• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

ağrı bende de çok var.belim şiddetli ağrıyor.ama erken olduğundan benim için doğumu konduramıyorum ben.akşamüzeri çok yorucu bi gün olduğundan sanırm tüm akşam yattım çok fazlaydı kasılmam...
iyiyim şimdi çok şükür...
senin vakti saatin yaklaştı güll bel ağrın varsa yakındır demek doğum...
oğlumda ben sadece belim ağrıyo diye gitmiştim hastahaneye meğersem bizim bıdık doğmaya karar vermiş çoktan...
allahım tez zamanda kurtarsın çok zor hamileliğin son zamanları...

ayyyy erkekte ağrı belden gelir der annem demekki çoğunlukla öyle oluyor. hayırlısı bakalım canım ben artık doğsun istiyorum :)

bugün itibarıyla 8 ayı bitirmiş oluyoruz. son 4 hafta.... çok heyecanlı. hergün doğum haberleri alıyoruz. eger oğlum zamanında gelirse burda en son doğuranlardan olcağım.

kendi adıma ben iyiyim canım bel agrısı uykusuzluk kasık agrısı arasında şükür iyiyiz canım
gün yaklaştıkca heyecan artıyooo

günaydın, aynı durumdayım. bel ağrısı kasık ağrısı kalça ve bacak ağrısı dışında iyiyim. şimdi doktorumu aradım. dün gece çok ağrım vardı şimdi azalmış ama yine de var dedim. sağ bacağımın üstüne basamadım diye anlattım. gebelik kesesi siyatik sinirine baskı yapıyodur dedi. magnezyumu artırın bir de 2 şer tane minoset için dedi. idare etmekten başka çare yok dedi. senin yine az kaldı yaa ben 1 ay nasıl idare etçem bu ağrıları. yürüyemiyorum resmen. nerden çıktı bu. inşallah geçer.

günaydın, aynı durumdayım. bel ağrısı kasık ağrısı kalça ve bacak ağrısı dışında iyiyim. şimdi doktorumu aradım. dün gece çok ağrım vardı şimdi azalmış ama yine de var dedim. sağ bacağımın üstüne basamadım diye anlattım. gebelik kesesi siyatik sinirine baskı yapıyodur dedi. magnezyumu artırın bir de 2 şer tane minoset için dedi. idare etmekten başka çare yok dedi. senin yine az kaldı yaa ben 1 ay nasıl idare etçem bu ağrıları. yürüyemiyorum resmen. nerden çıktı bu. inşallah geçer.

canım günaydın elimizde geldigince dayanıcaz ne yapalım meleklerimiz için buna katlanıcaz. annelık bu olsa gerek.bol bol karpuz gıbı yatarak geciyo valla

kızlar bende dün doktordaydım.
nst ye girdim. bir sorun yok çok şükür.
kızım 2500gr olmuş :nazar:
şimdilik herşey normal dedi doktorumuz. doğumda normal gibi gözüküyor ama çatı muayenesinden sonra netleşecek.
bakalım haftaya tekrar gideceğiz.
ağrılarım, halsizliğim olyor dedim. normal, ağırlaşıyorsun günden güne dedi.. dinlen bol bol. ev işlerindende bir süreliğine izne ayrıl dedi. :dance:
ben yapmasam kim yapcaksa :bbo:

şimdilik herşey normal dedi doktorumuz. doğumda normal gibi gözüküyor ama çatı muayenesinden sonra netleşecek.
ağrılarım, halsizliğim olyor dedim. normal, ağırlaşıyorsun günden güne dedi.. dinlen bol bol. ev işlerindende bir süreliğine izne ayrıl dedi. :dance:

masallah annesine ve kuzusuna:nazar:

Merhaba flowersun.Benim de aynen öyle.birkaç gündür sol kalçamda acaip bir ağrı.sanki sinir sıkışması gibi.sol bacağıma basamıyorum.topallayarak yürüyorum:( iş yerinde hele çok zor oluyor.

günaydın kızlar
bende birazdan nst ye gideceğim, kordonlara ne oldu asıl merak ettiğim o . dua edin bana..
bu arada bende çook yorgun hissediyorum kendimi, bacaklarım yürümüşüm gibi ağrıyor bu haftalarda normal heralde

günaydın kızlar,

akşama kuzenimin bir daveti var, şimdi bu halde gitsem mi gitmesem mi karar vermedim. Sünnet yemeği veriyor bir yerde, valla hiç gidecek halim yok acaba ayıp olur mu ? yoksa yarım saat uğrayıp kalksam mı ?

günaydın kızlar,

akşama kuzenimin bir daveti var, şimdi bu halde gitsem mi gitmesem mi karar vermedim. Sünnet yemeği veriyor bir yerde, valla hiç gidecek halim yok acaba ayıp olur mu ? yoksa yarım saat uğrayıp kalksam mı ?

kuzeninmiş bence gitmen lazım..

maşallahhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar
bende birazdan nst ye gideceğim, kordonlara ne oldu asıl merak ettiğim o . dua edin bana..
bu arada bende çook yorgun hissediyorum kendimi, bacaklarım yürümüşüm gibi ağrıyor bu haftalarda normal heralde

hayırlısı olsun canım..

ay havadan mıdır nedir bende de uyuşukluk var yaa.........mirmirmirmir

Back
X