herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
çarşamba günü akşam 5.30 da barışımız doğdu
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
ben geldim nst den kızlar. maşallah bişi yok. ama kordon çok kalın 2 yada daha fazla boyunluk gibi sarmış dedi. %90 sezeryan haftaya bakarız günü konuşuruz dedi, bir de bir belge imzalattılar. 38+4 de alıyorum ben genelde dedi, 13 temmuza denk geliyor.heyecan bastı yaaaaa
valla ben artık yürüyemiyorum. eşimle de saatlerimiz uymuyo o nedenle araba kullanmaya devam ediyorum. rahatım bi sıkıntı olmuyo şimdi. asıl yürürsem zorlanıyorum. zaten işyerim eve yakın yürüme mesafesi 15 dakika. arabayla da 5 dakkada işyerindeyim .
5 dakika birşey değil zaten ben de hala arada kullanıyorum kısa mesafelere , sıkntı araba kullanırken yok ama allah korusun bir kaza falan olursa diye uzun mesafelerde kullanmamak lazım..bebişleri taşıyoruz sonuçta.
herkese selamm
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
Herkese mrh arkadaşlar çalışan annelere bir sorum olacaktı.ben şuan 35+2 yani 36 haftamın içindeyim 37.haftada izine ayrılırken 36+0 yani 37 haftaya girdiğim zamanmı yoksa 36+6 37 haftamı bitirdiğim zamanmı izine ayrılmış olacağım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.
bu tarz bir şey canım.
slm kızlar.aile hekimliğinden geliyorum şimdi.tansiyonum yüksek çıktı.3 kez ölçtüler 14-11 çıkıyo..benim tansiyon normalde 10-7 olur..idrar tahlili istediler hemen.proteine bakılcakmış.2de alcam sonuçları. çok korkuyorum dua edin nolur yüksek çıkmasın protein değeri....
ben birkaç aydır kullanmıyorum kızlar. trafik stresli ne kadar da olsa. araba evin önünde durmasına rağmen otobüsle gidiyorum gideceğim yere :) geçen alsam mı dedim ama cesaret edemedim yine.
kızlar muhtemel doğum tarihim 6 temmuzdu dün spinal sezeryanla doğum yaptım şimdi oğluşumun yanına gitmem gerek fırsat bulunca doğum hikayemizide yazıcam:):lepi:
banad heyecan basstı son zamanlrada dr. ne zaman sezeryan günü verecek acaba benim miyadında doğum tarihi 29 temmuz kızlar 23. temmuza kadar bekleyebilirim inşallah çünkü annem gelcek o tarihlerde
slm kızlar.aile hekimliğinden geliyorum şimdi.tansiyonum yüksek çıktı.3 kez ölçtüler 14-11 çıkıyo..benim tansiyon normalde 10-7 olur..idrar tahlili istediler hemen.proteine bakılcakmış.2de alcam sonuçları. çok korkuyorum dua edin nolur yüksek çıkmasın protein değeri....
herkese selamm
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
evet nazo çok kısa bir zaman kaldı her an her şey bile olabilir darısı başınıza TEK BASAMAKLI SAYILARA GELMENİZE....
çenem ve ensem ağrıyor iyi mi?akannehir
inş. hasta olmam of yaa.
pizza siparişi verdim şimdi. çok kötüyüm dimi :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?