• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar maşşallh dogum yapan arkadaşlara allah analı babalı saglıklı günlerde büyütsün yüce rabbim bebeklere ve annelerine sıhhat ve bol süt versin.doguran doguranı ben TIRSIYORUM ARTIK VE NORMAL DOGUM VİDEOSU İZLEDİM AGLA AGLA BİR OLDUM.ben normalde cok cesaretliyim ama ben inananın bebgim için tek korkum bu

hoşgeldin yavsib. yüzyıllardır normal normal doğuruyo kadınlar. biz de doğururuz heralde di mi yerimseniben

sen gönlünü ferah tut yoktur bişey. son haftalarda oyun oynamayı çok seviyo sıpacıklar. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. ama mutlaka haber ver olur mu?
inşallah :Saruboceq:
eve gelince girmeye çalışırım canım..
bu arada ağdacıdan geldim. ohhh pek hoş oldu zemuszemus

günler nasıl geçmez su gibi geçiyor ve hızla doguma yaklasıyoruz bir atlatsak su dogumu hayırlısıyla bebgimi saglıklı bir sekilde bir alsam kucagıma.:nazar::teytey:senağlama

ay ne bilim canım yaa sanki geçmiyo gibi geliyo bana artık sabırsızlanmaya başladım ondan galiba şu 2 hafta geçsin ondan sora doğsun yavruşum istiyorum doktorumda öle dedi zaten 37 bi gelsinde dedi

slm kızlar maşşallh dogum yapan arkadaşlara allah analı babalı saglıklı günlerde büyütsün yüce rabbim bebeklere ve annelerine sıhhat ve bol süt versin.doguran doguranı ben TIRSIYORUM ARTIK VE NORMAL DOGUM VİDEOSU İZLEDİM AGLA AGLA BİR OLDUM.ben normalde cok cesaretliyim ama ben inananın bebgim için tek korkum bu

aferinnn kıssss aç bide sezeryan izle :1:

ay ne bilim canım yaa sanki geçmiyo gibi geliyo bana artık sabırsızlanmaya başladım ondan galiba şu 2 hafta geçsin ondan sora doğsun yavruşum istiyorum doktorumda öle dedi zaten 37 bi gelsinde dedi

:emir_bebek: :emir_bebek:

inşallahhhhh canımmmm :)) çok tatlı olacak kuzucuğun cicisiyle eminim :))
dimi gülll teyzesi düşünemiyorum bu kıyafetle melegimi
yani doğumu erteleyebiliyo ölemi canım
ewet cnm kasılmalar rahım açılmasına neden oluyo biliyosunkı sen içini ferah tut
nefertiti Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. nazarlardan korusun :nazar:
kuzucuğunun fotosunu bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

:teselli:

zemuszemus ohhh sancı kadar güzeli yokkk :roflol:
şaka bir yana yazı çok güzelll

ba-yıl-dım!!! güle güle kullansın pıtırcığın canım
saol cnm benım
cnm öle dogumları izleyip bozma psikolojini herkesin dogumu bir olmaz kımı çok kolay dogurur 10 dk içinde kımı saatlarce günlerce sancı çeker dogurmaz belkıde sen kolay dogum yapacak olanlardansındır ne dogum izle nede dogum hikayesi dinle sana tavsiyem gözünün korkutugla psikolojinin bozulduguyla kalırsın bebegi enım allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah :Saruboceq:
eve gelince girmeye çalışırım canım..
bu arada ağdacıdan geldim. ohhh pek hoş oldu zemuszemus

oh mis gibi tertemiz olmussundur güle güle tüylen kaydirigubbakcemile3

çok saol cnm keşke zamanında gerçekleşse dogumum ama hiç sanmıyorum bu ayı atlatsak hayırlısıyla doktorumda bunun için ugrasıyo amacımız bu ayı atlatmak hayırlısı ne ise olsun

canim gunun hic de kotu degil nerdeyse 36 haftaliksin korkma ama insallah birkac gun daha sabredebilirsin, stres tetikler biliyorsun olabildigince sakin olmaya calis.

ne denir ? sıhhatler olsun mu, güle güle kıllan mı ?:1:

güle güle kıllanmayacağım kesin :roflol: lakin kendilerinden hiç hoşlanmıyorum...
sıhhatler olsun iyidir :1:

ayyy nazosan sen havamı atıyosun bize şimdi hıııkaydirigubbakcemile3

a.s. huyum kurusun hep hava atarım kaydirigubbakcemile3

canim gunun hic de kotu degil nerdeyse 36 haftaliksin korkma ama insallah birkac gun daha sabredebilirsin, stres tetikler biliyorsun olabildigince sakin olmaya calis.
cnm dualarınızı eksik etmeyin stres yapmamaya çalısıyorum ama düşündükçe deliriyorum korkuyorum kuveze girer die ama ciger geliştirici ignelerimi oldum solunum zorlugu çekmesin die kızım ve ben allaha emanetiz rabbim bütün anneleri ve bebeklerini korusun
umutluuu teşekkürler canım bilgilerin için

ne demek cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

cnm dualarınızı eksik etmeyin stres yapmamaya çalısıyorum ama düşündükçe deliriyorum korkuyorum kuveze girer die ama ciger geliştirici ignelerimi oldum solunum zorlugu çekmesin die kızım ve ben allaha emanetiz rabbim bütün anneleri ve bebeklerini korusun

canım hiç endişelenme sen şuan doğsa bile küvezede girmez Allahın izniyle hep olumlu düşün en hayırlı zamanda doğsun yavrun inşallah

kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.

herkese çok teşekkür ederim kızlar,bende azönce kızımı emzirdim şimdi uyuyor miniğim öyle güzel bi duyguki allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ,nefertiti senide çok tebrik ediyorum canım benimde aynı senin gibi oldu sezeryana razı oldum riske atmamak için ilk 2 günüm çok sıkıntılı geçti hastanede sütümde yoktu ama inan emzirdikçe geliyo dün ve bugün çoğaldı bayağı çok şükür bide eczaneden eşim humana still tea aldı odamı artırdı bilmiyorum ama çoğalıyo hiç merak etme

canım hiç endişelenme sen şuan doğsa bile küvezede girmez Allahın izniyle hep olumlu düşün en hayırlı zamanda doğsun yavrun inşallah

inşallah cnm benım verdigin moral için teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Back
X