çakır sabah migrostan alışveriş yaptım kocam ilkeyle uyurken.
birini gördüm sana benzettim bebek arabası da vardı.
sen olsaydın gelip merhaba ben selva derdim diye düşündüm.
çok enteresan olurdu di mi?
selam kıslarrrrrrrrrr nasılsınız bakem ben yine işyerindeyim ve çok yoğunum((
sağol canımbugün 7 de babamızı gönderdik ana kız 11e kadar uyuduk uzun zamandır uykumu alamıyordum bu çok iyi geldi banada.
laylaylom benginin bandı çok güzel olmuş ellerine sağlık
yasmin mevlüdünüzü Allah kabul etsin.
merhaba kızlar nabersinizzz bakalım..
ay 1-2 gündür fazla giremiyorum..eski sayfaları da okumaya vaktim yok.
umarım herkes iyidir.
hg gül önceden sık sık görüşürdük. bu mağaza çok yoğun oldu bizde seni göremez olduk. neyse iş olsunda arada bir görüşsekte olur :82:
ya benim oglum da kac gundur oyle agliyor kulagini cekistirip duruyor biliyorum uykusu var, ama yatirinca kiyametleri kopariyor kaldirinca da uykusuzluktan agliyor ne yapacagimi sasirdim.
Aynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor.aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44:
tamamen haklısın..Aynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor.aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44:
Aynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor.aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44:
kızlar günaydın sabahtan berri oglumla ugraşıyorum önceden uykusu gelince anlardım yatagına koyardım uyurdu dün akşamdan berri yatagına koyunça bas bas bagırıyor ne yapmam lazım ayakta falanda sallamak istemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?