• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar kaç gündür giremedim.sayfalar uçmuş.doğumlar olmuş.çok heycanlandım ya:)
yakamoz, papatya, katrem doğurmuş sanırım..şu oda bi serin olsa bütün geçmişi okuycam ama yanıyorum burda.tüm bebişlerimiz hoş gelmiş.umarım hepsi iyidir.hepsine kocaman maşallah :nazar: darısı tün annelerimizin başına:)

ya kızlar ağrım var çok. yürüyemiyorum. nerden çıktı anlamadım.belim kalçam kasıklarım. sanki soğukta kalmışım da tutulmuşum gibi. yani hiçbişeyim yoktu birden bire oldu.

canım dikkat et üşütmüşsündür..

merhaba kızlar...
doğum yapan arkadaşlar olmuş.çok sevindim onlar adına.allah analı babalı büyütsün inş:Saruboceq:
biz de meleğimle kontrole gittik bugün.hastahanede ilk girişimzdi ultrasona.demez mi ordaki dr bu bebek erkek diye...ben tabi şoklarda.aylardır kız diye hazırlık yapıyorum her yer pembekafamçokkarıştı
kendi dr umun yanına da uğradım onla konuştum da rahatlattı içimi.kızımız olacakmışşş:lepi:
ultrasonda kilo almış az da olsa kızım teyzeleri.2350gr olmuş.bu bile mutlu etti beni.nts ye de bağlandım.herşey yolunda,haftaya çatı muayenesi yapılıcakmış.bakalım ne zaman olucak doğum...
zaman yaklaştıkça heyecan sardı benii...

haydaaaa..o doktor neden erkek dediki acaba?
neyse..
hayırlısı olsun..

benim de yarın akşam randevum var.

slm kızlar kaç gündür giremedim.sayfalar uçmuş.doğumlar olmuş.çok heycanlandım ya:)
yakamoz, papatya, katrem doğurmuş sanırım..şu oda bi serin olsa bütün geçmişi okuycam ama yanıyorum burda.tüm bebişlerimiz hoş gelmiş.umarım hepsi iyidir.hepsine kocaman maşallah :nazar: darısı tün annelerimizin başına:)

canım sen de..39.haftaya gireceksn..
senin de zaman azalmış.

hayırlısı olsun.

ya kızlar ağrım var çok. yürüyemiyorum. nerden çıktı anlamadım.belim kalçam kasıklarım. sanki soğukta kalmışım da tutulmuşum gibi. yani hiçbişeyim yoktu birden bire oldu.

canım benimde belime ağrılar giriyor birden karnımın alt kısmına doğru ağrı bıcak gibi saplanıyor. karnımda taş gibi oluyor.
yeni doğum yapan arkadaşlarımı aradım doğum sancısı nasıl oluyor diye bacaklara kadar vuran ve vajinal bölgedede hissedilen ağrılar olduğunu söylediler. o sancı geldiğinde iki büklüm oluyorlarmıştı doğrulamıyorlarmıştı.

haydaaaa..o doktor neden erkek dediki acaba?
neyse..
hayırlısı olsun..

benim de yarın akşam randevum var.

ya kadın doğumcu değildi ultrasona bakan dr. genel hastahanedeki ultrasoncuydu...
o yönden çok da kaideye almıyorum aslında.aslında sağlıklı olsun da razıyım kuzumun erkek olmasına bile...

merhaba kızlar...
doğum yapan arkadaşlar olmuş.çok sevindim onlar adına.allah analı babalı büyütsün inş:Saruboceq:
biz de meleğimle kontrole gittik bugün.hastahanede ilk girişimzdi ultrasona.demez mi ordaki dr bu bebek erkek diye...ben tabi şoklarda.aylardır kız diye hazırlık yapıyorum her yer pembekafamçokkarıştı
kendi dr umun yanına da uğradım onla konuştum da rahatlattı içimi.kızımız olacakmışşş:lepi:
ultrasonda kilo almış az da olsa kızım teyzeleri.2350gr olmuş.bu bile mutlu etti beni.nts ye de bağlandım.herşey yolunda,haftaya çatı muayenesi yapılıcakmış.bakalım ne zaman olucak doğum...
zaman yaklaştıkça heyecan sardı benii...

maşallah canım fıstığına :)) :nazar:

canım benimde belime ağrılar giriyor birden karnımın alt kısmına doğru ağrı bıcak gibi saplanıyor. karnımda taş gibi oluyor.
yeni doğum yapan arkadaşlarımı aradım doğum sancısı nasıl oluyor diye bacaklara kadar vuran ve vajinal bölgedede hissedilen ağrılar olduğunu söylediler. o sancı geldiğinde iki büklüm oluyorlarmıştı doğrulamıyorlarmıştı.

ya sağ bacağıma vuruyor ama sancı gibi bişi değil. sanki tüm sağ tarafım tutulmuş gibi. bir de bu sağ kasığım, belim çok fena yaa. acaba çatı genişliyo ondan mı oluyo. artarsa arıcam doktoru da. bakalım yatabilecem mi.sağ ayağımın üstüne basamıyorum resmen.

kızlar bana müsade oğlumu uyutup gelirim tekrar.
öpüyorum sizi...
görüşürz şimdilik...

ohhhh maşşalhh herkez burda bende aşk ı memnuyu bir kez bile izlemedim ama konusunu arkadaslar anlattı biliyordum izledim son finali allah yoldan cıkartmasın bak nelr oluyor.neyse bitti kurtulduk igrenç diziden.bu arad bende evde yalnızım eşimin arkadası geldi istanbuldan tayini hakkariye cıktı gitmeden görüşelim diye buluştular gelmedi henüz daha bakalım sizlerle takılalım birazda.beni heyecanlar basıyor kabus görüyorum artık dogum yapacakmısım gibi hep aklımda o varya

ya sağ bacağıma vuruyor ama sancı gibi bişi değil. sanki tüm sağ tarafım tutulmuş gibi. bir de bu sağ kasığım, belim çok fena yaa. acaba çatı genişliyo ondan mı oluyo. artarsa arıcam doktoru da. bakalım yatabilecem mi.sağ ayağımın üstüne basamıyorum resmen.

çok geçmiş olsun canm.uzan bi dinlen bakalım.allah korusun daha da artarsa ki inş artmaz arasın drunu...umarım kötü bişiy yoktur gülüm....

flowersan senin sancın yoktu dikkat et kendine bu bir işaret olabilirmi

ya bilmiyorum. hele bugün gayet iyiydim yani. doktor da çok iyisiniz dedi. nazar değdi heralde. birden başladı. sancı gibi değil ama kas ağrısı ve kramp gibi. neyse yaa kızlar umarım bişi olmaz daha erken çünküü.

ya bilmiyorum. hele bugün gayet iyiydim yani. doktor da çok iyisiniz dedi. nazar değdi heralde. birden başladı. sancı gibi değil ama kas ağrısı ve kramp gibi. neyse yaa kızlar umarım bişi olmaz daha erken çünküü.

cnm bugun yorulduysan ondan ağrın olabilir.benimde senin haftalarda başladı ağrılarım.kasık ağrısı.ayağımı kaldıramıyordum.yatınca çok artıyordu.bide çok yiyince rahatsız oluyordum.biraz dinlen geçmezse yürümeyi dene.ama çok uzun sürdüyse mutlaka doktorunu ara.

Back
X