2010 Temmuz Anneleri : )

Offf offf
Ben bu Rüzgiyle napıyım
Sabah kahvaltı etmemişti
Öğlende de çok az makarna ve çok az taze fasülye yedi
1 çay bardağı da kuşburnu çayı yaptım meyve suyu gibi içti
Zorla da grip için şurubunu içti
Burnu tıkalı
Çok huysuz bi ara resmen bacağımdan tutmuş sürükleniyordu,
Emmedi de doğru dürüst hasta olduğu için galiba bu halleri...

Canım maalesef hasta olduklarında tadları tuzları kalmıyor..Yemek işkence oluyor..
En azından yemiş yine birşeyler..Benimkine ısrar edince kusuyor hemen kendini kurtarmak için...
İnş.biran evvel iyileşir..

geçmiş olsun misskapris diğer bebeklerede çok geçmiş olsun. bu kış hastalıklarla daha çok boğuşacağız sanırım. sosyalleşiyor bızdıklar çünkü yapacak bişiy yok bizim görevimizde bu hastalıkları en kolay nasıl atlatırlar onu sağlamak sanırım. bende de enerji falan kalmadı walla.
inanılmaz bişiy ama 2 haftadır eşim yapıyor yemekleri... kilo almaya başladım. mecbur yemek zorunda kalıyorum.
benim kız yine hasta gibi. grip aşısının etksii sanırm dr. söylemişti. işin kötüsü banada geçti hastalığı yine yeniden...

dün kreşte çocukları toplamış oturmuş masaya konferans vermiş bizimki. öğretmenlerinin çok hoşuna gitmiş. hararetli harretli bir anlatıyor arad da elini masaya vuruyormuş:) diğerleride oturmuş dinliyormuş. :) çok yardım sever bir kızım var birinin burnu akıca hemen peçete getiriyormuş silmesi için. sonrada çöpü gösteriyormuş. ee hergün bebeğine yaptığı şeyler.

bizden bu kadar haberler.

hastalıklar başa belaya kış geldi hastalıklarda başladı allah yardımcımız olsun.bizimkide kusuyor bir tarafdanda isal şaşırdım bende ne yapacagımı of of of offffffffffffffffffff

Selam kizlar.Hasta olan tum bebislere acil sifalar.

Bahar inanki seni cok kiskandim:) istanbula en yakin zamanda gitmek nevizadede sabaha kadar oturmak istiyorum.bu cuma esim gidiyo ama annemde yarin edirneye gelecegi icin(7 aydir gelemiyodu) ist isi yatti.Artik bidahaki sefere:))
Benim yerimede gez bacim:)))

Kızlar benimki de bugün bana hiçbir şeyyy yaptırmadı..
Ya zar zor 4 gömlek 2 pantolon 3 t-shirt ütüledim..
Hep ilgi bekliyor yavrukuş hep ilgi.. Anacım bir yarım saatte anneciğine izin ver yau, yokkk
Neyse bakalım kısa günün karı diyelim.. Şimdi de gideyim de bulaşık makinasını doldurayım anacım..
Ortalığı toparla derken zaten eşim gelir..
Kış kabus gibi çöktü mübarek, herkese kolay gelsin..
Bu arada acayip mantı istiyorum ama hazır değil, ev yapımı..
Bakalım ne olacak halim

Hasta olan bebeklere acil şifalar diliyorum canlarım..

Biz arada keyif yapmayı, kaçamak yapmayı çoktan hakettik canım.

havalar düzelsin bir senle ben istanbula kaçtığımızda, istanbullu arkadaşlarla bir toplantı planı yapalım. olmadı sen edirneden istanbula geçerken yol üstünde uğra bana. ben sana her türlü nevizade ortamı yaratırım.

ah benim güzel arkadaşım aşeriyor yawww. neyse yap şu mantınıda bizi de çağır mantı yemeye...

nasılsınız kızlar ne var ne yok?coooooooooooooooooooooook özledim sizleri.bebişler nasıl?

slm kızlar nasılsınız bızler ızınden donduk cok guzel gectı ıstanbul yalova gezdık hava soguktu ama ne yapalım alısverıs pek yapamadım kıslıklar pahalı 1 ay sonra ındırım olacakmıs sımdı almayın dedıler cogu yerde yınede bırseyler aldım kızım pek rahat durmadı bebek arabasını hıc sevmıyor artık sımdılık hasta olmadık hasta bebıslere gecmıs olsun misscim moralını bozma bazen hersey ters gıder ama duzelır bu tempoya bız bıle dayanamıyoruz sen kı calısıyorsun allah yardımcın olsun

slm kızlar nasılsınız bızler ızınden donduk cok guzel gectı ıstanbul yalova gezdık hava soguktu ama ne yapalım alısverıs pek yapamadım kıslıklar pahalı 1 ay sonra ındırım olacakmıs sımdı almayın dedıler cogu yerde yınede bırseyler aldım kızım pek rahat durmadı bebek arabasını hıc sevmıyor artık sımdılık hasta olmadık hasta bebıslere gecmıs olsun misscim moralını bozma bazen hersey ters gıder ama duzelır bu tempoya bız bıle dayanamıyoruz sen kı calısıyorsun allah yardımcın olsun

valla ben mecburen kisliklarini aldim oglanin.hicbiseyi yoktu.cok cabuk buyuyorlar.cok pahalliya kacmadimm zaten.ama hala eksikler var.bende indirim kolluyorum

Hehehe tamam sekerim :)

oyacim selam,nerelerdesin yahuu,bizde ozledik.bebisler kisin rehavetiyle tek tek hastalaniyorlar.senin ufaklik nasil

canım iyiyiz vallah ne olsun.sizleri cok özledim vallah.hic fırsat olmuyo giremiyorum nete.oglum büyüyor teyzesi 17 aylık şuan.cok yoruyo beni.ama cok mutuyuz.seninki nasıl napıyo?hasta olan bebeklere gecmiş oolsun.grip aşısı yaptıranlar varmı bebeklere

azman azman buyuyor

grip asini bende ctsi doktorumuza sorcam cnm.15 ay kontrolune gitcez kismetse.

gunaydın kızlarrrr...

nasılsınız bakalım.

benm oğluşun oksuruğu geçmedi ya..

çok cnm sıkılıyorr..

bugun bir daha gidicek hastaneye teyzesilee..

çok dikkat edioruz ne oluyor anlamıyorum....

gunaydin canim,
endiselenme oksuruk biraz gec gidiyor.atesi falan yoksa cok evham yapma.doktorun gormeside iyi olur.

GÜNAYDIN HERKESE
bEN BUGÜN BONBA GİBİYİM
nEDEN NEDEN HADİ Bİ SORUN NEDEN?
RÜZGAR BEYİMİZ SÜPER Bİ KAHVALTI YAPTI DA ONDAN,
pATATESLİ YUMURTA YAPTIM
KOCA BİR TABAK YEDİ
YANINDA MANDALİNA SUYU
BİRAZ PEYNİR
AZ KUŞBURNU MARMELATI
DAHA NE OLSUN
AYY ÇOOOOK MUTLUYUM YAFFFF

Canım saolasın biraz daha iyi artık Rüzgar
Hapşuruklar bitti sadece burnu akıyor kuzumun
Size de geçmiş olsun
Dediğin doğru bunlar sosyalleşecekler ve hastalanacaklar

Ne güzel kreş ortamında daha bi sosyal olmuş seninki
Çok tatlı halleri maşallah.

Efim canımın içi
kıyamadım sana
sen resmen aşeriyorsun
Gel de açıyım sana bi mantı
Ohh soslu soslu yeriz
Bizim burda bi yufkacı ablamız var
Sipariş veriyoruz 1 gün önceden
ertesi gün hazır bükülmüş 1 kg. mantı veriyor
İçine kıymasını da götrüyoruz
Keşke öyle bir yer bulsan sen de.
Yoksa mantı mantı diye gidicen
Gördüm gördüm yalova fotolarınızı
MAşallah hepsi çok güüzel
Evet alışveriş 1 ay sonra ekonomik olur
Sağol canım bugün düzeliverdi moraller

Oyy kıyamam Metinime
Hala mı öksürüyor
Azıcık toz zencefil,bal,limon karıştır ver
Çok iyi geliyor
Eser miktarda ver hiç bir yan etkisi de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…