2010 Temmuz Anneleri : )

Aslında haklısın canım,
Benim annemde çocuk bakıyor,
Şimdi düşündümde habersiz çekim yapmak hakka girmek gibi bir şey,
Ama o zaman da bakıcı gerçek kimliğini göstermez bence,
Çekim yapıldığını biliyor,
İzleneceğini biliyor gerçek yüzünü keşfedemezsin gibi geliyor bana,

Şöyle olabilir ilk 2 gün habersiz çekersin ve evin hanımı baba olmadan izler kaydı,
Bayan bayanı izleyebilir yani
Sonra söylenebilir yine,
Çocuğun için yapıyorsun sonuçta,
Ne olabilir ki en fazla bi yerlerini kaşır herhalde:)
Baba olmadan izlemenin bir sakıncası olur mu sence?

Ben de içi elyaf olmayan ince bir uyku tulumu giydiriyorum,
Üzerine de ince penye battaniye örtüyorum,
Bizimki sıkıntı çıkarmıyor,
Sen de kalın giydir yatırırken,
Yapılacak başka şey yok,
Hepsi açıyor üstünü yaa(

ayyy çok güldürdün beniii alemsin haaa

bence kamera sürekli devrede olucaksaa...

zaten çekinir mecburende olsa iyi davranırr...

kötü davranıcak bir insansa bilee...

ama kamera sürekli devrede olmıcaksaa... dediğinde haklısın baba olmadan izlenebilirr..

msj tekrarı olmuşşş

Son düzenleme:

Miss canım ya çok geçmiş olsun...Allah şifa versin inş.biran evvel..
Tamam artık kış geldi ya hastalıklar çıkıyor ortalığa...

Ohh sefam olsun güle güle kullanırsın inş.kıyafetlerini canım..

Esmacım sen gel birde karı bizim evden izle...Çoook keyifli oluyor oturuyoruz camın önüne aile boyu heryer bembeyaz oluyor..Birde yoldan geçen daha doğrusu kayan arabaları izliyoruz çook zevkli gerçekten...Alttanda sıcak sıcak petek ohh gel arkadaşım sen elimizede aldıkmı kahveleri çayları değmeyin keyfimize

Esmacim canim benim bende saka biyana kis Mevsimini ve sogugu hic sevmem.kat kat giyinmektende nefret ederim hos en soguk donemde bile kazak vs giymedim giymemde:) sanirim bahar cocugu oldugum icin boyle.bak bugun yerlerde buz tuttu diye firindan ekmek almaya bilr gidemedim.bu nasil biryasam tarzi :)))
Sen sanslisin kis.i ilik bir sekilde atlatiyosun:)) kiskanma diye daha ne soylimki :))))

selam kızlar...
valla hayranım size ha, nasıl oluyorda yazma fırsatı buluyorsunuz anlamıyorum.. valla ben 2-3 sayfa ancak okuyabiliyorum yazmaya fırsat kalmadan bir işim çıkıyor yada elif geliyor falan..
biz çok hastaydık ama çok. 1 gün hastanede yattık. üst köpek dişimiz çıktı ama nasıl çıktı bir ben bilirim bir allah yani.. ishal ateş kusma çok feciydi. tüm tahliller temiz çıkınca doktorum diştendir dedi. baktık patlamak üzereydi kıpkırmızı olmuştu yavrumun dişi. geçen hafta cumartesi kusmaya başladı ishalle birlikte. o gün akşam hastaneye gittik serum verdi doktor eve geldik serumla beraber. baktım pazar daha kötü ne ilaç alıyor ne yemek yiyor. suyu bile kusunca pazartesi tekrar gittik yatış yaptık. ben istedim yatmayı zaten doktorda yatracam dedi. vücudunda su kaybı varmış sadece tahliller temiz çıktı şükür. salı çıktık hastaneden. kusması ssalı akşamı geçti, ishali ise perşembe akşamı geçti. geçmeseydi cuma tekrar götürecektim.
şimdi iyiyiz şükür. bu kadar ayrıntılı anlattım ki sizinde başınıza gelirse belki faydası olur anlattıklarımın diye. allah kimseye böyle diş çıkarma dönemi yaşatmasın gerçi. 1 hatfada eridi yavrum gözlerimin önünde. neyse düşününce bile kötü oluyorum.
biz de gece üstümüzü hiçörtmeyiz. benimki battaniyeyle kavga ediyor resmen eliyle ittiriyor açıyor üstünü. tulum aldım ama giyip yatırmak ne mümkün, ağlıyor huysuzlanıyor falan, çıkardım mecburen. bide benimki yatağında yatmıyor, hanfendi döne döne uyuduğu için yataklar dar geliyor, yer yatağı yapıyorum mecburen odasına, bende onun odasında başka bir yatak var onda yatıyorum. dönüp üstünü açtıkça kalkıp kapatıyorum hastalanmasın diye. gecelerim çok uykusuz geçiyor yani. bebekken daha iyiymiş valla bide sızlanırdım of doymuyor bu çocuk sürekli emmeye kalkıyor falan derdim, o günler daha mı iyiymiş ne:))
bizde böyle şimdilik.. tüm hasta anne ve çocuklarımıza geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcımız olsun
seni çok iyi anlıyorum.
bizde 2 üst azı diş çıkardık ama nasıllll(
1 hafta sabah 6 yada 7 de uyuyoduk.
sırtım yatak yüzü görmüyo.ayakta sallıyorum sabaha kadar.
orta kulak iltihabı oldu,grip ,kusma ,ishal hepsi vardı.
antibiyotik kullanıyoruz.
bugün dr geldik kulağı düzelmiş Allaha şükür .
şimdi 2 alt azı dişi geliyo offf ooffff..
ne dişmiş bunlar.

2. çocuğu düşünen ark tebrik ediyorum.
toprak belki uslu bir çocuk olsa bende düşünürdüm ama şimdi asla gözüm yemiyor.

zor bir haftaydı.

bu arada arkadaşlar emziği bıraktırmayı başaran varmı?
şu hastalığı atlatayım ilk işim olcak sanırım.
burnu tıkalı olunca ve emzik emmek isteyince işkeceye dönüşüyo.

Son düzenleme:
merhabalr
geçmişi okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla yazayım
misscapris canım evet öğretmenim
aslında ünv verdiğim emeklerim ve mesleğe geri dönüşüm kolay olsa bir müddet istifa ederdim
kamera olayı bakıcımın haberi olmayacak
zaten ben izleyeceğim sorun olmaz
Tokat'ımız da soğumuş
kışı çok pek soğuk geçmez zaten

selva geçmiş olsun

hasta bebişlere de geçmiş olsun
biz de yeni atlattık sayılır
biraz burun tıkalı
az bir kırıklık var o kadar
zor oluyor hastalık dönemi

bizim henüz azılarımız gelmedi
4 üst 4 alt sekiz dişimiz var
ama iki gündür geceleri acıyo acıyo diye uyanıyor
galiba dişi acıyor

meraba hanımlar ben 2011 temmuz annelerindenim bebeğim 3aylık sizlere rotavirüs aşısını yaptırıp yaptırmadığınızı ve sebebini sormak istiyorum yardımcı olabileceğinizi düşündüm cevap verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler

memnun kalıp kalmadığınızı neler yaşadığınızıda yazarsanız çok sevinirim

memnun kalıp kalmadığınızı neler yaşadığınızıda yazarsanız çok sevinirim

Memnun kalıp kalmadığımız konusunda hiçbir fikrim yok..
Ama şu ana kadar hiç ishal olmadık şükürler olsun..
2 doz olarak bizim doktorumuz da yapmıştı.. Yaptırın bende ikizlerime yaptırdım demişti..
Bu virüs öldürmez ama süründürür demişti.. Bunun üzerine de yaptırma kararı almıştık..
Doktorun çocuklarına yaptırmadığı bir aşıyı bende çocuğuma yaptırmadım..
Mesela 8. ayda sağlık bakanlığı genelge yayınladı size kızamık aşısını erken yapmamız lazım dedi..
Siz çocuğunuza bu ayda bu aşıyı yaptırır mıydınız diye sordum... Bana ASLA diye cevap verdi..
O zaman bize de yapmayın dedim.. Kızamık aşımızı biz 12. ayda olduk..
Şimdi ayın 22'sinde randevumuz var.. Su çiçeği aşımızı ve pnömokok aşımızın 4. dozunu olacağız Allah kısmet ederse...
Rota virüs aşısından sonra Zeynep 3-5 gün falan baya sulu kaka yapmıştı onu hatırlıyorum sadece..
Allah kısmet ederse 2. çocuğuma da yaptırabilirim..
Aslında bu aşı işini hiç sevmiyorum.. Ama çare yok..

günaydın kızlar buz gibi bir sabaha merhaba dedik nefret ediyorum soguk havalardan ...bizim kuzu gece 1,30du uyudu gecede bin sefer kalktı şimdi uyuyo canıma okudu yaramaz.bizim azı dişlerimiz çıktı allaha şükür bugune kadar diş çıkarırken hiç bir sorun yaşamadık ama diş çıkarma dönemlerinde sıkıca sarılıp yanagını öptügümüzde canının acısından aglıyodu kıyamam

bu arada selvacıgım geçmiş olsun inşallah saglık durumun iyidir..
efimcigim doktora gittinmi bellimi cinsiyetiniz...

günaydın kızlar....

umutluu erkencisin bugun...

efimmm... nasıl gidiorrr... bulantılar hafifledimi canım..

big menünü yedinmii

Herkese günaydın kızlar..
Bildiğiniz üzere aynı monotonlukta hayatımıza devam etmekteyiz..
Ütü, çamaşır, bulaşık, ev süpürme, lavabo ve banyo yıkama, Zeynep'i yıkama ve yağlama bugünkü asli görevlerimiz arasında..
Beni soracak olursanız alerjik rinitim malesef 3-5 gündür tavan yapmış vaziyette..
Hapşırmaktan içim dışıma çıktı desem yeridir..
Ayrıca Selpak komitesi toplanıp benim akıntılarıma yetişmek için üretimini arttırma kararı almış bulunuyor...
Acayip bir soğuk var, kombi açılmış vaziyette ama ev hala soğuk..
Ben ise ay sonu faturasının (faturalarının) kabus gibi hayatımıza çökmesinden korkmaktayım.. :18:
Canım ne zamandır ev mantısı istiyor.. Bir türlü vakit bulamadım yapmaya..
Azmediyorum ve hafta sonuna kadar yapacağım..
Bu arada h.sonuna doktor randevumuz var, kuşumuzun cinsiyetini öğreneceğiz, heyecanlıyız..
Onun dışında herşey eski tas eski hamam kıvamında.. Sonbahar-kış dönümü nedeniyle hafif bir depresif hal mevcut..
Üzerine de ev dağınık olursa bu hal baya ağır bir hale dönüşebilmekte..

Bekar ve yalnız günlerimin anısına bugün Taksim Heykeli'ne çelenk koyup sonrasında bir duble Chivas Regal ile hayatımı renklendirek istiyorum..
Yok mu benimle gelen, hayal minibüsü kalkıyor......

Hadi canlarım bu kadar hayal yetsin bugün bana, herkese iyi bir gün diliyorum..

valla çok özendim yaa...

şöylee camın kenarında. iki türk kahvesii.. çocuklar halıda legolarla oynasın

biz biraz dedikodu yapalım... olmazmıı yaaa

yanii bir insan kar hevesinden bu kadar soğutulurr... tammm tamm karda yaşamayım . bari şöylee haftalık tadını çıkarayım

heyyyy benide alll

hayali bile güzel dimiii

evin dağınıklığı benm üzerime kabus gibi çökmüş durumda kızlarr... şu ev yerleşse bende rahat etsem yaaa

heyyyy benide alll

hayali bile güzel dimiii

evin dağınıklığı benm üzerime kabus gibi çökmüş durumda kızlarr... şu ev yerleşse bende rahat etsem yaaa

Sana bir şarkıyla cevap vermek istiyorum kuzum....

Ben hala o günleri anarken yaşıyorum, sanki mutluluğumuz geri gelecek gibi,
Hala güzelliğini kalbimde taşıyorum, dalından koparılmış taze bir çiçek gibi...

sanırım bu sabah sıyırmama az kalmış gibime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…