2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar Almina kac gun olmuycakmıs Bamlenmiş sanırım bır den aklıma geldi kızcagız ınsallah kısa surelıdır .

Küçük cocuklarla aynı ortamlar cok tehlıkelı oluyor dıkkat etmek lazım .. O sese uyanmıstır buyuk ıhtımalle .

Evet yaaa,
Bendeki ahmaklık ne gidersin o güne,
3 arkadaşım var onlarda bizim gibi bebekli,
Sadece onlarla görüşücem,
bir de apartman günümüze babasına bırakarak giderim herhalde.
Nasıl olsa aynı apartman içindeyim bişey olduğunda hemen evime gelebilirim,
Zaten çocuk da yok.

meraba kızlar bugünlerde bebeğim çok sinirli valla sürekli ağlyo yerinde duramıyo hep şarkı sölücen oyuncak çevircen avutçan herşeyden de hemen sıkılıyo bir diğerine geççen,annem de babamın başında öldüm bittim valla. ne zormuş yanlız hem çocuk bakmak hem de az da olsa ev işi yapıyom tabi babamı da pazartesi ameliyata alcaklarmış bugün bütüngün kan vercek adam aradım ne zormuş kimse yanaşmıyo neyse hallettik tanımadığım birileri vercek inşallah ameliyatı iyi geçer biraz rahatlar dua edin bizim için.

üzülme canım benim hiç ağlamadan büyümez bebekler hem ciğerleri gelişir sesi açılır derler üzülmüşsündür görünce tabi ama hemen unutuyolar dimi azcık sev emzir hemen gülüveriyolar hiç kin tutmuyolar yaa çok masumlar

misscim üzülme.olacak böyle şeyler.benim kızımda geçen çok ağlamıştı anlatmıştım.duymadım için ağladıgını bile anlıaymadım.kafam acaipdi zaten

canım ben h m ile almanyada tanışmıştım.teyzemleri ziyarete gittigimde.çok begenmiştim.hep buraya gelsin istiyordum.geçen büyük reklamı gördüm h m açıldı diye.en kısa zamnda bende gidicem istanbul foruma.fiyatları uygun oluyor oranın

yasmin Allah kabul etsin canım... cahilliğimi mazur görün ban yemek ne demek acaba:26:

hemen açıklıyorum kızlar.banlanmak site yönetici tarafındanbir süre siteye girme yasagı konması demek

çok ilginç kızlar.kızım kendi kendine yatıyor :)) hatta kendi kendine konuşup sevinç nidaları atıyor.bakalım kaç dakka sürcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…