2010 Temmuz Anneleri : )

ben barışa bir yaş alıyorum
hatta kalıplar ufaksa birbuçuk yaş alıyorum
bende kendime bişey beğenemedim
collezone de 38beden büyük 36 bedenler küçük geldi (
lcw dan bi tane günlük giymeye kot aldım yarında geçen bayramda aldığım pantolonu giyerim napim

Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun.Sevdiklerimizle mutlu,sağlıklı nice bayramlara...

mrb kızlar herkezin kurban bayramı mübarek olsun... kuzularımızla beraber nice bayramlara inş... benimde 10 gün sonra 4 aylık olacak kızım var maşşallah çok usluydu geceleri hiç uyanmadan 6 saat uyurdu sallamazdım yatagına koyunca uyurdu hemen hiç sallamadım şimdiye kadar ama artık bişeyler oldu kızıma gece uyanıyor sallamadan pek uyumuyor ve artık herkezi seçmeye başladı ve kimseye gitmiyor kime gitse başlıyor aglamaya şidiye kadar agladıgını bile duymadım babamızda askerde oda bayram iznine geldi kızını sevmek istiyor ama kucagına bile alamıyor.... sizde de oldu mu böyle degişiklikler. neden bu kadar degişti hiç anlamadım bi huzursuzluguda yok çok şükür benle olunca gülücükler saçıyor taki yanımıza biri gelinceye kadar kilomuzda 7 65cm. yapabilecegim şeyler var mı kızlar yada bu geçici bir durum mu::???çok korkuyorum

merhaba kızlar...
uzunca zaamandır manisa izmir arası mekik dokuyorum ve fırsat bulup da bi yazamadım size.çok özledim sizleriii...
hepinizin bayramı mübarek olsun.allah sevdiklerinz ve kuzucuklarınızla nice mutlu bayramlar göstersin inş

tatlı anca geçmişe azcık bakığ okudum.kusuruma bakma daha önce yazamadm.çok geçmiş olsun cnm bahara.umarım iyileşmiştir.kıyamam ben kuzuma ya nazar değdi kuzucuğa
çok öpüyorm cnm seni ve baharı.
iyi bayramlar tatlım

selammm..

sanırım sitede bir sorun var..
son 3 günlük mesajları bulamıyorum topicte.
en son 16 kasımdaki mesajlarımız var..
neyse..

herkes iyidir umarım..
bugün babamız çalışıyor biz de evdeyiz..
bayramda çok yorulduk hemen hemen hergün dışarlardaydık..
bugün de dinlenelim ..gerçi ben duramam akşam yine çıkarım eşim gelince:)

kızım bayram gezmelerinden biraz bunaldı..
dün gece eşimin kardeşinde yemekteydik 15 kişi kadar vardı..
herkes de bebeğin başında..çok bunaldı ara ara ağladı..
fazla kalabalık sevmiyor benim kızım eve gelince rahatladı valla..

ne güzel bayramının güzel geçmiş bebişte yorulmuş tabi e olur o kadar.. Deniz güneş bu arada defneye neler veriyorsun ek gıdalardan?

Ne güzel bayramınız iyi geçmiş biz hep evdeydik sadece annemlere gittik geldik belki birazdan çıkarız babamız gelsin..Bu arada defneye ek gıda olarak neler veriyorsun deniz güneş?

ne güzel bayramının güzel geçmiş bebişte yorulmuş tabi e olur o kadar.. Deniz güneş bu arada defneye neler veriyorsun ek gıdalardan?

canım bayram dolayısıyle ek gıdalara 3 gündür ara verdim çünkü hep dışarda ya da başkasının evindeydik..

şu anda çorba pişiyor uyanınca yediricem..

çok yoğun bir ek gıdamız yok şu an..doktorumuz alıştırma dönemi olarak düşün, fazla yüklenme dedi..

çok az tuzla pişmiş patates ve havuçun suyu sadece çorba olarak verdiğim..ancak 1 kahve fincanı kadar şu an.(haftaya biraz pirinç ekleyip püre halinde vericem)
elma havuş suyu azıcık cam rendede rendeliyorum..en fazla 1 çay bardağı, ama bir seferinde o kadar içmiyor bazen..

ilk hafta böyle gitti..
şimdi 2.haftada yoğurt ekledi doktor ama henüz vermedim çünkü şu an yoğurt mayalaıyorum ilk defa bakalım nasıl olacak?
1 çay bardağı sütü ısıttım parmağımın dayanacağı sıcaklığa kadar, 1 çay kaşığı yoğurt iyice karıştırdım nescafe fincanına aldım. küçük havluyla sardım ılık peteğin üstüne koydum 4-5 saat bekleticemm..aslında geceden yapmak lazım.bakalım nasıl olacak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…