2010 Temmuz Anneleri : )

oğlumla ilk kurban bayramımızzzz
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım
kızlar bende hastayım grip kafamı taşıyamıyorum resmen umarım iyi bir
bayram olur

geçmiş olsun
dikkat et kendine bebişlerin hasta olması kötü ama
bizlerin hasta olması çok daha kötü bence (

herkes bugünden hatta dünden bayramlaşmış... bugünlerde hiç keyfim yok. bahar hala hasta. hastanelere düşmeden iyileşebilse kızım...

iyileşir canım antibiyotik verdiler mi? biz hastanedeyken ağır bronşitli bir bebek gelmişti o kadar kötüydü ki boğmaca gibi sürekli öksürüp kusuyodu morarıyodu öksürürken antibiyotik verdiler 5 gün sonra iyileşti taburcu oldu benim bebeğim 25 günlükken 40 derece ateşle hastaneye kaldırıldı menenjit mi diye 2 ağır antibiyotik verdiler şimdi iyiyiz iyileşiyolar çok sıkma kendini.Allah yardımcınız olsun zor ama insan ben hastalanıyım ona bişi olmasın diyo ama sanırım biraz dirayetli olmamız lazım illaki hastalanıyolar çünkü hastalanmadan büyüyen çocuk yok.Geçmiş olsun Allah şifa versin.

geçmiş olsun
dikkat et kendine bebişlerin hasta olması kötü ama
bizlerin hasta olması çok daha kötü bence (

bebişlerin hasta olması daha kötü bence yaa bizler hasta olunca süt onları koruyor onlara bulaşmıyor ,mutlaka akraba komşu ya da eşin filan bebekle ilgileniyor ama bebekler hasta olunca çok acı çekiyolar içi parçalanıyo insanın kıyamıyo o zaman ben hastalanıyım ona bişi olmasın diyosun.

bence de bizim hastalanmamız daha kötü olur..bizim sağlığımız iyi olucak ki bebeklere bakabilelim..Akraba,konu komşu her zaman yanımızda olmayabilir..Çünkü herkesin kendine göre bir hayatı sorunları var..Herkes kendi derdinde olabilir o an...Eşim bebeklerle ilgileniyor ama benim kadar ayrıntısı ile ilgilenemez..Eşime de diyorum ,kendimize çok iyi bakmalı,hasta olmamalıyız..Eğer bize bir şey olursa bu sıpalar mahfolur,Allah korusun..
bu yüzden dışarda kimseyle fazla öpüşmemeye çalışıyoruz..Hele dışarda sevmek falan istiyor tanımadığım kişiler,izin vermiyorum ,lütfen dokunmayın diyorum...

Son düzenleme:
uyku zamanı baba kız uyuyolar bende yatıyım :80:
yarın gün erken başlıycak we yorucu olucak...
şimdiden hepinizin bayramını kutlıyorum...inş hepimizin bayramı güzel geçer...

sağolun arkadaşlar antibiyotik şurup kaç gün kullanılır cuma akşamından beri kullanıyoruz sabah akşam. fazlası zarar verir diye korkuyorum. yanında calpol + öksürük şurubu,+ polivit. yawruma bugün sadece 150ml mama verebildim. o kadar hareketli çocuk şimdi öylece yatıyor.

pltin sen emziriyormuydun sagıpta mı verıyorsun?

sütünü sagıpta veriyorsan kaç cc ne kadar aralıklarla veriyorsn.

canım çok geçmiş olsun

barışta doğduğunda üşütmüştü ve antibiyotikli şurup ve öksürük şurubu vermişti dr.
daha 10-15 günlük bişeydi ve bize şurupları bi haftadan fazla kullandırtmadı iyileşmeseydi
ilaçları değiştirecekti
ama şimdi büyüdüler aynı kural geçerli mi bilmem

geçmiş olsun bebeişine acil şifalar canım
herkese iyi bayramlar.

ooovv bugün kimsecikler gelmemiş buraya

bende lcv den bayramlık aldım kuzuma 3-6 aylık arası beyaz gömleği koyu mor kıravatı siyah kadife pantolonu ve siyah füme ve morları olan süeteri var ama pantolan büyük geldi zati lcv nin kalıpları çok büyük büyük oğlan 2 yaşında lcv den hala 12-18 aylık giyiyor artık azcık kıvırcaz falan mecbur fotolarını çeker koyarım buraya

ayrıca herkezin bayramını kutlarım kuzuşlarla beraber iyi bayramlar iyi tatiller

evet sanırım herkes erkenden yatmış bugece :))

Selamlar Sonbaracım ben 7 gunden fazla kullanılmıyor diye bılıyorum ama en ıyısını doktorun bılır tabiki . Insallah bı an once ıyılesır .

evet sanırım herkes erkenden yatmış bugece :))

Bız yıne gezmelerdeydık 11 de geldık yatar mıyım hıc erken den ayol : ))
Oglusa bır adet mont ; 2 li tulum ; 3 lu uzun kollu body ve 3 tane corap aldık .
Mont : 6 / 8 aylık dıgerleri 4 / 6 aylık .
Kendımıze bısey almadık ona calıstık ben hıc bısey begenemedım yarın ne gıycem bılmıyorum :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…