2010 Temmuz Anneleri : )

üzülme canım ya,
iyi bi kadıncağız diyodun artniyet yoktur sonuçta rüzgarda da bi değişiklik yoksa demek ki etkilenmemiş.
sen canını sıkma sütün azalmasın bunlar çok dert edilecek şeyler değil...

laylaylomm sana katılıyorum kesinliklee
ve sana kocman bir tebrik koyuyorumm..
yaa ne bileyiiimmm aslındaa haksızlık ediioruzz ....
neysemmm seni dinlicem kendime azcık çeki düzen vereyimmmm bu konudaaa
ama bu sferede tekrar hamiş olma korkusuda varrr
benm çocuk geceleri çok uyanıyorr onun uyanma korkusu
uaynırsa nasıl banyo yapar hemen çıkarımm düşüncesi
o işe konsantre olamıyorummm

hepimizin sorunu aynı galiba
bi isteksizlik söz konusu :44:
benim ki bide bikaç kez denedi ben istemeyince
bide görüyo eski halimden eser yok onu düşünücek zamanım yok
istemiyo bile artık:26:
amaaaaa
bu alışma sürecimiz bizim bebişimizle ewimizi kocamızı ihmal etmemeyi öğrencez galiba zamanla
kocalarada yazık yaaaa
bide arayı açmamak lazım
napçaz yaaaa :44:

bana katılmana sevindim.bir yerden başlamay karar verdi için bu gücü kendinde buldun için ben snei tbr ediyorum şekerim.senin mesai saatlerin çok uzun canım. o sebeble Allah yardımcın olsun her konuda
canım o banyo olayı bendede oluyor.hatta kızım bir kaç kez tam o sırada kalktı.eşim bebişe baktı ben banyo yaptım.hasta olucam diye korkuyorum hamd olsun bişide olmuyor.canım zamanla herşey yoluna girer siz yeterki başlangıcı yapın

bugün kızımla gezmeye gidicez
sıkıldım galiba ben ewde oturmaktan
inş. terletmeden üşütmeden çocuğumu gidip geliriz
tabi o terlicek üşücek sıkıntısıyla ben stresten su içinde kalıyorum inş kendimide hasta etmeden gidip geliriz :18:

bi de şu war yazmadan gitmiyim
sizinde öle mi bilmiyorum ama
kocaya o işe karşı bi isteksizlik war tamam bide
bi paspallık söz konusu
saçıma başıma hiç bakamıyorum
bütün gün pijamayla dolaşıyorum ewde kimse gelmicekse
eskiden bi kalkardım kaşıma saçıma bakardım
bi giyinirdim
aynaya bakınca mutlu olurdum
şimdiii:44:
ewe gelen yardımcım bile benden daha bakımlı:26:
napmak lazım yaa:44:

cnm sürekli çıkaarıosan alışmıştır merak etmee
hep evde tutup dışarı çıkarınca çok etkileniorlarr..
sn üstünü hava şartlarına göre giydirrr gerisini dert etmee bebekler biraz sokak görsünkii el bebek gül bebek olmasınlar

canım bizde bugün doktora gidicez.önceden çok stres yapardım üşüdümü üşüycekmi hasta olmasın diye.kızımı üst üste giydiririrdim ter içinde kalırdı.şimdi o kadar korkmuyorum ben korkunca bunu ona yansıtıyorum.çoçugumu çok sıkı giydirip terletiyorum dün akşam 6 gibi hava alsın diye aldım bime gittim.o kadar hoşuna gittiki kendi kendien konuşuyor yolda:))

ama bazı insnaları anlamıyorum.ben bekarken olsun evliyken olsun hiç ufak çoçuk gçrsem bebek yani.elimi sürmem uzakdan bile sevmeye çekinirim.annesi nazar degdirmem den korkar mikro kaptırmamdan korkar diye.sonra bir laf söyler hem karşımdaki istemez bunu hem ben.bime gittim kadının biri kızımın elini tutuyor habire.ben çekiyorum o tutuyor.ağzındada bir sakız konuşuyor tükürüklerindne ben yıkancaktım nerdeyse.sinir oldum.ama bişide diyemem kırmakdan çok korkarı başkalarının yanında rencide etmek istemem.neyse çaktırmadan geri tuttum çoçugu o yaklaşıyor ben uzaklaştırıyorum..keşke herkez bazı konularda daha anlayışlı olsa

cinselliğe olan isteksizlik doğum sonrası hemen her bayanda oluyor

bana göre insan yeni bir sıfat kazanıyor ve bu sıfat insanın tamamen kimliği oluyor

bana şimdi sorarsanınz adın ne kuzeyin annesiyim derim

yani kendi iç dünyamda kendi adımı diğer tüm ünvanlarımı unutmuş durumdayım

tüm olay isim değişikliği bende

yok kuju senn diğer unvanların hepsini unutmuş sayılmazsınnn :)
ev hanımı sıfatı meselaa ...
ama bana sorrr...
sadece metin erenin annesi ve muhasebecii :):):)

ben senide çook takdir ediorumm
çok zorlaştı rüzgarın bakımı ona rağmen
hem rüzgara hem yemeklerinee
hem kendi yemeklerinezeee vee en önemlisi evinee yetişiorsunnn:)
senin kimlikte pek bir kayıp yoookkk

bende evde hep eşofmanlayım.canım işde her erkek farklı ben evde giyinsem süslensem eşim hayırdır der.hatta bir kez böyle evde süslendim.kocamı bekliyorum .pp adam öyle gördü beni bir bozuldu.sen nereye gittin böylemi çıktın dışarı bilmem ne.bende hemen küstüm:))dışarıda makyajıma kıyafetime herşeye karışırda pek taviz verniyorum.derim her zaman benim yaşım çok değil.şimdi kendimi kasamam yok şunu giyme yok bu renk olmaz.ayakkabılarım rengine bile karışır ama takmam öyle konularda

kızlar geçen akşam eşimletv izliyorduk.kızımda anadizinde yatıyor.ikimizde tv ye konsantreyiz.neyse bizim kız sürekli ilgi isteyen bir kız.ona bakmadık hiç.eşim tkaip ediyormuş.bir bana bakmış bir eşime.bir eşime bir bana böyle beş altı kere bakmış biz hiç bakmamışız.birden bir ağladı.hemen kucamıza aldık nasıl gülüyor.çok acaip duygular yaşatıyorlar bize.acaip duygulanıyorum onun o hallerine.bize muhtaçlarlar nasıl korkuyolardır kimbilir bakmadımızda falan.

sen kendini anlatınca ben kendimi gördüm :)aynen eşimde nereye deniz dio..yada nerden geldin.kızımda şaşırıyo okuldan gelıo makyajlı görünce anne nereye?diyorama kendimi bırakmamaya karar verdim..bir yere kadar eşin zamanla bıkıyor.başına kalkıyor.o da bebeişimizi çok seviyor ama başka değerleride var.ve dışarıda o kadar güzel bayanları gördükten sonra evde bir paçozla karşılaşmak istemez heralde.
kıskançlıkkonusuna gelınce canım...eşim acaip kıskançtı.düşünsene denize bile mayonun üzerinden şort giyip girerdim.asla kolsuz dar mini vs.giyemezdim.şimdi çok rahatım.hiiiç karışmıo.yani takma kafana zamanla düzeliyorlar.yada başka sorunlardan senin kıyafetıne karışacak hali kalmıyor belki

dogum kilolarımdan dolayı bende pijamayla eşofmanla geziyorum evin içinde aslında kendimizi çok bırakıyoruz galiba annelige ve bütün dünyamızı evladımızın üstüne kuruyoruz. birde kızlar bugün ogluşumu komşuma bırakıp hasahaneye gittim spral taktırdım iyimi oldu bilmiyorum taktıran varmı
:2:

iy yapmışsın tabii..kafan rahat edicek artık.daha önce hiç kullandınmı?bünyeye göre değişik reaksiyon gösterıo..bende 10 gün sürüyordu kanama.ve korkunç bel ağrısı yapıyordu.umarım senın vücudun çabuk kabul eder.
en az bir altı ay dene bakiim ne olucak??

iyi olmasını umuyorum canım 2 ay iyne yaptırdım sinirimden hekes nasibini aldı bakalım bu nasıl olacak

Günaydın kızlar,

Cinsel isteksizlik bende hiç olmadı nedense bende mi anormallik var acaba :82:
Hatta eskiye göre çokda arttı diyebilrim.
Doğumdan sonra eşimi çok özlediğimi anladım,çok şükür böle bir sorunum olmadı..
ama olan arkadaşlarım dikkat edin,anneliğe çokda kaptırmayın kendinizi nolur..Zor biliyorum ama eşlerinizide ara da görün zamanla herşey düzelicek canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…