2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar bir karar verdim
az önce bakınırken sitelerde
Lazer epilasyon yaptırıyorum
Kıldan tüyden kurtuluyorum
Buraya bu senne özel hastane açıldı
Bİ kaç arkadaşı aradım bilgileri var mı diye meğer herkes yaptırmaya başlamış bile
Çok memnunlarmış
fiyat biraz tuzlu ama yaptırıcam yaa yaz gelmeden
Güneş ışığından kaçınmak gerekiyormuş
Yazın bacakları koruyamayabilirm çünkü
2000 tl çok mu pahalı fikri olan paylaşsın.

gitmeyesi gelir derken tabi ki şakaydı canım benim
kesinlikle yaptır misscim ben 2 sene önce genital ve koltuk altı yaptırdım
oralar bitti inanılmaz büyük rahatlık muhteşem bişeyyy
bende bu sıralar düşünüyordum bacaklarımada başlamayı
2000 çok değil canım buradaki özel hastanelerde de bu rakamlar söyleniyor
ama bu işte en önemlisi cihazlar
ben en son gittiğim yerden önce başka bi yere gitmiştim 3-4 seans gittim
çok az azalma oldu
ama son gittiğim yerde 4 seansta nerdeyse hiç bişey kalmamıştı

Herkese merhabalar kızlar...
bende cuma dan beri yoktum..Cuma izin aldım...
Cumartesi akşamı günümüz vardı ya biraz evde temizlik yapayım diye..
Ama Özgecik saolsun burnumdan fitil fitil getirdi...
Ben bile inanamadım yaptıklarına...
okadar çok buğuz ettiki bana bir saniye yanımdan ayrılmak istemiyor babaannesinin yanından bile geçmedi
düşünün artık gerisini...Sürekli memede duracakmış bıraktığında kıyamet koptu bağırmamız başladı çığlık atıyor istediğini
yapmadığımızda....çok şükür ki atlattım misafirlerimi herşeyi çok beğendiler...
pazar günüde kendi annem aşure yaptı mevlitli oraya gittik birde orada da kalabalığa girince çıldırdı öğle uykusu uyumadı ben uyutmaya çalıştım o kafayı kaldırdı benide kendini de üzdü..Dün başım çatlıyacak zannettim böyle bir ağrı görmedim ben...Kaç günün yorgunluğu stresi birde özge nin böyle yapması heralde iyice kötüydüm akşam eve zor attık kendimizi...çok zor ve yorucu bir ha.sonu geçirmiş olduk yani..Bu çocuklar akıllanacaklarına daha beter oluyorlar yaa...

Biraz geçmişe bakabildim...
esmacım çok geçmiş olsun hastaymışsın...Acil şifalar diliyorum canım en kısa zmanda iyileşirsin inş..
Miss seni de çok tebrik ediyorum araba konusunda süpersin sen yaparsın mutlaka...Darısı başıma diyorum..
Şu epilasyon işini bende çok istiyorum ama inş.kısmet olur banada...
15 tatilde de bursa ya geliyormuşsun çok sevindimm.Zaten bursa da bir buluşma yapmak istiyorduk sen gelince yapabiliriz..
çok mutlu oldum vallahi...

Aaa bir de ne kadar ilginç ben Hacere hediye yolluyorum Hacer Tubişe Tubiş de bana.

Bermuda seytan ucgeni gibiyizz valla

Misscim bu arada kafana takma geciksede problem degil sizin caniniz sagolsun kusum muck :))

Ayyy yine dayananadim geldim buraya gerci berayi uyutuyorum:))

Tubisim benim k.v 78 k.peder 80 yasinda gungormus insanlar.yaslilari cok sevdigim icin aramizda bi problem olmadi simdiye kadar bundan sonrada olmaz ins

Esmosum duydumki beni ozlemissin kusum gecmis olsun bitanem dikkat et kendine

Ayyy selva gorsen cok seversin cok tatlilar yaa:)

ah canım ya bayağı varmış yaşları
k.v.lik yapacak zamanı geçmiş:) onlar artık sevimli yaşlılar olmuşlar
allah mutluluğunuzu bozmasın canım

Üffff bugün bilgisayarım acayip şekilde ağır çalışıyor...Sinir etti beni ya..Mail atıcam açılmıyor dosyalar yok olmuyor...
Umarım yarına kadar düzelir.....Geçici bir durumdur inş..

canım ben iki ay evvel biryer ile görüştüm istanbulda, bana genital bölge ve koltuk altı için 600 lira gibi bir rakam verdi. kaç zamandır geleceğim diye atlatıp duruyorum insanları.

biraz korktum aslında . iyi bir yer benim görüştüğüm yer bir güzellik firması. bu sabah yine aradılar istanbula ilk gitmemde görüşeceğim bakalım tekrardan.

bende kurtulmak istiyorum bu tüylerden. kuzeyle işlem yapmak zor oluyor.

hey allahim ya koca insanina gorev paylasimi yapalim ben yetisemiyorum dedim sen yapiyorsuki dedi adam ya bilgisayarin basina gecmis ahkam kesiyor gulermisin aglarmisin sinirlendi vurdu kapiyi gitti bende yattim oksuruktrn uyuyamiyorum simdide(

ah canım ya bayağı varmış yaşları
k.v.lik yapacak zamanı geçmiş:) onlar artık sevimli yaşlılar olmuşlar
allah mutluluğunuzu bozmasın canım

kesinlikle simdiye kadar k.v lik yaptigini gormedim,zamaninda k.v sinden cok cekmis oyuzden kimseye karismiyo.oglumla iyi olun gerisi onemli degil der herzaman o yuzden gungormus tabirini kullandim.

hey allahim ya koca insanina gorev paylasimi yapalim ben yetisemiyorum dedim sen yapiyorsuki dedi adam ya bilgisayarin basina gecmis ahkam kesiyor gulermisin aglarmisin sinirlendi vurdu kapiyi gitti bende yattim oksuruktrn uyuyamiyorum simdide(

Hey Allahim yaaaa bu kocan nasil biri boyle??? Seni tebrik ediyorum boyle birine ailesine katlandigin icin.uyuz oldum hee bu kocana.sen en iyisi al cocugunu gel bize:) saka biyanada Allah sabir versin sana canim.

Tosdikcim senin şu araba olayına cok güldüm yaa adamlar takip etmişler demek .
aklıma geldi benimde iş yerınde calısan ıs arkadasım ıs yerının onunde agacların altına park ederdı yol gıdıs gelıs ortasında agaclar var oda yolun ortasındakı agacların altına park ederdı . bır gun kız arabasına bakarken pencereden bırde ne gorsun hırsızlar kızın arbasının teyıbını calıyor camıda kırmıslar .. neyse kactılar tabı polis cagırdık gezdıler fılan etraftan duyduk ki o hırsızlar orayı mesken edınmıs daha bır hafta once baskasınada yapmıslar .. bende bır gun ıs cıkısı arabama bındım alısverıs merkezıne gıdeyım dedım eve donerken de yıne ıs yerının onunden gecıyordum kı ne goreyım hırsızlar ıs basında bır arabanın basına sinmişler etrafa bakıyorlar goren var mı dıe ..
hemen gerı dondum aynı yoldan gectım daaattttt dıe bır kornaya bastım tam yanından gectım hırsız resmen zıpladı arabamın kornasıda epey seslidir .. sonra yıne dondum yıne daaattt bastım .. sonra dedım ulen bunlar benı takip etmesın ardından son surat karakola gıttım kapının onunde polis nobet tutuyordu hemen adresı verdım hırsızlar orda dedım ..ordan eve gittim .. eşimden bir guzel fırca tabii sen ne karısıyorsun manyakmısın fılan : )))
Aslında su varki Istanbulda araba kullanıyorsan kımseyle didişmeyeceksın bulaşmayaksın bırı sana bagırsada arabadan ınmeyeceksın hatta yuzune bıle bakmayacaksın .. ama araba kullanmayı bılmek mutlaka gereklı tabıı .. ehlıyetı olupta kullanmayanlar eslerını ne yapıpe edıp guzelce ogretmeye ıkna etmeli bence .....

Günaydın hatunlar
Bugün tükkanı ben açıorum galiba
Off çok uykum var
Canım hiç bir şey istemiyor
suratım sirke satıyor
Oğluş çıkarken anladı gideceğimi
Ağla bağrış yapıştı yakama ona da üzüldüm
Koca insanı sabah akşam bıdı bıdı bıdı
İntihar edesim var offfffffffffffffffffffff
Akşama da misafir var
Börek yaptım attım dolaba gidince pişiricem
Salata basit
Bakıcıma da sütlaç yapar mısın dedim
Hem Rüzgi yer hem ikram ederim işte napıyım valla halim yok geniş menü çıkartmaya
iki kişi zaten
ve akşam yemekten sonra çaya geliyorlar yeter dimi yaa
Gönül ister neler neler yapmak ama artık can dayanmıyor
Benim bu oğlum ne zaman güzelce uyuyacak yiyecek
akşam yemek yedirmeye çalışıyorum akla hayale gelmeyecek oyunlar oynatıyorum
Bi taraftan da eşimin yok şöyle yok böyle yüksek ses tonuyla konuşmasını dinliyorum
Umutsuz Ev Kadını oldum çıktım sanki.
Hemen 20 ocak gelsin ve ben artık Bursaya ışınlanayım.

Canım benim günün için geçmiş olsun
Özgenin deli zamanı demekki
Bu hafta Rüzgar da aynı anlattığın gibi
Çılgın ötesi
Valla dediğine katılıyorum hadi büyüdü derken
biraz daha iyiye gideceğiz derken
Her geçen gün daha fena oluyor

Tatlım yarıyıl tatilinde bir buluşma ayarlarsak ben de çok sevinirim
Annemler Karacabeydeler ama ben gelirim Bursa merkeze zaten sık sık gideriz kardeşimle
Sizin için de koşa koşa giderim.

Epilasyon işine de taktım kafayı kesin yapıcam yani
Zaten küçücük bir ilçede yaşıyoruz hiç masrafımız yok bakıcı ve kira dışında
Hazır hal böyle iken halletmek istiyorum
Benim paketin içinde genital bölge,koltuk altı,bacak kol tüyleri var
Ben kolları yaptırmıycam gerk yok
Geri kalanları kökünden kurutucam:)))

Harbi bermuda şeytan üçgeniyiz:))
Kv. ve Kp. çok büyüklermiş
Tabi çekişme didişme olmaz o yaşta
Ne güzel Allah muhabbetinizi arrtırsın.

All işte bir tane daha
Benim başımdakinden sende de var sanırım
Çok zor oluyor hayatı idame ettirmek diimi
böyle insanlarla
Ne var azıcık hoşgörü,yardımseverlik,tatlı dil güleryüz olsa
Neden çağımızda bir çok ailede bu problemler var.

canım benim yapılan işler yapılmayıp birikince göze gelir. sende al kuzunu geç kenara biriksin bakalım çamaşırlar ütüler giyecek birşey bulamasın su içecek bardak bulamasında görsün ne iş yaptığını.

zamanında ben çalışırken böyle bir hadise yaşamıştık biz. cumartesi akşamı evde misafir vardı masada yenilen içilen tabaklar duruyordu. bir kavga patlak verince ben bıraktım herşeyi gittim yattım. sabah kahvaltıyı da masadakileri kenara ittirip ufacık bir köşede yemiştik. mutfak talan halde yatak falan kapanmamıştı. pazar günü de eşim dışarı çıktı bana kızgın ya bende gittim yattım duş aldım falan. akşam geldi ortalık duman halde tabi bende bir yandan dağıtmaya devam ediyorum. ertesi gün evi öğle bırakıp işe gittim hiç umurumda olmadı. eve akşam geldim baktım ev çiçek gibi olmuş. benden iki saat önce gelirdi işten.

madem öğle işte böyle demiştim. ohhh nasılda iyi yapmıkşım ama....

ahh şo kocalar...

misss.. aslında sen sorunun çözümünü buldun banada anlattın ama bazı zamanlar

sinirlerimizin geriliminden... bizde patlıyoruz....

benm eşiminde ayarı yoktur 3 gun çook iyidir...

1 haftaa beni sinir eder.... ayarını tuturamadım kullanma klavuzunuda çözemedim..

o yüzden görme duyma..

myline sende cnmm bekleme bişeler boşver...

bende yarın ria taktırıcam.. adetimin 3. gunu çook korkuyorum kızlar...

umarım acımadan hallolur...

yapabildiğin yere kadar boşverr....

Sorma Esmacım yaa
Ben sana anlatırım
Başkasına anlatırım
Akıl veririm
KEndim hiç uygulayamam ama
Galiba artık bu adamla yaşaya yaşaya ben de sinirli bir insan oldum

Akşam bana tutturmuş
emzirmeyi bıraktığında sana psikolojini düzeltecek ilaçlar yazdırıcam
Her şeyin olumsuz tarafını görüyorsun diyor
Güleyim bari
Karşındaki insan lay lay lom olunca
Herşeyi senin üstüne yıkınca sen de herşeyi olumsuz görmez misin diyesim geldi ama cevap vermeme hakkımı kullandım.

helal olsun kız,,işte adamlara bazen böyle davranmak müstahak,,akıllanıyolarbenimkinin allahı var,,ütüsünü falan bazen kendi yapar,,bulaşık hariç evin tüm işlerinde yardımcı olmuştur bana,,yeterki tatlı dilli ol bana karşı diyoo,ozaman sen istemeden yardım ederim herşeyine diyooama bende şu sinir vede bağırma huyu hiç ama hiç ortaya çıkmasa nede iyi olucak,,neyse bakalım..en son kavgamızın üstünden 1 hafta geçti şükür tantanamız bile olmadı,,iş bende bitiyomuş anladım,,adamı çileden çıkaranda benmişimbağırmayınca güzel dille konuşup isteyince melek gibi oluyo aşkım ,,neyse allah bozmasın...sende az değilmişin haa
korkma canım hiç acımıyoo takılırken rahat ol..benimkide 3.gün takıldıı,,ama sadece sinek ısırığı derlerya,,aynı o şekil 1 saliselik bi acı gerisi tataaaaaaaaaaaammmkalkıncada hafif bi baş dönmesi oldu bende,,normalmiş..eve gidince yattım bişey kalmadı,,

Kızlar araba kapının önünde ve benim bu ders işim yok
Alıp fellik fellik gezmek geliyor içimden
Yaa Baharcım sen beni iyi anlarsın herhalde yeni başlayanlarda oluyor bu
Sürekli sürekli
Kilometrelerce araba sürmek istiyorum
Aaaa ben Bursaya arabayla mı gelsem ne:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…