• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

aynı arkadaşımın üvey annesi alman..diyorki ufaktım birgün üvey annemle komşuya geçmiştik komşu bebeğini ayakta sallıyordu üvey annem bir kızdı komşuya siz manyakmısınız nasıl böyle birşey yaparsınız nasıl zararı olacağını bilmezmisiniz falan ...dedi hatırlıyorum demişti..
yabancılar bu konuda çok hassasmış

ben hiç dizinde bebek sallayan bi yabancı görmedim zaten.beyni sarsılıyomuş çocukların die duymuştum.türklere mahsus bi yöntem bacakta sallamak.ben bu düşüncelerle 4 ay sallamadım hiç.fakat sonra şunu da düşündüm ki hepimiz istisnasız bacakta sallanarak uyutulmuşuzdur. hatta şu anda da bebeklerin %90ı bacakta sallanıyo. yani rahat ta oluyo oturduğun yerde tv seyrederken uyutuyosun.ben bikaç kere denedim. ama sarsmadan sallıyorum bir de sadece kafasını değil tüm vücudunu yastığa koyuyorum yani bizim yattığımız yastıkloardan kullanıyorum. ama malesef uyumuyor. uyusa da 10 dakka sonra uyanıyor.benim oğlum bana çekmiş heralde. çok zor dalıyor uykuya. uyumamak için direniyor. hatta gözünden uyku akarken bile onu uyuttuğum odaya girer girmez ağlıyor. bazen sırf uyuyakalır die emmek bile istemiyor. bir de sizinki öyle mi ilk derin uykuya geçmeden önce 4-5 kere uyanıyor sonra derin uyuyor. yani tamamen uyutmamız bazen 2 saat sürüyor. çok işkenceli bir bebek:14:

yavsib merhaba,

umarım istediğin bölümde istediğin şekilde çalışırsın arkadaşım

ama unutma ki bu hayatta bir şekilde para kazanamasan bir yerlere gelemesen bile bunu özellikle anne olduktan sonra anladım;

sadece anne olmak bir insanın saygı görmesi için yeterli,

artık kadınlara bakış açım bu şekilde değişti anne olduktan sonra.

seninki bayagı nazlı sana anlasılan çok alışmış kokundan ve senden uzak kalmak istemiyor.sana çok düşkün sen çalışırken çok zorlanırsın.uyku düzeni hep böylemiydi bence bir bebek başta nasılsa hep öyle gider

yavsib senin kalbin çok temiz yaa çok ta düşüncelisin. keşke aynı şehirde olsaydık seve seve verirdim bebeğimi sana valla.insan isteyince herşeyi yapar valla bulusun sen de bi iş.

seninki bayagı nazlı sana anlasılan çok alışmış kokundan ve senden uzak kalmak istemiyor.sana çok düşkün sen çalışırken çok zorlanırsın.uyku düzeni hep böylemiydi bence bir bebek başta nasılsa hep öyle gider

çok mızmız benim oğlum.sürekli gezdirilmek istiyor. kucakta çok mutlu. hiçbir oyuncağın yüzüne bakmıyor.ve çok zor uyuyor. ama uyudu mu gece iyi uyuyor. uyutana kadar yani.ama belim sırtım kopuyor ağrıdan valla.

annelik en zor ve en kutsal meslek dimi.bence çocuk yetiştirmek bir sanat başlı başına.benim sıkıntım işten ziyade bebgime baktıracak birinin olmaması.arkamda ne annem destek ne kayınvalidem ikiside bakmaz eminimmm .benim sıkıntım yalnız haytla mücadele etmek.ama gerçekten bu genç ve verimli zamnalrımızda böyle eve kapanırsak bunu sonu ne olur orası ayrı:97::26:

annelik en zor ve en kutsal meslek dimi.bence çocuk yetiştirmek bir sanat başlı başına.benim sıkıntım işten ziyade bebgime baktıracak birinin olmaması.arkamda ne annem destek ne kayınvalidem ikiside bakmaz eminimmm .benim sıkıntım yalnız haytla mücadele etmek.ama gerçekten bu genç ve verimli zamnalrımızda böyle eve kapanırsak bunu sonu ne olur orası ayrı:97::26:

ben de genç yaşta yapsaymışım diyorum 38inde enerjisi azalıyo insanın ben gençken bölemiydim aahh.en fazla 3 sene sonra kreşe verir rahatlarsın hiç olmadı takma kafaya. benim yaşıma geldiğinde çoktaaan rahatlamış olursun.

Son düzenleme:
bizim doktor da demir hapı vermedi, özellikle sordum yok dedi.

devit3 e devam dedi demiri 6. ayda verecekmiş

şimdi bana sürekli pekmez ve et yemek düştü yine

yoksa saçlar tamamen elimde kalacak.

kesinlikle hersey gençlikte güzel erken yaşta haa ipin ucunu kaçırmamk lazım tabii bir dozu var.benim yan komsum 20 yaşına yeni girdi 1.5 yaşında oglu var onunla büyüyor yaptıgı hersey ona basit eglenceli geliyor.bu iyimi kötümü bilemem

benim kociş 2. bebeği istemiyor

birincide çok çektirdim sanırım hamilelikte istiyordu sonra vazgeçti

hamileyken çok zor geçti benim herkese fena kapris yaptım istemeden sanırım

aşırı hassas alıngan garip bir insan oldum

çok sinirli biranda patlamalar sonra ağlamalar

adamın gözü bir daha almaz

flowersun sen sormamda sakınca yoksa niye geç yaptın bebek

ben eşimle 35 yaşımda tanıştım 36da evlendim 38de de bebeğimiz oldu. daha önce koca bulamadım kendinme canım çalışmaktan hayat gailesinden arayamadım da hoş. ama memnunum hayatımdan kısmet böleymiş. sadece çok yoruluyorum.

benim kociş 2. bebeği istemiyor

birincide çok çektirdim sanırım hamilelikte istiyordu sonra vazgeçti

hamileyken çok zor geçti benim herkese fena kapris yaptım istemeden sanırım

aşırı hassas alıngan garip bir insan oldum

çok sinirli biranda patlamalar sonra ağlamalar

adamın gözü bir daha almaz

ben hamileyken son ay hariç şeker gibiydim. son ay ağrılarım oldu çok. yine belim ağrıdı. ama biz 2. bebeği yaş ve maddi sebeplerden yapamıcaz sanırım aslınjda çok isterdim 2 çocuğum olsun.

ben hamileyken son ay hariç şeker gibiydim. son ay ağrılarım oldu çok. yine belim ağrıdı. ama biz 2. bebeği yaş ve maddi sebeplerden yapamıcaz sanırım aslınjda çok isterdim 2 çocuğum olsun.

ben çok nazlıydım ama sadece anneme ve kocama

etrafa şeker gibiydim :1:

napalım nasip kısmet meselesi

çalışan insana 2 çocuk zor ama bakalım

slm kızlar nasılsınız bakalım bu gece
kızım we kocacım uyudular ben de yatmadan bi bakiim dedim :3:
geçmişe bi göz atıyım:34:

anladım flowersun hersey kısmet tabii benimde çok erken sayılmaz evliligim.81 kasım dogumluyum 2008 de evlendim.ve etrafımda bizde gelenek herkez geç evlenir haytlarını yaşarlar herkez sonra evlenir.aslında bazen çokkk iyi yapmışız diyorum bazende hayata geç başlamışız diyorum.iyimi yaptım kötümü kendimde anlamadım valla:1::1::1:

Back
X