oğlumla ilk kurban bayramımızzzz
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım
kızlar bende hastayım grip kafamı taşıyamıyorum resmen umarım iyi bir
bayram olur
herkes bugünden hatta dünden bayramlaşmış... bugünlerde hiç keyfim yok. bahar hala hasta. hastanelere düşmeden iyileşebilse kızım...
geçmiş olsun
dikkat et kendine bebişlerin hasta olması kötü ama
bizlerin hasta olması çok daha kötü bence(
herkes bugünden hatta dünden bayramlaşmış... bugünlerde hiç keyfim yok. bahar hala hasta. hastanelere düşmeden iyileşebilse kızım...
uyku zamanı baba kız uyuyolar bende yatıyım :80:
yarın gün erken başlıycak we yorucu olucak...
şimdiden hepinizin bayramını kutlıyorum...inş hepimizin bayramı güzel geçer...
uyku zamanı baba kız uyuyolar bende yatıyım :80:
yarın gün erken başlıycak we yorucu olucak...
şimdiden hepinizin bayramını kutlıyorum...inş hepimizin bayramı güzel geçer...
sağolun arkadaşlar antibiyotik şurup kaç gün kullanılır cuma akşamından beri kullanıyoruz sabah akşam. fazlası zarar verir diye korkuyorum. yanında calpol + öksürük şurubu,+ polivit. yawruma bugün sadece 150ml mama verebildim. o kadar hareketli çocuk şimdi öylece yatıyor.
sağolun arkadaşlar antibiyotik şurup kaç gün kullanılır cuma akşamından beri kullanıyoruz sabah akşam. fazlası zarar verir diye korkuyorum. yanında calpol + öksürük şurubu,+ polivit. yawruma bugün sadece 150ml mama verebildim. o kadar hareketli çocuk şimdi öylece yatıyor.
ooovv bugün kimsecikler gelmemiş buraya
bende lcv den bayramlık aldım kuzuma 3-6 aylık arası beyaz gömleği koyu mor kıravatı siyah kadife pantolonu ve siyah füme ve morları olan süeteri var ama pantolan büyük geldi zati lcv nin kalıpları çok büyük büyük oğlan 2 yaşında lcv den hala 12-18 aylık giyiyor artık azcık kıvırcaz falan mecbur fotolarını çeker koyarım buraya
ayrıca herkezin bayramını kutlarım kuzuşlarla beraber iyi bayramlar iyi tatiller
evet sanırım herkes erkenden yatmış bugece :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?