slm kızlar.aile hekimliğinden geliyorum şimdi.tansiyonum yüksek çıktı.3 kez ölçtüler 14-11 çıkıyo..benim tansiyon normalde 10-7 olur..idrar tahlili istediler hemen.proteine bakılcakmış.2de alcam sonuçları. çok korkuyorum dua edin nolur yüksek çıkmasın protein değeri....
herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
çarşamba günü akşam 5.30 da barışımız doğdu
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
herkese selamm
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
herkese selamm
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
herkese selamm
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
bu tarz bir şey canım.
evde oturmak da bir süre sonra sıkıcı oluyor, bebişlerimiz doğsa da ilgilensek onlarla..şimdi kafadan 3 hafta evde oturucaz hareket yok birşey yok.. araba kullanmak zaten artık bizim için çok tehlikeli allah korusun bebeklere bir zarar gelebilir...küp gibi evde oturmaya devam doğuma kadar :)
ESMA SEN YİNE İŞE Mİ GİTTİN GÜLÜM YAAAAAAAAklava:
KIZLAR BENİM ÇIKMAM GEREK MİSAFİRLİĞE GİDİCEZ KIZIMLA HEPİNİZİ KOCAMANNN ÖPTÜKKKKKKKKK MAYMAYYYY hihoyyyt
medaa Allah bebeğine ve sana sağlık ve uzun ömür versin canım. herkesler doğıuruyor yaa biz sona kalcaz.
ben geldim nst den kızlar. maşallah bişi yok. ama kordon çok kalın 2 yada daha fazla boyunluk gibi sarmış dedi. %90 sezeryan haftaya bakarız günü konuşuruz dedi, bir de bir belge imzalattılar. 38+4 de alıyorum ben genelde dedi, 13 temmuza denk geliyor.heyecan bastı yaaaaa
herkese selamm
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?