bizim babamız pes etti
ben uğraşıyorum uyutmak için ama pek niyeti yok(
gece kuşu bunlar valla :)
bir de ne kadar geç uyursa gece de o kadar kötü uyuyor.
uyku uykunun mayası kesinlikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim babamız pes etti
ben uğraşıyorum uyutmak için ama pek niyeti yok(
yoğurt mayaladım. geçen günkü olmadı nedense. bakalım bu tutacak mı?
neyle mayaladın canım
ah ah şimdiden ne bu sinir minicik bebelerde
bizimki pes etti sonunda. babası başardı uyutmayı. şimdi kendi de gitti yatmaya.
kız iyice dalsın,yatağına geçireyim de elbet sıra bana da gelecek :)
valla günlük süt aldım. burda doğal bir yoğurt var, foça yoğurdu. onunla başladım mayalamaya. hatta bakıcam birazdan ne alemde diye. geçen günde yaptım olmadı. inşallah bu sefer olur.
valla günlük süt aldım. burda doğal bir yoğurt var, foça yoğurdu. onunla başladım mayalamaya. hatta bakıcam birazdan ne alemde diye. geçen günde yaptım olmadı. inşallah bu sefer olur.
nasıl yapıyon ben sadece bir kere tutturamadımvalla günlük süt aldım. burda doğal bir yoğurt var, foça yoğurdu. onunla başladım mayalamaya. hatta bakıcam birazdan ne alemde diye. geçen günde yaptım olmadı. inşallah bu sefer olur.
canım açma yoğurdu.o zaman mayalanmıyor.ne zaman mayaladın.ben önceden mayalamıştım çok güzle tutmuştu kendimize mayalamıştım gerçi.akşam mayalayıp sabah açmıştım.iyce sarıyorsun yoğurdu sabah açıyorsun mis gibi oluyor
canım 6 saat falan oldu mayalayalı. merak ediyordum olup olmadığını. açmayayım mı şimdi?
canım 6 saat falan oldu mayalayalı. merak ediyordum olup olmadığını. açmayayım mı şimdi?
bebek ne kadar erken yatarsa o kadar iyi , hem büyüme hormonunu salgılaması için hem de güneş ışığından sabah faydalanması için.
bebekler erken yatmalı ve erken kalkmalı
tabi bizler de![]()
benimki de aynen bu düzendeydi ama ne olduysa bayramda oldu.keşke benimkiler de 9 da yatırdığımda uyusalar hemen.9 da uyusalar 10 da uyanıyorlar..Gece 12 ye 1 e dek zor uyuyorlar..Ama sonra sabaha dek hiç uyanmıyorlar,rahat ediyoruz..sabah 7 de babamız alt alıp mamalarını veriyor,9 a dek uyuyabiliyorum artık..sonra emziriyorum ya da mama verip alt alıyorum..öğleye dek uyuyabiliyorum böylece..
bence de açmacanım 6 saat falan oldu mayalayalı. merak ediyordum olup olmadığını. açmayayım mı şimdi?
ben dayanamadım açtım. ama olmuş
hafif sulu, tattım şimdi fena değil.
kızımada uzundan tattırdım. tek kelime ile nefret etti :76:
salyaları o kadar arttı ki önleri ıslanıyor yamyaş oluyor..üstlerini değiştirmek zorunda kalıyorum..İkisi de kulaklarını çekiştiriyor..hele Çınar ın kulaklarını çekiştirirken salıncağında uyuyakaldığı bir zamanı kameraya aldım,çok komikti..bir ara face de de koyucam :)