2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar basıma neler geldı ınanamazsınız dun grıp gıbıydım yorgan döşek yattım eşim acile götürdü bir iğne yaptıralım dedı ine vurdular tahlil falan istediler beklerken durduk yerde ellerım kilitlenmez mi felç geldi ellerime oynatamıyordum nasıl agrıyordu hastaneyi brbirine kattım 2 serum yedim 3iğne açılmadı ağrıdan duramadım daha sonra kalsiyum serum verdiler ellerım acıldı ne geceydı felç oldum sandım

kızlar lekeler için amway'in spreyi var.
demir ilacını bilemem ama aklınıza gelebilecek her türlü lekeyi çıkarıyo.
yıkamadan önce sıkıyosun sonra makineye atıyosun.
ama spreylenmeden yıkanmış da kalmış lekeleri pek çıkarmıyo.
fiyatı da 25tl falan ama bana 1 sene falan gidiyo...
bakım konuları açılmış.
ben de gündüz eşofmanlıyım ama eşim gelmeden giyiniyorum birşeyler bir de kirpiklerimi kıvırıp kalem çekiyorum gözlerime.
kendini bırakmamak lazım.
benim eşim ulusta çalışıyo İstanbulun en janjanlı semtlerinden birinde.
akmerkezdeki şubeye de sürekli gidip geliyo etrafındaki bütün kadınlar acayip havalı.
mankenler, sanatçılar hep eşimin müşterisi.
onları görüp eve gelince eşofmanlı ben olmaz.
niye karpuz kabuğu düşsün adamın aklına di mi

gürsoy çok geçmiş olsun canım...
yeni gelen arkadaş hoşgeldin...
elfida çıkmışsın ama söylemeden geçemiycem.
facedeki resimlerinden gördüğüm şey şu:
eşin kızların hepsi de sana aşık.
hepsi çok mutlu görünüyolar.
çok şekersiniz ailecek....

çok geçmiş olsun canım...
peki neden öyle olmuş ellerim ? kıyamam kimbilir ne kadar korkmuşsundur :26:

gursoy326 cnm büyük geçmiş olsunn düşünmesi bile tüylerimi diken diken etti...
yanlış iğne falan vurmuş olmasınlarrr...
yanlış yerden yada
verilmiş sadakan varmış buna şükürrr.
büyük geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Nedenini iyi araştırsaydın canım çünkü bu tip durumlar hafife alınacak şeyler değil.

geçmiş olsun şimdi nasılsın

Eşim o kadar aydan sonra isteksizlik misteksizlik dinlemedi vallahi tak etmiş olacak ki...

Ben de bu konuda hiç olumsuz düşüncelere girmedim. Zaten 2 aylıkken regl oldum. Üçüncü ay gidip spiral taktırdım. Şimdi çok rahatım. Sadece normalde adetim 4 gün sürerken şimdi 7 gün sürüyor.

kızlar az önce ogluşuma çok güzel bol vitaminli bir çorba yaptım şimdi yatıyor kalkınca yedirecegim bu gün dr kontrolümüz var hemde kızlar öksürügümüz geçmedi bakalım bizede kan ilacı gerek görecekmi dr

çok kötü ya ben ona zor dyanıyordum peki kanaman çok olunca zayıflama oluyormu biliyormusun yada bilen varmı kızlar:2:

bende 3 kere regl oldum yani düzene girdi eskisi gibi 5 gün sürüyor tek bir artı var artık hiçbiryerim ağrımıyor hastayken daş gibin oldum

Bir de şunu söylemek istiyorum. Evde yoğurt demişken, En iyisi ev yoğurdu diye düşünüyorum. Hazır yoğurt ben yiyemiyorum, 4 aylık bebeğe vermenin de uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir de formül mamalardan bebeklere yoğurt yapımı var ki tam bir saçmalık bana göre. Denedim, 100-200 mililitrelik mamadan nasıl yoğurt uyutabilirsiniz ki... (biz mayalama yerine uyutma terimini kullanırız). Hem yoğurt uyuduktan sonra dolapta 24 saat dinlendirilmeli ki hem kıvamını bulsun hem de yoğurt yoğurt olabilsin. uyutamazsanız da mamanız ziyan olmuş oluyor. Biliyorsunuz formül mamalar çok pahalı. Yani anne sütüyle kıyaslandığında çok çok pahalı. Ben 5 litlelik sütten 1 haftalık yoğurt ihtiyacımı karşılamakla kalmıyor, hem sağlıklı, hem lezzetli hem de doğal yoğurt tüketmiş oluyorum. Bebeğime de verebiliyorum, sütü 10 dk kadar kaynattığım içinse veririken hiç tedirgin olmuyorum. Vitamin ölme durumuysa çok gerçekçi gelmiyor bana. İnsan nesli yüzyıllardır var, eğer eskilerin uyguladıkları sağlıksız olsaydı insan nesli bir yerde tükenirdi. Eski hastalıklarla, şimdikiler arasında büyük bir fark var. Şimdi hastalık daha çok. Eskiler uzun yaşamış, ve sağlıklı. Anneannem 2 yıl öncesine kadar kendi dişlerini kullanıyordu. Benimkiler şimdiden dökülmelik oldu. Eskilere ve eski yöntemlere birazcık güvenin derim.

ben emzirirken rol çatışması yaşamıştım bebeği emzirip eşime sarılmak bir süre zor olmuştu benim için. ama en başından beri herşey yolunda. hiç bir azalma yok bende eskiye nazaran tombikim ama sorun olmadı. yeni evliyken giydiğim geceliklerin içine girebiliyorum 2 haftadır. sadece üşüttüğümde göbişim şişiyor onun dışında alıştık bu halime :)

Ben geriden takip ediyorum sanırım.Yeni üyeim kusura bakmayın. Ben de ria taktırdım 40. günümde. Ara kanamalar ilk zamanlar çok sıkıntı veriyor. İlk bebeğimde çok kilo vermiştim, neden bilmiyorum. Hep riandan kaynaklanıyor sanmıştım. Şimdi de ria var ama zayıflayamadım bir türlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…