• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

canim benim oglumun da 2.5 aylikken sesi kislmisti ama o zaman mama vermistim farketmedim yeterince ilik degildi heralde ondan, ksildi 2-3 gun surdu gecti ama cok uzucu, sesi kisik kisik aglardi icim giderdi benim.Gecmis olsun canim.Merak etme soguk falan da almis olabilir

hadi ya acaba ağlatmışmıdır offfooff neyseki annem gelecek

canim benim oglumun da 2.5 aylikken sesi kislmisti ama o zaman mama vermistim farketmedim yeterince ilik degildi heralde ondan, ksildi 2-3 gun surdu gecti ama cok uzucu, sesi kisik kisik aglardi icim giderdi benim.Gecmis olsun canim.Merak etme soguk falan da almis olabilir

inş mamadan felandır hasta olmasında gerçekten içim gidiyo sesi nasıl boğuk ağlayınca özellikle inş çabuk geçer

bizimki hala dönemiyor..iyice kıvrılıyor döndü dönecek ama sonuç yok henüz..

benim tosunda dönemiyor poposunu kaldıramıyor
4 aylık bbile değildi bi kez banyoya gidip geldim dönmüştü
bide anakucağında nerdeyse düşüyodu artık kullanmıyorum.
ama şimdi dönmüyo yaa
en fazla yarım sa arabasnda oyalanıyo sonra uyuyana kadar kucak:25:

canım celestone ciğer geliştirici iğne yapılmasını isteyin dr dan ,suyu geliyorsa aslında izmir de olsanız kent hastanesinde prf. namık demir ve ekibi azalan amniyon sıvısı yerine sıvı ilave ediyorlar..enfeksiyonu olabilir..rahim ağzı açıksa dikilebilir..Umarım mesajımı görürsün....

almina sen izmir demiydin
ewet namık hoca dokuz eylülülün hocası aynı zamanda
doğumumda benimlede ilgilenmişti

ben geldim kimsecikler pc başında diil galiba
:44:
ben de yatıyım bariiiii
ii geceler güzel anneler we güzel bebişleri :3:

ya evet bir de odaları ayırma konusu var.
6 aya kadar ayırmak gerekiyomuş diye okumuştum.
ben hiç yatağa almıyorum daha kolay alışır ayrı odada yatmaya diye düşünüyorum ama :26:
topiğin deneyimli anneleri ne derler acaba?

ben yatağında sadece uyumalı ki uyunacak yer olduğunu anlasın, farkında olsun diye okumuştum. yani orda alt değiştirme, oyun oynama gibi şeyler yapmamalıymış. bizim dönencemiz var yatakta. gündüzleri bu aralar yatırıyorum güzel vakit geçiriyor, yani yatağı görünce aklına direkt oyun gelir heralde :) uyku gelsin artık odasına alışsın.. bu gece ilk olacak bakalım..

günaydın güzel anneler ve bebişleri
yaa kafama takıldı oda ayırma konusunda benim ayrı bi oda varda hep karsamba çocuk odası yapmadık tayin durumlarından fnl çocuk odası fln da almadım ayıramıcam oğlumu yanımdan ilerde çok sıkıntımı çekermiyim sizce

günaydın güzel anneler ve bebişleri
yaa kafama takıldı oda ayırma konusunda benim ayrı bi oda varda hep karsamba çocuk odası yapmadık tayin durumlarından fnl çocuk odası fln da almadım ayıramıcam oğlumu yanımdan ilerde çok sıkıntımı çekermiyim sizce

Günaydın hanımlar...

Canım şu an bizim de oğlumuz beşiğinde bizim odamızda yatıyor,
Ben henüz bu kadar küçükken ayıramam zaten,
Oğlum gece hala 3 defa emmek için uyanıyor,
Ben gece uykkuda başka odada olursa nasıl duyarım onu,
Hem üstünü falan da açıyor uyanıp örtüyorum nefesini değişik alsa uykudan kalkıyorum,
Başka odadayken bunları nasıl yapıcam,
Bence bizim bebeler için ayrı oda daha erken,
Yani bu benim fikrim,
İnşallah 2 yaşında arabalı çilek odası alarak kandırıp ayırıcam odasını:))
Çevremdeki bütün arkadaşlar bu taktiği denediler ve tuttu.
Ben en kıymetli mi başka odalarda yatıramam yaaa.

Evet belki de o zaman gelince sıkıntı çekeceğiz,
Ama ben yine de şimdiden ayıramam.

günaydın herkese..ben bebişimi odasında yatırdım dün gece ilk kez ama bizde onun odasında yattık. orda çekyatımız var çünkü :)
elini kolunu yaya yaya sere serpe yatıyor, yatak odamızdaki sallanan sepet tarzı eli kolu heryere değdikçe uyanıyordu. bakalım bu hafta denemelerimiz devam etsin de :)
aynı odada çok uzun süre yatarsa anneye babaya bağımlı olur, odasında yatıp büyüyen çocukların özgüveni daha yüksek oluyormuş diye duydum. bizim dr.muz 4 aylıkken erken demişti, haftaya gidince soracağım. artık 5 ayı bitti,6.ya girdik, beşikte küçük diye :)

papatya çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz geçer bu rahatsızlığı, hamileliğini güzel şekilde tamamlaması nasip olsun..

Son düzenleme:
Oğlum bu sabah pek bir enerjik bir enerjikti ki sormayın,
Gülücükler,kahkahalar,
İnşallah bugün ıraktığım sütü de içer de,
Yavru kuşum benim iştahsız gidiyor.
Bu aralar böyle olacak demekki napalım,
Zayıflamasa bari,
alıştım tombiş hallerine,
Dün yine elma suyu verdim bayılarak içti,
Ama elma suyu bulaştığı yerden çıkmıyor kızlar ben bunu anladım dikkatli olun.
Hafta sonu yoğurt denememizi yapıcaz bakalım.

Back
X