- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kesinliklee bakıcı oluncaa.. gizli kamera olmak zorunda evdee..
yada ses kaydı... başka türlü içim rahat etmez benmde..
ama evde gizli kamera olduğunu bilmeli kadın..
sonuçta görüntü alıcaksınız... ve o bir kadın ...
benm tasvip etmeyeceğim bir durum..
ses kaydında görüntü olmadığı için özelini göremessin ama .. normal görüntüüde mutlaka kişinin haberi olmalı diye düşünüyorum..
haberi olsun... ona göre davransın...
selvacım geçmiş olsun umarım dahada iyisindir şimdi.kızlar gece sizin bebişler üstlerini açıyormu uykutulumu giyindiriyormusunuz ama içi elyaf olmayanından ben aldım ama giyindiremiyorum çok aşırı terliyor ne kullanmamı tavsiye edersiniz?
Aslında haklısın canım,
Benim annemde çocuk bakıyor,
Şimdi düşündümde habersiz çekim yapmak hakka girmek gibi bir şey,
Ama o zaman da bakıcı gerçek kimliğini göstermez bence,
Çekim yapıldığını biliyor,
İzleneceğini biliyor gerçek yüzünü keşfedemezsin gibi geliyor bana,
Şöyle olabilir ilk 2 gün habersiz çekersin ve evin hanımı baba olmadan izler kaydı,
Bayan bayanı izleyebilir yani
Sonra söylenebilir yine,
Çocuğun için yapıyorsun sonuçta,
Ne olabilir ki en fazla bi yerlerini kaşır herhalde:)Baba olmadan izlemenin bir sakıncası olur mu sence?
Aslında haklısın canım,
Benim annemde çocuk bakıyor,
Şimdi düşündümde habersiz çekim yapmak hakka girmek gibi bir şey,
Ama o zaman da bakıcı gerçek kimliğini göstermez bence,
Çekim yapıldığını biliyor,
İzleneceğini biliyor gerçek yüzünü keşfedemezsin gibi geliyor bana,
Şöyle olabilir ilk 2 gün habersiz çekersin ve evin hanımı baba olmadan izler kaydı,
Bayan bayanı izleyebilir yani
Sonra söylenebilir yine,
Çocuğun için yapıyorsun sonuçta,
Ne olabilir ki en fazla bi yerlerini kaşır herhalde:)Baba olmadan izlemenin bir sakıncası olur mu sence?
Ben çok hastayım,
Daha önemlisi Rüzgarımı da hasta ettim,
İkimizde paso hapşuruyoruz,
Burnumuz akıyor,
Gözler akıyor,
HAlsizlik,
Rüzgar da huysuzluk,burun tıkanıklığı,
Burnu tıkalı olduğu için gece ememedi bile düzgünce,
Sinirleniyor bir de bu duruma,
Nefes almakta zorlanıyor,
OTribebesiyle çektirtmiyorda,
Gece bi ara ağlata sızlata çektik eşimle,
Çok ağladı ama uyudu sonra güzelce,
Deli oğlan onun iyiliği için yapıyoruz ama anlamıyor ki işte,
Bugün doktora götürücez,
Ciğerlerine inmesin Allah korusun öksürük istemiyorum bir de,
Off çok yorgunum,
Gece uyuttum 2 saat sonra kalktı acıkmış mama mama diyor,
akşam yemeği yememişti,
İkindi vakti börek köfte falan atıştırdı tabi,
gece 12den 1e kadar yemek faslı sonra uyuttma salladım uyuyor ben bırakınca başını sallıyor eeee diyor,
Neymiş efendim sallamaya devam edilsinmiş,
Pert etti beni,
Banyo yapıcaktım gece,
Uyumuş kalmışım onun yanında,
Onun üstü örtük ama benim açık,
Eşim gece kalkınca örtmüş ama tutulmuş her yerim,
SAçlarım feci kirli,
Ama mecbur kalktım geldim işe(
İşte böyle zamanlarda annemi,teyzemi bi yakınımı çok arıyorum,
KEşke yakın olsaydık diyorum,
Yalnız olmak hastayken daha zor(
Kızlar az önce trendyoldan bi sürü alışveriş yaptım:))
Delimiyim neyim 40ar milyondan 6 taksitli dolu şey aldım,
Ayy umarım güzel gelir olur hepsi de uğraşmam iadeyle falan,
Valla kısa bir kaban bile aldım,
Ama napıyım fiyatlar acayip uygun geldi,
Eee ihtiyacım da var,
Babamız ne diyecek bakalım,
Sadece abartmışsın der buna eminim,
Cidden abarttım,
Ama bunun farkına siparişi verdikten sonra vardım,
Bi bluz aldım aynısının başka rengini daha aldım yani,
Sabah sabah ne olduysa dellendim galiba:)))
buraya hiç kar yağmazz.. biliyormusun(küçük emrah gibi hissetim kendimi )
hiççç karlaa oynayamadım benn
sadece elimde tutmakla yetindim 1 kaç kere şeir dışına çıktığımdaa.. yağışını izlemedim hiçç..
yol kenarında kar görünce arabadan inip.. elime almıştım.. çocuklar gibi
bende kar görmek istiyorum.. kar yağarken pencerinin diğer tarafındaa sıcak çayımı hüpletmek istiyorumm
:84::84::84:
selam kızlar...
valla hayranım size ha, nasıl oluyorda yazma fırsatı buluyorsunuz anlamıyorum.. valla ben 2-3 sayfa ancak okuyabiliyorum yazmaya fırsat kalmadan bir işim çıkıyor yada elif geliyor falan..
biz çok hastaydık ama çok. 1 gün hastanede yattık. üst köpek dişimiz çıktı ama nasıl çıktı bir ben bilirim bir allah yani.. ishal ateş kusma çok feciydi. tüm tahliller temiz çıkınca doktorum diştendir dedi. baktık patlamak üzereydi kıpkırmızı olmuştu yavrumun dişi. geçen hafta cumartesi kusmaya başladı ishalle birlikte. o gün akşam hastaneye gittik serum verdi doktor eve geldik serumla beraber. baktım pazar daha kötü ne ilaç alıyor ne yemek yiyor. suyu bile kusunca pazartesi tekrar gittik yatış yaptık. ben istedim yatmayı zaten doktorda yatracam dedi. vücudunda su kaybı varmış sadece tahliller temiz çıktı şükür. salı çıktık hastaneden. kusması ssalı akşamı geçti, ishali ise perşembe akşamı geçti. geçmeseydi cuma tekrar götürecektim.
şimdi iyiyiz şükür. bu kadar ayrıntılı anlattım ki sizinde başınıza gelirse belki faydası olur anlattıklarımın diye. allah kimseye böyle diş çıkarma dönemi yaşatmasın gerçi. 1 hatfada eridi yavrum gözlerimin önünde. neyse düşününce bile kötü oluyorum.
biz de gece üstümüzü hiçörtmeyiz. benimki battaniyeyle kavga ediyor resmen eliyle ittiriyor açıyor üstünü. tulum aldım ama giyip yatırmak ne mümkün, ağlıyor huysuzlanıyor falan, çıkardım mecburen. bide benimki yatağında yatmıyor, hanfendi döne döne uyuduğu için yataklar dar geliyor, yer yatağı yapıyorum mecburen odasına, bende onun odasında başka bir yatak var onda yatıyorum. dönüp üstünü açtıkça kalkıp kapatıyorum hastalanmasın diye. gecelerim çok uykusuz geçiyor yani. bebekken daha iyiymiş valla bide sızlanırdım of doymuyor bu çocuk sürekli emmeye kalkıyor falan derdim, o günler daha mı iyiymiş ne:))
bizde böyle şimdilik.. tüm hasta anne ve çocuklarımıza geçmiş olsun...
meraba hanımlar ben 2011 temmuz annelerindenim bebeğim 3aylık sizlere rotavirüs aşısını yaptırıp yaptırmadığınızı ve sebebini sormak istiyorum yardımcı olabileceğinizi düşündüm cevap verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
memnun kalıp kalmadığınızı neler yaşadığınızıda yazarsanız çok sevinirim
[Esmacım sen gel birde karı bizim evden izle...Çoook keyifli oluyor oturuyoruz camın önüne aile boyu heryer bembeyaz oluyor..Birde yoldan geçen daha doğrusu kayan arabaları izliyoruz çook zevkli gerçekten...Alttanda sıcak sıcak petek ohh gel arkadaşım sen elimizede aldıkmı kahveleri çayları değmeyin keyfimize
yanii bir insan kar hevesinden bu kadar soğutulurr... tammm tamm karda yaşamayım . bari şöylee haftalık tadını çıkarayımEsmacim canim benim bende saka biyana kis Mevsimini ve sogugu hic sevmem.kat kat giyinmektende nefret ederim hos en soguk donemde bile kazak vs giymedim giymemde:) sanirim bahar cocugu oldugum icin boyle.bak bugun yerlerde buz tuttu diye firindan ekmek almaya bilr gidemedim.bu nasil biryasam tarzi :)))
Sen sanslisin kis.i ilik bir sekilde atlatiyosun:)) kiskanma diye daha ne soylimki :))))
Herkese günaydın kızlar..
Bildiğiniz üzere aynı monotonlukta hayatımıza devam etmekteyiz..
Ütü, çamaşır, bulaşık, ev süpürme, lavabo ve banyo yıkama, Zeynep'i yıkama ve yağlama bugünkü asli görevlerimiz arasında..
Beni soracak olursanız alerjik rinitim malesef 3-5 gündür tavan yapmış vaziyette..
Hapşırmaktan içim dışıma çıktı desem yeridir..
Ayrıca Selpak komitesi toplanıp benim akıntılarıma yetişmek için üretimini arttırma kararı almış bulunuyor...
Acayip bir soğuk var, kombi açılmış vaziyette ama ev hala soğuk..
Ben ise ay sonu faturasının (faturalarının) kabus gibi hayatımıza çökmesinden korkmaktayım.. :18:
Canım ne zamandır ev mantısı istiyor.. Bir türlü vakit bulamadım yapmaya..
Azmediyorum ve hafta sonuna kadar yapacağım..
Bu arada h.sonuna doktor randevumuz var, kuşumuzun cinsiyetini öğreneceğiz, heyecanlıyız..
Onun dışında herşey eski tas eski hamam kıvamında.. Sonbahar-kış dönümü nedeniyle hafif bir depresif hal mevcut..
Üzerine de ev dağınık olursa bu hal baya ağır bir hale dönüşebilmekte..
Bekar ve yalnız günlerimin anısına bugün Taksim Heykeli'ne çelenk koyup sonrasında bir duble Chivas Regal ile hayatımı renklendirek istiyorum..
Yok mu benimle gelen, hayal minibüsü kalkıyor......
Hadi canlarım bu kadar hayal yetsin bugün bana, herkese iyi bir gün diliyorum..
heyyyy benide alll
hayali bile güzel dimiii
evin dağınıklığı benm üzerime kabus gibi çökmüş durumda kızlarr... şu ev yerleşse bende rahat etsem yaaa
Sana bir şarkıyla cevap vermek istiyorum kuzum....
Ben hala o günleri anarken yaşıyorum, sanki mutluluğumuz geri gelecek gibi,
Hala güzelliğini kalbimde taşıyorum, dalından koparılmış taze bir çiçek gibi...
sanırım bu sabah sıyırmama az kalmış gibime geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?