slm kızlar basıma neler geldı ınanamazsınız dun grıp gıbıydım yorgan döşek yattım eşim acile götürdü bir iğne yaptıralım dedı ine vurdular tahlil falan istediler beklerken durduk yerde ellerım kilitlenmez mi felç geldi ellerime oynatamıyordum nasıl agrıyordu hastaneyi brbirine kattım 2 serum yedim 3iğne açılmadı ağrıdan duramadım daha sonra kalsiyum serum verdiler ellerım acıldı ne geceydı felç oldum sandım
slm kızlar basıma neler geldı ınanamazsınız dun grıp gıbıydım yorgan döşek yattım eşim acile götürdü bir iğne yaptıralım dedı ine vurdular tahlil falan istediler beklerken durduk yerde ellerım kilitlenmez mi felç geldi ellerime oynatamıyordum nasıl agrıyordu hastaneyi brbirine kattım 2 serum yedim 3iğne açılmadı ağrıdan duramadım daha sonra kalsiyum serum verdiler ellerım acıldı ne geceydı felç oldum sandım
geçmiş olsun şimdi nasılsınslm kızlar basıma neler geldı ınanamazsınız dun grıp gıbıydım yorgan döşek yattım eşim acile götürdü bir iğne yaptıralım dedı ine vurdular tahlil falan istediler beklerken durduk yerde ellerım kilitlenmez mi felç geldi ellerime oynatamıyordum nasıl agrıyordu hastaneyi brbirine kattım 2 serum yedim 3iğne açılmadı ağrıdan duramadım daha sonra kalsiyum serum verdiler ellerım acıldı ne geceydı felç oldum sandım
hadiya benimki 7 gün sürüyordu şimdi ne kadar sürecek aman tanrım:26::26::26:
esma çok yaşa emi..
gelir gelmez güldürdün beni
bendede isteksizlik olmadı hiç. üstelik vücut olarak eskiye nazaran tanınmayacak haldeyimözgüvenim azaldı...
(eşimde çok iyidir saolsun. onun desteği ile belkide )
ama isteksizlik olması çok normal kızlar ya. zamanla geçer. biraz daha sabır. bebişler bir 6 aylık olsun...
yooo bize vermedi? neden gerek gördü sizinki?
biz sadece ACD vitamin ve ferrum damla kullanıyoruz..devit 3 ü kesti doktor 4.aydan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?