2010 Temmuz Anneleri : )

canım gözün aydınn.allah sağlıkla byütmeyi nasip etsin bebişini
darısı inş bizim başımıza...:Saruboceq:

Ben gidiyim yemeklerime başlıyım.
Ara ara bakarım size de.

gözün aydın canım...
ohh bundan sonra senden rahatı yok ne güzelll:1closedeyes:
keşke benim de gelenim olsa...
ohhh uzat ayaklarını anneciğin mis gibi bakar sana...

gözün aydın allah analı babalı büyütsün allah uzun uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inşallahh

kızlar valla maşallah hala alışveriş yemek ütü filan yapabiliyosunuz ben sabit ayakta 5 dakka bile duramıyorum. hatta artık yürüyemiyorum ağrılardan. ama uzun zamandır yemek yapamıyorum. annemi çağıralı bayaa oldu yani. aslında az kilo aldım ama göbeğim çok fazla öne doğru gitiği içinmidir bilmiyoprum uzun zamandır dengemö yok ağrılarım var. sabit ayakta 5 dakka dursam başım dönüyor.

özer kutluya gidiyorum ben zübeyded olacak doğum inşallah bakalım spinal sezeryan olacak kısmetse :) sizin hangi doktor:kedi:

hayırlısı olsun canım..bilinen bir doktor özer bey.

ben jimer de Jale hanıma gidiyorum...benim de kısmetse 12 temmuzda epidurl sezeryan..
bu akşam randevum var..

gülüm senin ağrın var ondan yapamıyorsundur...
allah razı olsun annenden onun gibi destek olan olmaz hayatta.maşallah
ben oğluumda da şimdi de kendim yaptım herşeyi.yatınca hasta gibi hissediyorum kendimi.ama bi yandan da herşey bana bakıyo.şimdi bitirip geldm işleri.pestilim çıktı.uzakta ewli olunca bi beklentin de olmuyo.allah güç versin de yaparım...:lepi:

senin bacak ağrısından öle oldu..

bu durumda yapamazsın iş falanbilmiyorumkismile..yapacak birşey yok canım..bilmiyorumkismile

ohh ne ii düğünmüş o be masrafsız...
biz de bebeklerin mevlüdünde öle yapalım bari her gelen yemeğinin parasını ödesinkaydirigubbakcemile3

inşaalah olmaz cnm.ben her hece yaşıyorum o ağrıyı.doktor normal diyor.alıştım bende.benim yatarken oluyor.yürürken ve otururken yok.gidersin cnm bugun dinlen daha iyi olursun inş:)

ohh ohh masallahsen yine de 50cm likl leri cope atma benim arkadasim 1 ay once dogum yapti bebek tahmin edilenin altinda cikti yani bazen usg de kesin sonuc olmayabiliyor

kızlar geriden geliyorum muhabbete ama anca okuyabiliyorum.
doğumu kolaylaştırma kısmı doğru ama zamanında gelmesi gereken doğumu kolaylaştırmıyor cnm.doğumu öne alıyor.iki haftası olan bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı.ilişkiden hemen sonra kanama başlamış.sancı falan yok.hemn sezeryana aldılar.ama ben bunu kolaylaştırma olarak görmüyorum.ki zaten eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri korkuyor.bana yaklaşmıyor.gercekten yardımcı olacaksa bile ikna edemem.normal süreç çok daha sağlıklı olur.yürüyüş en iyi yöntem.merdiven inip çıkmayı bende sordum doktoruma.sakıncası yok dedi.

ohh ohh masallahsen yine de 50cm likl leri cope atma benim arkadasim 1 ay once dogum yapti bebek tahmin edilenin altinda cikti yani bazen usg de kesin sonuc olmayabiliyor

yok çöpe atmam zaten ihtiyacı olan birine veririrm hiç olmadı ama hastane çantasından 50cm koydukarımı çıkarıp 56cm koycam. ama hastane çıkışları kaçtır bilmiyorum valla.

genelde 56 cm oluyor hastane çıkışları ama ölçüsünü bildiğin bi takımla ölçersen anlaşılır zaten.bazen az yada çok olabiliyor.sen yedek al yanına bi takım.ben bi küçük set bi büyük set koydum.

DOĞRUSUNU ıSTERSEN HER DOKTORUN ÖNERıSı BAŞKA. MESELA BEN MERDıVEN ıNıP ÇIKMANIN HAMıLELıKTE ıYı OLMADIĞINI OKUMUŞTUM.

OH NE ALA -tatlicadiarzu-

oh be nihayet benim fikrimi destekleyen bi görüş. valla benim koca da aynı saolsun. bazen ben de söylüyorum acaba yanlış mı yapıyoruz doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar filan diyorum.
yok hayatım doğumu kolaylaştıran başka yöntemler var egzersiz yürüyüş gibi sen onları dene daha sağlıklı diyo aklinialirimsmile canım kocacım benim hiç kıyamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…