• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...

allah şifa ve sabır versin inşallah. vaktiyle sağ salim doğmayı nasip etsin.

Ben oğlumu uyandırıyorum artık,
Biraz oynarım inşallah keyfi yerinde olursa.
Yarın görüşürük kızlar.

kızlar biberonlardan bahsetmiş bir arkadaş.ya ben doğumdan önce çok araştıdım bunu.bpa sız aldım.anlamadım ne güvendiniz markalar bile çin malı .bebedor chicco arkalarına her baktıgımda madein prc yazıyor şimid çin malı yerine prc yazılıyor.oyuncak almıştım playscol hiç bakmadım arkasına çin malı olmaz diye eve geldim yıkadm çıngarak bide ağzına falan alıyor sonucta hep prc .nasıl kurtulcaz bu çin mallarından anlamadım.ben emzik lerini wee alıyorum en azından türk malı.şimdi ne alırsam wee nin alcam.kaşıklarını falanda öyle aldım..

canım katlıyorum sana bende bıktım bu çin mallarından ben aslında bulabilsem nuk alacağım ama her yerde bulamadığımdan en başından beri wee kullandım cam biberonla mamasını veriyorum medela ile gelen bpa sız biberonlada su içireceğim emzik zaten almıyor artık eskisi kadar dikkat etmeli

Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
canım çok zor bir durum.Allah acil şifalar versin.sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
selam kızlar...
ben kendimi aştım :37: :53: dün gece de deniz_güneş gördüm rüyamda. kızıyla birlikte bize iftara gelmişti :52: :52: :52:

ay cnaım çok güldüm sana :)))

Çok teşekkürler canımm...

canım celestone ciğer geliştirici iğne yapılmasını isteyin dr dan ,suyu geliyorsa aslında izmir de olsanız kent hastanesinde prf. namık demir ve ekibi azalan amniyon sıvısı yerine sıvı ilave ediyorlar..enfeksiyonu olabilir..rahim ağzı açıksa dikilebilir..Umarım mesajımı görürsün....

Son düzenleme:
ya kızlar bebeğimin sesi kısılmış nie acaba işe giderken bişe yoktu aldığımda sesi kısılmıştı bakıcımız bugün banyo yaptırmış ama hemen üşütürmüki sesi kısılsın offfffff yaa

kızlar benım kız da halen benımle aynı yatakta yatıyor babamız ayrı nasıl ayıracagım halen gece uyanıyor 3 4 defa en az bır ıkı gun odasında yatırayım dedım sonuc basarısız acaba uykusu duzene gırsın gece uyanmaz olsun ondan sonra mı ayrı yatırmayı deneyım

odasında beşiğinde yatsa sen de aynı odada yer yatağında falan yatsan birkaç gün belki alışır öyle.
benim kız bizim odamızda kendi yatağında yatıyo ben de odasında yatsın istiyorum ama henüz denemedim...

kızlar benım kız da halen benımle aynı yatakta yatıyor babamız ayrı nasıl ayıracagım halen gece uyanıyor 3 4 defa en az bır ıkı gun odasında yatırayım dedım sonuc basarısız acaba uykusu duzene gırsın gece uyanmaz olsun ondan sonra mı ayrı yatırmayı deneyım

baharda hastalandığında 3-4 gün bizim yatağımızdan başka yerde uyumadı. bahar yatağın ortasında serilmiş yatıyor biz akrobasi yaptık bebişi ezmeden yatalım diye. iyileşince düzeldi.

bronşitten fln korkuyorum sanki burnu da hafif tıkanık gibi hemen doktoramı götürsem hiç de üşütmedik ne biliim

kızlar eşim bundan yıllar önce bir yayınevinden kitap almış.parasını posta çekii ile ödemiş.şimdi bize ihtarname geldi 400 tl borç diye kitabı oysaki 200 almış.bizde ödemedik.aslı astarı yoktur diye şimdi borç sekizyüz olmuş.eşim ben senet imzalamadım diyo.boş senetmiş imza yerind eeşimin imzası var.pof ya ne saçma borç nerdne gleiyor onu bile bilmiyporuz

odasında beşiğinde yatsa sen de aynı odada yer yatağında falan yatsan birkaç gün belki alışır öyle.
benim kız bizim odamızda kendi yatağında yatıyo ben de odasında yatsın istiyorum ama henüz denemedim...

daha önce öyle denemiştim ama o kadar cok uyandı ki en sonunda yıne yanıma yatırmaya basladıgım ıcın yatak odasına gerı donduk

hem fatmagül hem de kurtlar vadisi var.
benim kocam geç gelecek ben fatmagülü izliycem...

benim eşimde geç gelcek yine ağlamak istiyorum ühüüü:5:

ben fatmagülü izlemiyorum, kurtları hiç izlemiyorum.

komşuları çağırdım gelim alem yapalım die :9: şaka şaka

oturmaya çağırdım belki onlar gelirler. gelmezlerse zaten burdayım. sizlerle alem yaparız

Back
X