• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

benim cimcime uyudu şimdi tabi kuş uykusu yarım saate uyanır.
bugün ne yemegi yapıyorsunuz arkadaşlar banada fikir verin her gun her gun insan ne pişireceginide şaşırıyor.hazır uyuyorken yemegi aradan çıkarayım.

kızlar çok kiloyu takmayın derimmm ...
siz bebişin karnını doyurun yeeter sonuçta bünye meselesi bu ...
kilo alsın diee ek gıdalrdanda bol bol vermeyinnn...
anne sütü mideyi genişletmezz ama
ekler genişletirr...
doktor ii diorsa iidir ....
temmuz anneleri olarak iice pinpirik oldukkk....
:52: :52:

evet çok pimpirik olmaya gerek yok tabi. ama benim ılk bebegim ve insanda acemilik oluyor.açmıdır sütüm yettimi...biraz tontiş olunca sanki biraz tatmin oluyoruz. aaaaaaaa iyi baktım falan .

bende gaddarlığımla duygusal olmamamla övünürdüm ama şimdi dediğiniz gibi bebeklerle ilgili bişey duysam hemen gözlerim sulanıyo :((
akşam yemeği için dolaptan et çıkardım kemikli
kurbanda kesenler getirmişlerdi sağolsunlar
bir iki patateste koyup haşlama yapıcam akşama

canım benim günlük toplam ne kadar alıyor

doktora sormayı unuttum benim oğlum uyurken içtiği için ayar yapamıyoruz ben ne verirsem onu içiyor

eksik birşey yapmayayım

gerçi kilo çarpı 150 diye duymuştum ama bana fazla geldi o miktar

Bir bebek 6 aylık olana kadar günde en az 700-750 ml anne sütü almalıdır diye biliyorum..
6 aydan sonra ek gıdalara geçince de günde en az 500 ml anne sütüne ihtiyaç duymaktadır.. (bağışıklık sisteminin gelişimine yardımcı olmak için)
Benim kızım günde 750 ila 900 ml arasında değişen bir aralıkta anne sütü ile besleniyor..
Ama kaç ml mama ile beslendiğini veya mama gereksiniminin kaç ml olacağını bilemiyorum..
Umarım bir fikir sahibi olmana yardımcı olmuşumdur..

Bu arada günlerdir internetim yoktu arızadan dolayı..
Yeni kavuştum sizlere..
Ay kızlar internetsiz hayat olmuyormuş, tecrübeyle sabittir, acı da olsa öğrendim..

benim cimcime uyudu şimdi tabi kuş uykusu yarım saate uyanır.
bugün ne yemegi yapıyorsunuz arkadaşlar banada fikir verin her gun her gun insan ne pişireceginide şaşırıyor.hazır uyuyorken yemegi aradan çıkarayım.

canım ben kurufasülye pilav.patasli bulgur çorbası yaptım.biraz alakaya maydanzoldu patatesli bulgur çorbası ama kendime yaptım onu

kızım hasta oldu kızlar ya :59:
ilaç verdi doktorumuz. bayramda eltim fena gripti. anne sütü alıyor diye geçmez diye umdum dedim ama geçti. hiçte yaklaşmadı ama aynı ortamda bulunuyor olması bile yetti. off ya :59:

herkeze slm bizdede bu akşam zeytinyağlı dolma ve salata var.kızlar sizler internet olarak ne kullanıyorsunuz.biz sabit telefonla ttnet kullanıyoruz ama ocakta sözleşmemiz bitiyor kapattıracagım teli ve internet ne alsak bilmiyorum.cep tellerimizde faturalı, sabit ev tel çok fazla geliyor hiç kullanmasakta bıktım yani bundan 32 tl gelmiş bu ay .szice ne yapmalı hangisi karlı:26:

kızlar bu arada ben anne olduktan sonraa
çok duygusal oldumm..
bebeklerle ilgili herşeye ağlar oldumm...
işyerınden arkadaşımın ablası doğum yapmışşş temmuz ayında yinee
durumları çook çook kotuuu çocukk astım olmuşşş 20 gundur hastanedelermiş
allahtan yeşil kartları varr tedavı oluyorr
oksijen alıor yavrummm... çook üzüldümmm
o bebek içinn neler yapmazdımmm
kızlarr halimize binlerce kez şükürler olsunnn
ama canıım çok sıkkın .. bebeği görmeye gittiler bayramda resimlerini çekmişler ağsında oksijenleee ne tatlı maşallahhh
rabbim acil şifa versinn

Canım yazdıklarını okuyunca kendime çok kızdım.Şükrettim ve yeter artık dedim....Çok abartmıycam artık herşeyi.

Neden derseniz.Bayram tatilinde bursaya gittik.Yağız hasta oldu.Grip şimdi burnu tıkalı kuzumun.Ne mama yiyior nede anne sütünü eskisi giibi severek yiyor.
Ama şükretmem lazımki,tek derdimiz grip olması.
Of biz anneler bazen gerekszi gerginlik yapıp kuzularımızada bu gerginliğimizi yansıtıyoruz.

herkeze slm bizdede bu akşam zeytinyağlı dolma ve salata var.kızlar sizler internet olarak ne kullanıyorsunuz.biz sabit telefonla ttnet kullanıyoruz ama ocakta sözleşmemiz bitiyor kapattıracagım teli ve internet ne alsak bilmiyorum.cep tellerimizde faturalı, sabit ev tel çok fazla geliyor hiç kullanmasakta bıktım yani bundan 32 tl gelmiş bu ay .szice ne yapmalı hangisi karlı:26:

Canım bence gayet hesaplıymış faturanız.
Biz vınn kullanıyoruz hemde sınırlı ayda 49 tl.ödüyoruz.

NAZOSAN çok geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin.

merhaba kızlar,

bugünlerde karar verdim ki çalışma hayatı anne için şart

evde sıkılmak bir yana insan resmen günden güne çürüyor

bebeğe bakmak çok güzel iyi hoş ama boş boş evde oturmak da doğru değil

part time bir iş en güzeli bulursam ne ala

olmadı full time işe devam

daha yaşımız çok genç evde oturmak için bana göre

herkes için hayırlısı olur umarım bunlar benim fikrim

artvinli ve nazo sizede geçmiş olsun
barış bugün daha iyi zaten nezle başlangıcı demişti doktor birgün bile ilaç kullanmak yetti diyebilirim
ama bugün ve yarında ilaç vercem sonra vermem iyice iyileşsin yavrum

ha bide duygusallıktan bahsetmişsiniz ben hamileyken hayatım boyunca ağlamadıgım kadr agladım ve o kadr duygusallaştımki kendimi tanıyamıyordum .anne olmak o kadr farklı ve o kadr değişik bir duygukihatırlarsanı liyadora diye bir arkads vardı BEN ANNEYİM DİYE BİR ŞİİR EKLEMİŞTİ FORUMA ben salya sümük ağlayarak onu okudum feryat ettim koptum yaa resmen ben annemi olacagım diyeeeeee onu kopyaladım su an bulsam dosyalarım arasından yazardım szie çok duygusaldı .annelik BAŞKA BİŞEYYYYY SÜPERRRR VE HERSEYE DEGERRRRR:5:

Artvinli bu fatura ev telifonumun faturası 32 tl internet faturasıda 29 tl.her ay ev tel kesin 35 40 geiyor anacıgım

merhaba kızlar,

bugünlerde karar verdim ki çalışma hayatı anne için şart

evde sıkılmak bir yana insan resmen günden güne çürüyor

bebeğe bakmak çok güzel iyi hoş ama boş boş evde oturmak da doğru değil

part time bir iş en güzeli bulursam ne ala

olmadı full time işe devam

daha yaşımız çok genç evde oturmak için bana göre

herkes için hayırlısı olur umarım bunlar benim fikrim

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim arkadaşım...

hayatında ilk defa evde oturan biri olarak
hayatımdan çok memnun olduğumu söylemeliyim :))
ama kış gelipte eve kapandığımızda düşüncem ne olur bilemiyorum

Back
X