2010 Temmuz Anneleri : )

canım üzülme insallah birşey çıkmaz dualarım seninle 38. haftana gelmişsin merak etme.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün zaten senin doğum haberini bekliyorduk...

evet nazo çok kısa bir zaman kaldı her an her şey bile olabilir darısı başınıza TEK BASAMAKLI SAYILARA GELMENıZE....

hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün oğluşunu. ikiniz de iyisinizdir umarım.

canım çok tebrik ederim Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın
alkisalkisalkis

güle güle büyütün yakışıklıyı gözünüz aydın

CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN MELEĞİNİZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AYY ŞOK SEVİNDİMMM :1hug:

ben geldim nst den kızlar. maşallah bişi yok. ama kordon çok kalın 2 yada daha fazla boyunluk gibi sarmış dedi. %90 sezeryan haftaya bakarız günü konuşuruz dedi, bir de bir belge imzalattılar. 38+4 de alıyorum ben genelde dedi, 13 temmuza denk geliyor.heyecan bastı yaaaaa

selam kızlarrr opuyorumnanaktan

bu tarz bir şey canım.

canım benim uyku setinin de içinde var bu ama kirli çantası değil. bez için o torba

valla ben artık yürüyemiyorum. eşimle de saatlerimiz uymuyo o nedenle araba kullanmaya devam ediyorum. rahatım bi sıkıntı olmuyo şimdi. asıl yürürsem zorlanıyorum. zaten işyerim eve yakın yürüme mesafesi 15 dakika. arabayla da 5 dakkada işyerindeyim .

herdoğum haberinde çok mutlu oluyorum doğurasım geliyor ama benim sezeryana daha 28 gün var benim kızım daha minnacık büyümesi lazım

medaa Allah bebeğine ve sana sağlık ve uzun ömür versin canım. herkesler doğıuruyor yaa biz sona kalcaz.

gokcekcim hayırlısı olsun nst de sancı çıkmamasına sevindim. 13 temmuz çok uzak bir tarih değil tam 18 gün var

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…