Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bir panik yaşadım ki sormayın. kızımı kucağımdan koltuğa yatırmamla ağlamaya başladı, her zaman ağladığı oluyor yatırınca. bu kez susmadı baktımki kıpkırmızı katıldı resmen. öylece kaldı, zaman durdu sanki. ağzı açık ne nefes ne ses. çok korktum, insan ne yapacağını şaşırıyor yaaabana kızdı diye yaptı diye düşünüyorum. katılma nöbeti diye bakınca çok ciddi sebeplere kadar gidiyor , okudumda şimdi. ilk kez oldu bişey olmaz ya di mi
İyi akşamlar kızlar...Herkes iyidir inş..
Alminacım yeni dişiniz hayırlı olsun...
Flowersun canım sizede çok geçmiş olsun...
Bizimde yarın sabah doktor kontrolümüz var bakalım minik kızım ne kadar büyümüş görücez.
Bugünlerde huysuz biraz nedense gündüz uykularımız yarım saat falan sürüyordu geceleri uyuyordu amaşimdi aynı şeyi gecede yapmaya başladı biraz canım sıkıldı bu işe...
bizimkide yaptı canım onu bi ara ama şimdi eskiye döndü yarım saate bir kalkardı
derdini söyleyemediğinden anlayamıyoruz sancısı falan wardır belki ew sıcaklığı soğukluğuda çok etkiliyo böyle sebeblerde olabilir üzülme düzelir..
yoğurt konusunda mı dedin canım? verdim zaten ben yedi birşekilde.sitede sorun var deyip duruyordu ama nihayet basardim.hepinize merhaba
deniz gunes biryerde duymustum bebekler reddettigi zaman birseyi hemen vazgecmemek gerekiyormus, baska bir gun bir daha birdaha yanlis hatirlamiyorsam 12 kez denemek gerekiyormus
Kızlar buarada diyetisyene başlıyorum,çok fazla aldım başımı gittim doğum kiloları biyana bide yeni yeni kilolar aldım
memlekete gidince bi diyetisyen tanıdıgım vardı ona sordum olan sütüm etkilenir mi diye(zaten az)
bişi olmaz diyetisyene hatırlatırsın emzirdiğini ,ona göre bir diyet önerir zaten bol su yazıyorlar belki artar bile dedi..içim rahatladı daha çok..
şimdilik doğumdan öncki kiloma gelsem yeter,sonrası allah kerimm..
biz de aynıyız..İyi akşamlar kızlar...Herkes iyidir inş..
Alminacım yeni dişiniz hayırlı olsun...
Flowersun canım sizede çok geçmiş olsun...
Bizimde yarın sabah doktor kontrolümüz var bakalım minik kızım ne kadar büyümüş görücez.
Bugünlerde huysuz biraz nedense gündüz uykularımız yarım saat falan sürüyordu geceleri uyuyordu amaşimdi aynı şeyi gecede yapmaya başladı biraz canım sıkıldı bu işe...
bizimkide yaptı canım onu bi ara ama şimdi eskiye döndü yarım saate bir kalkardı
derdini söyleyemediğinden anlayamıyoruz sancısı falan wardır belki ew sıcaklığı soğukluğuda çok etkiliyo böyle sebeblerde olabilir üzülme düzelir..
yoğurt konusunda mı dedin canım? verdim zaten ben yedi birşekilde.
hadi hayırlısı.
ben de yürüyüş bandını kullanıyorum günde 1 saat tempolu:) yediklerimi de düzenledim bakalım..gelişmeleri yazıcam..
arkadaşının dediği gibi, diyetisyen zaten ..emzikli diyeti.. verecek sana için rahat olsun.
biz de aynıyız..
bir rahatsızlık bir huysuzluk..
gündüzleri iyi bizimki de, gece uykuları eskiye dönsün istiyorum artık..
inş. bizimki de döner..
Almina dişiniz hayırlı olsun..
bizim d belirtiler diş gibi ama bakalım..
---
Doktoruna sorduk, belirtiler diş gibi dedi..
elini ağzına sokmalar, kulakla oynamalar, salya olayını söylememe gerek yok zaten.
hayırlısı
,yasmin06 nasılsın nerelerdesin ne yapıyorsun
slm kızlar...
canım özel bir nedeni varmı hergün dışarı çıkarmanın doktor ne dedi. bizim arabamız hafif ama yokuş çıkarken kol kası yaptım seni düşünemiyorum.
Almina da da oldu 1-2 sefer öyle katılma nöbetleri ağlarken..Çok korkmuştum..alminacım çınarın dişi çıkıyomuş galiba hayırlı olsun.
inşallah en güzel şeyleri, ağız tadıyla yer çınar kuzusu ömrü boyunca...
sen kimseye göstermiycekmişsin dişini.
ilk farkeden kim olursa çınara baştan ayağa kıyafet alacakmış.
adet böyleymiş:))
Almina da da oldu 1-2 sefer öyle katılma nöbetleri ağlarken..Çok korkmuştum..
Selvacım, ben ve babasından başkası görmediği için hatta ben daha ayrıntısı ile sıpaları incelediğim için ben alıcam galiba
Zaten hep ben alıyorum..Ya da haftaya salıya olan dr . kontrolünde bilmezden geleyim,dr . farketsin,aaa adetten bizde ..siz alacaksınız diyeyim hehe.::))
Canım birçok neden saydı ama kısaca özetliycek olursak hergün 1 saat gezen bebeğin iştahu artar,rahat uyur ve daha az hastalanır dedi iyi giydirirsen hiçbişi olmaz dedi..