ağrı bende de çok var.belim şiddetli ağrıyor.ama erken olduğundan benim için doğumu konduramıyorum ben.akşamüzeri çok yorucu bi gün olduğundan sanırm tüm akşam yattım çok fazlaydı kasılmam...
iyiyim şimdi çok şükür...
senin vakti saatin yaklaştı güll bel ağrın varsa yakındır demek doğum...
oğlumda ben sadece belim ağrıyo diye gitmiştim hastahaneye meğersem bizim bıdık doğmaya karar vermiş çoktan...
allahım tez zamanda kurtarsın çok zor hamileliğin son zamanları...
gunaydin kizlar
günaydınlarr
güzel bebişlerin güzel anneleri
nihayet geldi birileri :lepi:
günaydın kızlar nasılsınız?
kendi adıma ben iyiyim canım bel agrısı uykusuzluk kasık agrısı arasında şükür iyiyiz canım
gün yaklaştıkca heyecan artıyooo
günaydın, aynı durumdayım. bel ağrısı kasık ağrısı kalça ve bacak ağrısı dışında iyiyim. şimdi doktorumu aradım. dün gece çok ağrım vardı şimdi azalmış ama yine de var dedim. sağ bacağımın üstüne basamadım diye anlattım. gebelik kesesi siyatik sinirine baskı yapıyodur dedi. magnezyumu artırın bir de 2 şer tane minoset için dedi. idare etmekten başka çare yok dedi. senin yine az kaldı yaa ben 1 ay nasıl idare etçem bu ağrıları. yürüyemiyorum resmen. nerden çıktı bu. inşallah geçer.
kızlar bende dün doktordaydım.
nst ye girdim. bir sorun yok çok şükür.
kızım 2500gr olmuş
şimdilik herşey normal dedi doktorumuz. doğumda normal gibi gözüküyor ama çatı muayenesinden sonra netleşecek.
bakalım haftaya tekrar gideceğiz.
ağrılarım, halsizliğim olyor dedim. normal, ağırlaşıyorsun günden güne dedi.. dinlen bol bol. ev işlerindende bir süreliğine izne ayrıl dedi. :dance:
ben yapmasam kim yapcaksa :bbo:
masallah annesine ve kuzusuna
günaydın, aynı durumdayım. bel ağrısı kasık ağrısı kalça ve bacak ağrısı dışında iyiyim. şimdi doktorumu aradım. dün gece çok ağrım vardı şimdi azalmış ama yine de var dedim. sağ bacağımın üstüne basamadım diye anlattım. gebelik kesesi siyatik sinirine baskı yapıyodur dedi. magnezyumu artırın bir de 2 şer tane minoset için dedi. idare etmekten başka çare yok dedi. senin yine az kaldı yaa ben 1 ay nasıl idare etçem bu ağrıları. yürüyemiyorum resmen. nerden çıktı bu. inşallah geçer.
günaydın kızlar,
akşama kuzenimin bir daveti var, şimdi bu halde gitsem mi gitmesem mi karar vermedim. Sünnet yemeği veriyor bir yerde, valla hiç gidecek halim yok acaba ayıp olur mu ? yoksa yarım saat uğrayıp kalksam mı ?
kızlar bende dün doktordaydım.
nst ye girdim. bir sorun yok çok şükür.
kızım 2500gr olmuş
şimdilik herşey normal dedi doktorumuz. doğumda normal gibi gözüküyor ama çatı muayenesinden sonra netleşecek.
bakalım haftaya tekrar gideceğiz.
ağrılarım, halsizliğim olyor dedim. normal, ağırlaşıyorsun günden güne dedi.. dinlen bol bol. ev işlerindende bir süreliğine izne ayrıl dedi. :dance:
ben yapmasam kim yapcaksa :bbo:
günaydın kızlar
bende birazdan nst ye gideceğim, kordonlara ne oldu asıl merak ettiğim o . dua edin bana..
bu arada bende çook yorgun hissediyorum kendimi, bacaklarım yürümüşüm gibi ağrıyor bu haftalarda normal heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?