herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
çarşamba günü akşam 5.30 da barışımız doğdu
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
Ben gidiyim yemeklerime başlıyım.
Ara ara bakarım size de.
herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
çarşamba günü akşam 5.30 da barışımız doğdu
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına
hangi hastane ve doktor canım senin? ben de bursadayım..
Bursa dan sen, ben, Froya, Yase ve papatya16 var..papatya doğurdu..:lepi:
özer kutluya gidiyorum ben zübeyded olacak doğum inşallah bakalım spinal sezeryan olacak kısmetse :) sizin hangi doktor:kedi:
kızlar valla maşallah hala alışveriş yemek ütü filan yapabiliyosunuz ben sabit ayakta 5 dakka bile duramıyorum. hatta artık yürüyemiyorum ağrılardan. ama uzun zamandır yemek yapamıyorum. annemi çağıralı bayaa oldu yani. aslında az kilo aldım ama göbeğim çok fazla öne doğru gitiği içinmidir bilmiyoprum uzun zamandır dengemö yok ağrılarım var. sabit ayakta 5 dakka dursam başım dönüyor.
kızlar valla maşallah hala alışveriş yemek ütü filan yapabiliyosunuz ben sabit ayakta 5 dakka bile duramıyorum. hatta artık yürüyemiyorum ağrılardan. ama uzun zamandır yemek yapamıyorum. annemi çağıralı bayaa oldu yani. aslında az kilo aldım ama göbeğim çok fazla öne doğru gitiği içinmidir bilmiyoprum uzun zamandır dengemö yok ağrılarım var. sabit ayakta 5 dakka dursam başım dönüyor.
bizim bi arkadaşın düğünü var yarın şimdi haber aldık yemekliymiş kaydirigubbakcemile3 önce nikah olacakmış sonra bi lokalde yemek ayarlamışlar ama ilginç tarafı davetliler yemek parasını kendi ödüyormuş kaydirigubbakcemile3 bizim elemanda yemekli düğün yapmış oluyor kaydirigubbakcemile3
saol canım kalçalarım ve belim hala ağrıyor ama dün geceki gibi şiddetli değil.doktor kese siyatik sinirine baskı yapıyor dedi inşallah akşam yine aynısı olmaz. yarın da medipol hastanesine gidicektik görmek için inşallah gidebilirim uzanarak geçiriyorum genelde . çok fazla sandalyede oturmamaya gayret ediyorum.
hayırlısı olsun canım..bilinen bir doktor özer bey.
ben jimer de Jale hanıma gidiyorum...benim de kısmetse 12 temmuzda epidurl sezeryan..
bu akşam randevum var..
kızlar meraba ben doktordan geldim,herşey iyi gidiyo dedi doktorkasılma yok açılma yok bebek çok hareketli ve gelişimi iyi suyun normal dedi. bebeğim 3200gr olmuş. boyunu dsa söledi 49cm miş bu durumda doğumda boyu 50cmi rahat geçer dedi.benim hastane çantasına koyduğum 50cmlik ayaklı tulumlar çöp yani.hastane çıkışı kaç cme göre acaba?tekrar elden geçireyim. doğum kilosu şaşabilir dedi.19 temmuzu rahat görürsünüz dedi. bizden haberler böyle siz neler yaptınız bugün?
doguma 1-2 hafta kala riskli oldugunu duymadim, hatta dogumu kolaylastiriyor dedi doktorum onun icin onerdi, birde merdiven inip cikmami ve bol bol yurumemi soyledi.Ama benim gunum haftaya 30 Haziran, bebis 10 gun onde gidiyor cunku onun icin onerdi, senin hala zamanin varsa deneme tabii canim.
ohh ohh masallahsen yine de 50cm likl leri cope atma benim arkadasim 1 ay once dogum yapti bebek tahmin edilenin altinda cikti yani bazen usg de kesin sonuc olmayabiliyor
doguma 1-2 hafta kala riskli oldugunu duymadim, hatta dogumu kolaylastiriyor dedi doktorum onun icin onerdi, birde merdiven inip cikmami ve bol bol yurumemi soyledi.Ama benim gunum haftaya 30 Haziran, bebis 10 gun onde gidiyor cunku onun icin onerdi, senin hala zamanin varsa deneme tabii canim.
bizim bi arkadaşın düğünü var yarın şimdi haber aldık yemekliymiş kaydirigubbakcemile3 önce nikah olacakmış sonra bi lokalde yemek ayarlamışlar ama ilginç tarafı davetliler yemek parasını kendi ödüyormuş kaydirigubbakcemile3 bizim elemanda yemekli düğün yapmış oluyor kaydirigubbakcemile3
kızlar geriden geliyorum muhabbete ama anca okuyabiliyorum.
doğumu kolaylaştırma kısmı doğru ama zamanında gelmesi gereken doğumu kolaylaştırmıyor cnm.doğumu öne alıyor.iki haftası olan bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı.ilişkiden hemen sonra kanama başlamış.sancı falan yok.hemn sezeryana aldılar.ama ben bunu kolaylaştırma olarak görmüyorum.ki zaten eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri korkuyor.bana yaklaşmıyor.gercekten yardımcı olacaksa bile ikna edemem.normal süreç çok daha sağlıklı olur.yürüyüş en iyi yöntem.merdiven inip çıkmayı bende sordum doktoruma.sakıncası yok dedi.
Ne ediyonuz alttaki bayanlar...Hu hu..
yaaa canım evi süpürmem gerekiyor ama nerden başlasam diye düşünüyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?