2010 Temmuz Anneleri : )

canım çok sevindim. Allah nazardan saklasın bebişini. darısı günü yaklaşanların başına

allah bağışlasın cnm.hayırlı evlat olsun.sağlıkla büyüsün.darısı tüm annelerimizin başına

benim de 13 ya da 14 temmuzda olacak sezeryan

eyvahedigeldismile

5 dakika birşey değil zaten ben de hala arada kullanıyorum kısa mesafelere , sıkntı araba kullanırken yok ama allah korusun bir kaza falan olursa diye uzun mesafelerde kullanmamak lazım..bebişleri taşıyoruz sonuçta.

ben birkaç aydır kullanmıyorum kızlar. trafik stresli ne kadar da olsa. araba evin önünde durmasına rağmen otobüsle gidiyorum gideceğim yere :) geçen alsam mı dedim ama cesaret edemedim yine.

medaa canım maşallah oğluşuna Allah analı babalı güzel günlerde büyütmek nasip etsin
inşallah hayırlısıyla darısı başımıza

Aaaaaakannehir

gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün..:teytey:
Gün geçmiyor ki bir doğum haberi almayalım bu topicte..:lepi:

banad heyecan basstı son zamanlrada dr. ne zaman sezeryan günü verecek acaba benim miyadında doğum tarihi 29 temmuz kızlar 23. temmuza kadar bekleyebilirim inşallah çünkü annem gelcek o tarihlerde

canım ben net olarak bilmiyorum ne desem boş. çünkü ben 32.haftada çalışamaz raporu aldım..ya muhasebeye ya da doktoruna sor onlr bilir..

bu tarz bir şey canım.

ben denk gelmedim ama görürsem alayım ben de..ufak oyuncak sepetlerinen düşünüyordum ben de kirli sepeti yerine.

canım hayırlısı olsun..senin de zamanın çok az kalmış..inş değerlerin normal çıkar.

ben birkaç aydır kullanmıyorum kızlar. trafik stresli ne kadar da olsa. araba evin önünde durmasına rağmen otobüsle gidiyorum gideceğim yere :) geçen alsam mı dedim ama cesaret edemedim yine.

ben hala kullanıyorum bu sabah çıktım dışarı ama manevra yaparken geriye bakmakta yana dönmekte zorlanıyorum artık...bilmiyorumkismilesanrım kullanmamak lazım artık.

kızlar muhtemel doğum tarihim 6 temmuzdu dün spinal sezeryanla doğum yaptım şimdi oğluşumun yanına gitmem gerek fırsat bulunca doğum hikayemizide yazıcam:):lepi:

Gözün aydın canım.
Geçmişler olsun.
allah oğluşuna hayırlı uzun ömürler versin.
Rabbim yavrunuzu size ağışlasın.

banad heyecan basstı son zamanlrada dr. ne zaman sezeryan günü verecek acaba benim miyadında doğum tarihi 29 temmuz kızlar 23. temmuza kadar bekleyebilirim inşallah çünkü annem gelcek o tarihlerde

hangi hastane ve doktor canım senin? ben de bursadayım..

Bursa dan sen, ben, Froya, Yase ve papatya16 var..papatya doğurdu..:lepi:

selam canım. korkma tatlım ya, umarım kötü çıkmaz. içini ferah tut sen.
çıkarsada herşeyin bir çaresi var opuyorumnanaktan

medaa çok tebrik ederim 41 kere maşallah sana ve oğluşuna.
barış bebek hoşgeldi sefalar getirdi opuyorumnanaktan

evet nazo çok kısa bir zaman kaldı her an her şey bile olabilir darısı başınıza TEK BASAMAKLI SAYILARA GELMENİZE....

içimden bir his tek basamaklı sayılara gelmeyeceksin diyo ama hayırlısı linacım eyvahedigeldismile

çenem ve ensem ağrıyor iyi mi?akannehir
inş. hasta olmam of yaa.

aman aman dikkat canım bak bugünlerde hasta olmamak lazım.

Slm kızlar.
Ayyy bu gün inşallah annemler geliyolar.
akşama burda olurlar allah izin verirse.
Ben de okuldan geldim feciii bir yemek yedim.
Ayy sofranın başında doymak bilmiyorum.
Kalkınca da çok ağarlaşıyorum.
Çok yemişim çok.
Yarım saat kestireyim,kalkıp yemek yapıcam.
Sanırım son kez yemek yapıorum.
Artık annem bakar bize:)))
Bu arada MEdaaa tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün.

Anam 36. haftamız başlamış yaa kimse haber vermiyo bak.
Yaaa zaman nasıl hızlı geçmeye başladı.
Az kaldı az.
Çok helecanlıyımmmmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…