ya kızlar benım bırderdım var sızın yasadıklarınızı bende yasıyorum ama benım esımlede sorunum var bana bayan gıbı kadın gıbı davranmıyor erkek arkadasıyla konusuyor gıbı konusmalar el hareketlerı ustune ustun habıre benı mıncıklıyor uyarıyorum ama vazgecmıyor aynısını ona yapıyorum cok gıcık bır durummus dıyoe ama aynısına devam bana bır yol lutfen
Ayy inanmıyorummerhabalar herkese.
yine canlar buruna gelmiş.
efim canım seni tebrik ederim arkadaşım olanlar karşısında bir duruşun var istikrarını koruyabiliyorsun.
ben de bazı problemler yaşıyorum o an için kızgınlığımı kırgınlığımı dile getirebiliyorum ancak istikrar sağlayamıyorum, böyle oluncada pek iplenmiyorum gibime geliyor.
hoş ne yapsan anlamıyorlar ancak sen kendini iyi hissediyorsun duruşunla.
bende size bayramda başıma gelen olayların bir kısmını anlatayım. bayramın üçüncü günü eşim kuzeyi alıp kyınvalidemlere gitti ben annemlerdeyim. baktım kapıda küçük görümce kuzeye çamaşır istiyor, dedim ne oldu kuzey kokuyor onu yıkayacağız. beynimden aşağı kaynar sular döküldü nasıl yani dedim. üç gün önce yıkandı çocuk nasıl kokar hem ben çocuğu pis pis gezdirecek değilim koksa yıkarım herelde. vermedim çamaşır falan yıkayamazsınız çocuğumu dedim gitti.
ertesi gün arkadaşıma gittim kuzey annemle birlikte evde yatacaklardı. yine görümcem aradı kuzeyi alalım mı diye. dedim uyuyacak ben dışarıdayım. arkasından bana dün çok kokuyordu sevemedik bugün alayım da sevelim. kızım dedim çocuk ne kokuyor anlamadım bu kadar söylüyorsunuz. kokluyorum kokluyorum birşey yok. kapadım telefonu. ama sinirler tavan yaptı bende.
bir sonra ki gün de büyük görümcem aradı bugün izinliyim kuzeyi alıp gelsene balon aldım ona oynar diye. bende o an açtım ağzımı kızım çocuk kokar evinizi falan kokutur getiremem dedim. ne bu koku olayı anlamadım sinir krizine soktunuz beni burada dedim. o da sen sinirlenecek yer arıyorsun yanlış anlamışsızn boşver takılma falan dedi.
yani beni az çok tanıyorsunuz çocuğu pis gezdirecek değilim. hangi anne çocuyğunu pis bırakır. e birde çocuk ne kadar kokabilir ben onun kaka kokusu sinmiş pantolonlarını kokluyorum ne güzel kokuyor diye.
ve daha niceleri. çıldırtmaya yer arıyorlar işte insanı.
Canım aynı kaderi paylaşıyoruzbenim de bu aralar çok canım sıkılıyor
hergün başım ağrrıyor
bakıcım başladı, oğlum hasta dişleri geliyor
iştah yok
ben çalışmak istemiyorum
bulunduğum şehri aileme çok uzak
burada akrabam yok
bir kaç arkadaş o kadar
offffffff
kvalidemi hiç sevmem
geçen sene kurbanda gitmiştik
kurban etimin hepsini yediler haram zıkkım olsun
bana toplasan 1 kilo et verdi
kendi etinin tamamaını 25 kilo eti doğradı dolaba tıktı
giderken de dolapta bir şeyler arıyor bulamıyor
ne arıyorsun dedim
kemik koymuştum size demez mi
istemem ben dedim
bubayram annemler geldi biz gidemedik
bayram günü mecbur telde konuşuyoruz
zaten tüm et yenir annenlerde orada demez mi
yok canım daha neler dedim
eşime de geçen yıla aklı gitti galiba dedim
bu kurban eti tabiki yenecek ama bana söylemeden kendi etiymiş yemeleri hiç hoşuma gitmemişti
yoksa ben bağış yapardım hiç değilse fakir yerdi
oooo ben anlatsam bu kadının yaptıklarını sen de iyi sabır varmış dersininz
şimdi sinirlerimi bozmayım
Oooo bir hamiş daha olacak topicte tekrar deseneSelamlar kelebeklerim,sevgi pitirciklarim...
Efimim canim arkadasim sen cok zeki istikrarli ve mantikli bir bayansin.3.kisilerin gerek konusmalariyla gerekse sevimsiz halleriyle canini sakin ola sikma.Sen dememismiydin kimseye guvenerek 2.cocugu yapmiyorum diye.iste bu lafini aklimin bir ucuna yazmistim banada cok guzel yol acmistin.Seninde dedigin gibi esin ve cocuklarin gerisi hava gazi...ailende dahil olmak uzere insanlar hep bana bana de olmus bikez hayir bana desen yandin bittin:) salla gitsin bak neguzel bir kizin daha olacak uzulmeye devam edersen kizinda stresli dogar,surekli aglar:) yuregini ferah tut canim.
Papatyam dr a git mutlaka ihmal etme bel sakat is canim.
Medaa gecmis olsun,Allah bidaha yasatmasin.benimde berayin odasini ayirdigimizdan beri tek korkum eve biri girse berayi alsa diye sacma bir duygu kapladi icimi.
Baharim guzel gozlu ceylanim iste geldim burdayim:)))
Askveoglum esma umutlu ses verin :)
Bu arada ben halaaaaaaaa İSTANBULdayim.esim is icin Antalyada.cok bunaldim pazar edirneye doncez artikin:)
Cmt gunude gec kalinmis olsada berayin dogumgununu yapicaz.annemi babamida alip k.validede toplancaz.ins guzel bir kutlama olur yapamadik diye icime dert olmustu:)
Ayrica dr.uma gittim sali gunu.kist yok olmus.ve hapi birakir birakmazda hamile kalma oranim yuksekmis.bu ayda hapa devam et dedi hap bitince daha kullanmicam.Allahta nasip ederse 2.si olsun istiyorum:))
Bende baya yazmisim,kusura bakmayin canlarim opuyorum hepinizi
Papatyam sen de git doktora canım öyle çıkıntı falan varsa
İhmal etme derim ben
Bu arada hangi aşıyı olacak bugün Özge
Herkese kocamaann günaydınlar olsun....
Bugün benim doğum günümm
Hem güzel bir gün hemde içim buruk...
Dün demiştim ya Özge yi doktora götürücez diye..
Doktora gittik kontrolümüzü ve aşımızı olduk tabi bütün hastaneyi ayağa kaldıraraktan...
Birde kan sayımı istemişti onuda yaptırdık sonuçları aldık gösterdik doktorumuza..
Kan değerleri düşük çıktı hadi onu geçtim kanda bulunan MCV değeride normalin altında çıktı...
Bu da Akdeniz Anemisi taşıyıcılığına delalet olabilir dedi...şarteller attı bende zaten...Abimin ve ablamın oğullarında da
aynı durum çıktı sanırım bu bizde genetik dedim doktora...Eşimden ve benden de kan sayımı istedi bir sonuçlarınızı görelim ona göre Özge den daha detaylı tahliller isticem dedi...
Offf çok canım sıkıldıı taşıyıcısı ise ilerde de eşinin taşıyıcı olmaması gerekiyor allah korusun çocukları direk anemi oluyormuş...
Her ihtimali düşünüyorum dündenn beri allah hayırlara çıkarsın inş...
Ayy inanmıyorum
Senin gibi temzilikte sınır tanımayan bir hatuna söyklenecek laf mı bu
Eminim Kuzey misler gibidir
Fotlarından bile belli
Yaa cidden küçücük çocuk ne kokabilir
Belki o anda kaka yapmıştır ancak o kokar yani
Alemlermiş
Onların canı Kuzişi banyoda bıcır bıcır görmek istemiştir
Bahne etmişlerdir kesin
Ama cidden bu kadar mevzu tekrarlansa ben de sinir olurdum yaa.
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz
Ben de aileme çok uzakta bir yerdeyim
Üstelik bu yıl okulumda değişti
Arkadaşlarımla hala görüşüyorum ama aynı samimiyet olamıyor tabi her gün görüşür gibi
Eşimin babasının memleketi ama onlarda ankaradalar
Burada uzaktan akrabaları ve köyde babannesi var sadece
Yani yalnız sayılırız
Sadece 1 sokak üstümde yaşlı bir halası var
Saolsun ara sıra gelir Rüzgarı sevmeye
Eli hiç boş gelmez
İlla bi yemek bi çorba bi yoğurt bişeylerle gelir
O bile bebni nasıl sevindiriyor
Destek çok lazım aslında şu an bizlere ama napalım
Biz de bu dönemleri tek tabanca halledicez işte
En büyük destekçilerimiz eşlerimiz
Tayin dönemini iple çekiyorum ama bizim teyin çkması da iyice zorlaştı artık
Bu yıl da deneyeceğiz
Olmadı buradan ev alıyoruz artık
Bu duruma sevinemiyorum bile
Ev sahibi olmak istiyorum tabi ama
Buradan almak düşüncesi üzüyor beni
Hoş akşam eşimle de konuştuk
biz buraya mecburi hizmet için gelmiştik
Allah şükürler olsun mis gibi bir yerdeyiz
Mevsimi havası suyu insanları çok iyi
Aslında yaşanılacak bir ilçe Tek problem aileme çok uzağız
Ve temelli yaşamak isteyeceğimiz bir yer değil işte.
Kısmet tatlım
Allaha şükür ederek istiyorum umarım dualarımızı geri çevirmez.
Oooo bir hamiş daha olacak topicte tekrar desene
Hayırlısı olsun canım
Allah kalbine göre verir inşallah.
Papatyam sen de git doktora canım öyle çıkıntı falan varsa
İhmal etme derim ben
Bu arada hangi aşıyı olacak bugün Özge
evet canım insanı da havası da mis gibidir tokatın
sen Tokat taydın galiba
ben de oralıyım
keşke yerleri değiştirsek
ben de konya dayım
burası da çok güzel biz çok sevdik
ama memelekete uzak
hayırlısı biz seneye tayinciyiz
eşimin ihtisası bitiyor
umarım tokata yakın bir yer çıkar
çorum amasya sivas samsun ordu kayseri
Herkese kocamaann günaydınlar olsun....
Bugün benim doğum günümm
Hem güzel bir gün hemde içim buruk...
Dün demiştim ya Özge yi doktora götürücez diye..
Doktora gittik kontrolümüzü ve aşımızı olduk tabi bütün hastaneyi ayağa kaldıraraktan...
Birde kan sayımı istemişti onuda yaptırdık sonuçları aldık gösterdik doktorumuza..
Kan değerleri düşük çıktı hadi onu geçtim kanda bulunan MCV değeride normalin altında çıktı...
Bu da Akdeniz Anemisi taşıyıcılığına delalet olabilir dedi...şarteller attı bende zaten...Abimin ve ablamın oğullarında da
aynı durum çıktı sanırım bu bizde genetik dedim doktora...Eşimden ve benden de kan sayımı istedi bir sonuçlarınızı görelim ona göre Özge den daha detaylı tahliller isticem dedi...
Offf çok canım sıkıldıı taşıyıcısı ise ilerde de eşinin taşıyıcı olmaması gerekiyor allah korusun çocukları direk anemi oluyormuş...
Her ihtimali düşünüyorum dündenn beri allah hayırlara çıkarsın inş...
selam arkadaşlarım...
dün akşam bir yazı okudum nette çok canım sıkıldı. kuzey battaniyesi olmadan uyumayan bir çocuk eğer uykusu varsa onu görünce sevinç çığlıkları atar gideröper falan. uyumak için aracı kullanıyor.
nette okuduğum yazıda çocukların böyle bağımlı olduğu oyuncak varsa battaniye medil yada parmak emmek gibi bir alışkanlığı varsa annesinin onunla az ilgilendiğinden kaynaklı olabilirmiş yada işe başlayan annelerin çocuklarında olabilirmiş.
ben acaba farkında olmadan kuzeyle az mı ilgileniyorum diye düşündüm. evet gündüz toplamda bir 11 saat falan ayakta ben hepsinde onunla ilgilenmiyorum bunalıyorum zaten bazenoda benimle oynamak istemiyor. zaten ilgilenmiyorum dediğimde hani o başka odada ben başka odada değilim.
çok sinirlerim bozuldu ama acaba mı dedim kendi kendime.
siz bütün gününüzü nasıl geçiriyorsunuz çocuklarla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?