Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben eminönünden aldım,ufak bir dükkan var orda her çeşit malzeme var örnek şekerlerden de var ,ordan almıştım malzemeleri doğuma 1 hafta kala badem şekerlerini almıştım,kendim yapmıştım...istanbuldamısın hatırlamıyorum ama emin önünde hem çok uygun hem çeşit çok...ben bebek şekerini kendim yapmak istiyorum oğlumun mewlütünü yeni okutucağız daha :)
bu konuda fikri olan warmı yada yapan?
canım ben eminönünden aldım,ufak bir dükkan var orda her çeşit malzeme var örnek şekerlerden de var ,ordan almıştım malzemeleri doğuma 1 hafta kala badem şekerlerini almıştım,kendim yapmıştım...istanbuldamısın hatırlamıyorum ama emin önünde hem çok uygun hem çeşit çok...
kızlar kendimi camdan aşağı atasım var
benim oğlum hala beni emmiyor biberonun nuby anne göğsüne yakın olanını aldım yok kaç gündür onada alışmıyor
artık uyku saatleri emmek için yetersiz geliyor
ne yapacağımı şaşırdım kaşıklada baş edemiyorum
deli olmak üzereyim
merhaba hanımlar zorlu bir uçak yolcuğundan sonra memleketimdeyim.kızım yaklaşık 1.5 saat ağladı uçakta perişan olduk.salı günü geri döncem kara kara düşünüyorum yine öyle olursa diye.
yaklaşık bir aydır kızım kaka yapmayı unuttu 7 gün falan bekliyorum yapmıyor kafayı yemek üzereyim.2 kere fitil verdim bir kerede parmakla masaj yaptım.tıkır tıkır saati saatine kaka yapan benim kızım değildi sanki.doktor bağırsak düzenleyici şurup verdi o bile işe yaramadı
sizlerde neler var neler yok uzun zamandır giremedim.sitenin yeni halini de hiiiç beğenmedim![]()
kızlar kendimi camdan aşağı atasım var
benim oğlum hala beni emmiyor biberonun nuby anne göğsüne yakın olanını aldım yok kaç gündür onada alışmıyor
artık uyku saatleri emmek için yetersiz geliyor
ne yapacağımı şaşırdım kaşıklada baş edemiyorum
deli olmak üzereyim
canm senınle aynı durumdayım ben dün bi güzel agladım içimi döktüm. hiç almıyor uykuda bile almıyor. biberonda almıyor bende sagıp şırınga il veriyorum kaşıkla ck zor((((( ne yapıcaz bizzzzzzzz
yok cnm yaa malesef ist.da değilim..
buralarda da bulabilirsem malzeme tasarlayıp yapacağım..
canm senınle aynı durumdayım ben dün bi güzel agladım içimi döktüm. hiç almıyor uykuda bile almıyor. biberonda almıyor bende sagıp şırınga il veriyorum kaşıkla ck zor((((( ne yapıcaz bizzzzzzzz
merhaba arkadaşlar,artık kaşıkla vereceğim zaman ellerini pijamanın içine sokuyorum,öyle veriyorum..değilse başa çıkamıyorum yedirirken..
canım şırınga ile kolay oluyor mu onu bende deneyeyim bari yoksa kendimi denize atıvereceğim
canım kaşık ile cok dökülüyor şırınga ile daha iyi