Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım benimkinde de oluyor maleseefarkadaşlar bişey sorucam benim kızımda çok sıçrama var, en ufak bir öksürük sesine bile sıçrıyor herşeyden korkuyor, bu sizin bebeklerde oluyormu yoksa doktora gittiğimde bi sorayım
Selam kıızlarrr,
kimsecikler yok mu ya bi komplex görünüyor selam canım..
Arkadaşlarım gelcek onları bekliyorum,oğlumda şansıma pek bir huysuz yaa,umarım burnumdan gelmez..
arkadaşlar bişey sorucam benim kızımda çok sıçrama var, en ufak bir öksürük sesine bile sıçrıyor herşeyden korkuyor, bu sizin bebeklerde oluyormu yoksa doktora gittiğimde bi sorayım
ay kızlar nasıl eklendini unuttum fotonun direk link verem :)) genç yaşda bunadım
http://img573.imageshack.us/img573/1254/mumlarmsnarkaplan1.jpg
selam arkadaşlar.
benım minik kuşun ateşi çıktı 3 gündür 38 lerde geziyor. dün doktora götürdük idrar yolları enfeksiyonu olmuş. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. yavrum halsiz bi şekilde yatıyor(
kızlar günaydın sabahtan berri oglumla ugraşıyorum önceden uykusu gelince anlardım yatagına koyardım uyurdu dün akşamdan berri yatagına koyunça bas bas bagırıyor ne yapmam lazım ayakta falanda sallamak istemiyorum :18:
geçmiş olsun..![]()
canım geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşir inşselam arkadaşlar.
benım minik kuşun ateşi çıktı 3 gündür 38 lerde geziyor. dün doktora götürdük idrar yolları enfeksiyonu olmuş. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. yavrum halsiz bi şekilde yatıyor(
ellerine sağlık
nekadar beceriklisin
çok şık şirin olmuş
laylayloom tavsiyen üzerine diğer topiğe yazdığımı buraya kopyaladım tşkler bu arada nice aylara yaşlara inş
mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum
arkadaşlar bişey sorucam benim kızımda çok sıçrama var, en ufak bir öksürük sesine bile sıçrıyor herşeyden korkuyor, bu sizin bebeklerde oluyormu yoksa doktora gittiğimde bi sorayım
RKYONG
Canım ben yağızı doğduğu günden beri biberonla besliyorum.
Sütümü sağıp veriyorum.Emmedi sıpam.
İlk zamanlar medela kullandım.
Geçen gün makinam bozuldu.Eşim apar topar makina almaya gitti,oradaki bayanlar lansinoh tavsiye etmişler.İki göğüsü aynı anda sağabiliyorsun.
15 dk.sağıyorum okadar memnunumki,şiddetle tavsiye ederim canım.İnan sütümü arttırdı.Medelayla 30 cc sağıyordum şimdi 90 cc sağıyorum.
İlk 2 dk.göğsü uyarıyor sonra sağmaya başlıyor.Ben çok memnun kaldım.