• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Selam kıızlarrr,
kimsecikler yok mu ya bi komplex görünüyor selam canım..
Arkadaşlarım gelcek onları bekliyorum,oğlumda şansıma pek bir huysuz yaa,umarım burnumdan gelmez..

arkadaşlar bişey sorucam benim kızımda çok sıçrama var, en ufak bir öksürük sesine bile sıçrıyor herşeyden korkuyor, bu sizin bebeklerde oluyormu yoksa doktora gittiğimde bi sorayım
evet canım benimkinde de oluyor maleseef
birden irkiliyor
zamanla düzelir bence,şuan bütün algıları açık ondan oluyor diye düşünüyorum..

selam arkadaşlar.

benım minik kuşun ateşi çıktı 3 gündür 38 lerde geziyor. dün doktora götürdük idrar yolları enfeksiyonu olmuş. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. yavrum halsiz bi şekilde yatıyor:((

kızlar günaydın sabahtan berri oglumla ugraşıyorum önceden uykusu gelince anlardım yatagına koyardım uyurdu dün akşamdan berri yatagına koyunça bas bas bagırıyor ne yapmam lazım ayakta falanda sallamak istemiyorum :18:

aynen bende sallamak istemiyorum ama huymu değiştiriyordur nedir bilemedim eski düzende uyumuyor..iyice yoruyorum gezdiriyorum evin içinde fış fış kayıkçı oynuyorum gaz varsa çıkıyor :61: sonra uyuyor sallamadan pes etmemeye çalışıyorum alışırsa kötü olur sallamak saatlerce..arada salladım çok yorucu..kolay gelsin sanadada :1: eh büyüyorlar artık :69:

selam arkadaşlar.

benım minik kuşun ateşi çıktı 3 gündür 38 lerde geziyor. dün doktora götürdük idrar yolları enfeksiyonu olmuş. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. yavrum halsiz bi şekilde yatıyor:((
canım geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşir inş
ellerine sağlık
nekadar beceriklisin :nazar:
çok şık şirin olmuş

sağol canım.yok ya beceriklilikden deil.örnek basit.yoksa bende çok fazla örgü bilmiyorum

mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum

laylayloom tavsiyen üzerine diğer topiğe yazdığımı buraya kopyaladım tşkler bu arada nice aylara yaşlara inş

laylayloom tavsiyen üzerine diğer topiğe yazdığımı buraya kopyaladım tşkler bu arada nice aylara yaşlara inş

sağol canım.
uyku düzeni bazen deişiyor bebeklerin.benim kızımda geceleri iy uyurdu.bayramda bir sata aralarla kalktı.ama bir süre sonra düzeldi.bide canım sütün yetersizdmei ek gıdaya geçtin yoksa sadece tattırma amaçlımı veriyorsun

mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum

benimki de uyku düzenini değişip duruyo
ama 6. aya kadar olcakmış böyle
2 gündür gece uyumuyo benimki
şimdiye kadar gece çok iyi uyurdu
şimdi de gündüz uyumak istiyo gece oyun istiyo

selam kızlar, dün kuzumu kontrole götürdüm. 2 tane aşı yapıldı. kilo 6500 boy 65 cm . ben pek beğenmesemde doktor dedemiz beğendi. e zaten ben de minyon yapılıyım. eşim de iri sayılmaz. yani aslında normal ama doktor dedemizin de dediği gibi biz anneler biraz açgözlüyüz galiba. hep daha fazlasını istiyorum. ben de grip oldum. küçük cadımı sakınmaya çalışıyorum ama inşallah o da hasta olmaz...

arkadaşlar bişey sorucam benim kızımda çok sıçrama var, en ufak bir öksürük sesine bile sıçrıyor herşeyden korkuyor, bu sizin bebeklerde oluyormu yoksa doktora gittiğimde bi sorayım

benimkinde de var canım
ani bi ses yada harekette sıçrıyo hemen
annem normal dedi ama bilemiycem tabii:26:

RKYONG

Canım ben yağızı doğduğu günden beri biberonla besliyorum.

Sütümü sağıp veriyorum.Emmedi sıpam.

İlk zamanlar medela kullandım.

Geçen gün makinam bozuldu.Eşim apar topar makina almaya gitti,oradaki bayanlar lansinoh tavsiye etmişler.İki göğüsü aynı anda sağabiliyorsun.

15 dk.sağıyorum okadar memnunumki,şiddetle tavsiye ederim canım.İnan sütümü arttırdı.Medelayla 30 cc sağıyordum şimdi 90 cc sağıyorum.

İlk 2 dk.göğsü uyarıyor sonra sağmaya başlıyor.Ben çok memnun kaldım.

ben medela kullanıyorum ama çift göğüs sağan bişey almak istiyorum
çok zamanımı alıyo bununla
ben de senin gibi hep sağıyorum canım emmedi benim oğluş da
lansinoh affinity mi senin dediğin model?

Back
X