Regl olmuşum kızlar cok şaşırdım .. Sadece anne sütü verdiğim biraz daha gec olur diye dusunuyordum . Kimler kaldı yaa regl olmayan ..
ben hala olamadımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmuşum kızlar cok şaşırdım .. Sadece anne sütü verdiğim biraz daha gec olur diye dusunuyordum . Kimler kaldı yaa regl olmayan ..
Bu arada bugun aynada kendıme bakıp bakıp baya bı kılo verdın sen dıyordum demek ki ondanmışş![]()
ben hala devit 3 veriyorum. bugün sordum 4. ayda kan şurubu veriliyomuş die. ve ekstra vitamin. senin acd dediğin vitamin ferrum da kan şurubu ekstra vitamine ihtiyacı yok bebeğinizin ferrum damlayı da 6. ayda tahlil yapıyoruz kansızlık varsa veriyoruz sağlık ocakları 4. ayda rutin veriyolar biz gerek görmüyoruz dedi. hep gittiğim doktorlar neden rutinin dışında işler yapıyo ki yaa.
kızlar 4. ay aşısını yaptırıcam bebişimin çok mu huysuzluk yapıyor acaba
ben hiç dizinde bebek sallayan bi yabancı görmedim zaten.beyni sarsılıyomuş çocukların die duymuştum.türklere mahsus bi yöntem bacakta sallamak.ben bu düşüncelerle 4 ay sallamadım hiç.fakat sonra şunu da düşündüm ki hepimiz istisnasız bacakta sallanarak uyutulmuşuzdur. hatta şu anda da bebeklerin %90ı bacakta sallanıyo. yani rahat ta oluyo oturduğun yerde tv seyrederken uyutuyosun.ben bikaç kere denedim. ama sarsmadan sallıyorum bir de sadece kafasını değil tüm vücudunu yastığa koyuyorum yani bizim yattığımız yastıkloardan kullanıyorum. ama malesef uyumuyor. uyusa da 10 dakka sonra uyanıyor.benim oğlum bana çekmiş heralde. çok zor dalıyor uykuya. uyumamak için direniyor. hatta gözünden uyku akarken bile onu uyuttuğum odaya girer girmez ağlıyor. bazen sırf uyuyakalır die emmek bile istemiyor. bir de sizinki öyle mi ilk derin uykuya geçmeden önce 4-5 kere uyanıyor sonra derin uyuyor. yani tamamen uyutmamız bazen 2 saat sürüyor. çok işkenceli bir bebek![]()
valla hamilelik günlerini hiç açmayın inanın hatırlamak bile istemiyorum.benim ilk dönemler çok sıkıntım oldu biraz lekelerim oldu çokk korktum ve duygusallaştımmm aşırııııı derecede kimse ne nazımı çekti ne bana yardım etti.kimseyi suçlamak gibi niyetim yok ama ne annem ne ablam bana yrdım etti.onlar benim canlarım ama hakkım geçtiyse öbür dünyada görüşürüz şimdi için bişey diyemem kıyamam yine onlara ama dogrusu bu.ben bir gece ani bir kanamayla hastaneye yattım ve kimseye demedim söz yerinde acılır tam kurban bayramıydı işte ben hamile oldugumu 16 kasımda ögrendim geçen sene neyse yattım çıktım öteki gün istek üzerine çünkü ne bakan var bana nede gelen,evime geldim bana bişey olacaksada bu evde olsun dedim,bana gelip bakan olmadı yine ben tek başıma evimide temizledim yemegimide yaptım hamileyim karnım acıkıyor yemek yok ne yapacagımmmm amannn destiniz yaramııı çenem düştü.o yüzden hiç ne naz yaptım nede kapris stres ve kavga ettim eşimle beni kimse anlamadııı HERKEZ YAPTIGINDAN UTANSINNNN BEN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUMMM.SU AN YAVRUM GAYET SAGLIKLI VE HERSEYİNİ ONUN BEN YAPTIM ODASINI BEN TEMİZLEDİM KARNIM BURNUNDA DOGUMUMU YATIM EVE GELDİM AYAGA KALKTIM ARKADASLAR HEMEN O AMELİYETLI HALİMLE BANA BİR HAFTA ANNEM BAKTI AMA SADEC YEMEGİMİ YAPTI.SİMDİ KUZUM ANNESİNİN YANINDA VE GAYET SAGLIKLI ÇOK SÜKÜRRRR![]()
valla hamilelik günlerini hiç açmayın inanın hatırlamak bile istemiyorum.benim ilk dönemler çok sıkıntım oldu biraz lekelerim oldu çokk korktum ve duygusallaştımmm aşırııııı derecede kimse ne nazımı çekti ne bana yardım etti.kimseyi suçlamak gibi niyetim yok ama ne annem ne ablam bana yrdım etti.onlar benim canlarım ama hakkım geçtiyse öbür dünyada görüşürüz şimdi için bişey diyemem kıyamam yine onlara ama dogrusu bu.ben bir gece ani bir kanamayla hastaneye yattım ve kimseye demedim söz yerinde acılır tam kurban bayramıydı işte ben hamile oldugumu 16 kasımda ögrendim geçen sene neyse yattım çıktım öteki gün istek üzerine çünkü ne bakan var bana nede gelen,evime geldim bana bişey olacaksada bu evde olsun dedim,bana gelip bakan olmadı yine ben tek başıma evimide temizledim yemegimide yaptım hamileyim karnım acıkıyor yemek yok ne yapacagımmmm amannn destiniz yaramııı çenem düştü.o yüzden hiç ne naz yaptım nede kapris stres ve kavga ettim eşimle beni kimse anlamadııı HERKEZ YAPTIGINDAN UTANSINNNN BEN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUMMM.SU AN YAVRUM GAYET SAGLIKLI VE HERSEYİNİ ONUN BEN YAPTIM ODASINI BEN TEMİZLEDİM KARNIM BURNUNDA DOGUMUMU YATIM EVE GELDİM AYAGA KALKTIM ARKADASLAR HEMEN O AMELİYETLI HALİMLE BANA BİR HAFTA ANNEM BAKTI AMA SADEC YEMEGİMİ YAPTI.SİMDİ KUZUM ANNESİNİN YANINDA VE GAYET SAGLIKLI ÇOK SÜKÜRRRR![]()
benim cadı kızımda öle çok uyanıo
o yüzden de beşik bizim hayatımızı kurtardı tabi şimdilik sonra naparız bilmiyorum
kımıldanınca beşiği biraz sallıyorum tekrar dalıyo
günde 2 kez 3 er sa uyuyo
gece uykusuna 9 da yatar sabah 7 gibi gözlerini açar saat gibi
beşik olmasa gece 10 kez kalkarız heralde:96:
yaaa off bi ben mi kaldım regl olmayan
olsamda şu kocamannnnn göbişim inse
nerdeee
ben gittikçe kilo alıyorum![]()
insan bu dönemde bi destek olan olsun,bi yardım eden olsun istiyo
ama olmayıncada napıcaksın
bebişin we kocan için güçlü durman lazım hayata karşı
en önemli şey bebişinin sağlıklı olması![]()
çok tşk ederim düşüncelerin için.tam dedign karakterde bir insanım kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalışıyorum.hep ayakta kalmaya çalışıyorum.artık yanımda eşimden hariç birde kızım var çünkü çok şükür..
iyi akşamlar herkese, geçmişi okudum çıkıyorum. bu aralar pek katılamadım sohbete. ama sizi okumakta güzel
şu ayakta sallama olayına kafam takıldı, googledanda baktım. pek iyi şeyler yazmıyor sanki
ama öyle ya da böyle ayakta, kolda, dizde, beşikte heryerde sallanıyorki bebekler. benim kızım alıştı ayakta uyumaya. ki hiç yapmam dediğim şeylerdendi. ama insan çaresiz kalınca herşeyi deniyormuş.
tabi hızlı hızlı değil sarsmadan ağır ağır sallıyorum titreşim gibi, ne yapalım. umarım bilmeden zarar vermedik..
görüşürüz yarın artık.
valla bence hiçbişi olmazz. beşikte de sallıyoruz kucakta da. hiçbişekilde salamamak lazım o zaman. ama deliler gibi de sallamamak lazım tabi.