- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kesinlikle yaptır misscim ben 2 sene önce genital ve koltuk altı yaptırdımKızlar bir karar verdim
az önce bakınırken sitelerde
Lazer epilasyon yaptırıyorum
Kıldan tüyden kurtuluyorum
Buraya bu senne özel hastane açıldı
Bİ kaç arkadaşı aradım bilgileri var mı diye meğer herkes yaptırmaya başlamış bile
Çok memnunlarmış
fiyat biraz tuzlu ama yaptırıcam yaa yaz gelmeden
Güneş ışığından kaçınmak gerekiyormuş
Yazın bacakları koruyamayabilirm çünkü
2000 tl çok mu pahalı fikri olan paylaşsın.
Aaa bir de ne kadar ilginç ben Hacere hediye yolluyorum Hacer Tubişe Tubiş de bana.
merhaba kızlar:))
misscim beni sormuşsun canım, teşekkür ederim iyi dileklerin için biraz toparlandık sayılır.
rüzgarımın montuna ben de bayıldım pek şeker olmuş:)
hacer sana da hastayım yani kp ve kv kalsınlar diye ısrar eden gelin, müzeliksiniz müzelik:))
esma kocayla babayla direksiyon öğrenilmez ya hoca tut ya da öğretmen bir tanıdığınız varsa araba kullanmayı bilen ondan rica et bence...
baharcım ya kuzeye çok güldüm, demek arabanın üstünden portakal yiyo kuzucum benim:))
tosdikcim yeni bakıcı bulmuş muydun sen?
Ayyy selva gorsen cok seversin cok tatlilar yaa:)
Bermuda seytan ucgeni gibiyizz valla
Misscim bu arada kafana takma geciksede problem degil sizin caniniz sagolsun kusum muck :))
Ayyy yine dayananadim geldim burayagerci berayi uyutuyorum:))
Tubisim benim k.v 78 k.peder 80 yasinda gungormus insanlar.yaslilari cok sevdigim icin aramizda bi problem olmadi simdiye kadar bundan sonrada olmaz ins
Esmosum duydumki beni ozlemissin kusumgecmis olsun bitanem dikkat et kendine
Kızlar bir karar verdim
az önce bakınırken sitelerde
Lazer epilasyon yaptırıyorum
Kıldan tüyden kurtuluyorum
Buraya bu senne özel hastane açıldı
Bİ kaç arkadaşı aradım bilgileri var mı diye meğer herkes yaptırmaya başlamış bile
Çok memnunlarmış
fiyat biraz tuzlu ama yaptırıcam yaa yaz gelmeden
Güneş ışığından kaçınmak gerekiyormuş
Yazın bacakları koruyamayabilirm çünkü
2000 tl çok mu pahalı fikri olan paylaşsın.
Tsk ederim bitanem Allah kimsenin huzurunu bozmasin insallah.Canım allah mutluluğunuzu arttırsın inş..Anlaşmak gibisi varmı ne kadar güzel karşılıklı sevgi ve anlayış..Kocaman bir maaşallah size
ah canım ya bayağı varmış yaşları
k.v.lik yapacak zamanı geçmiş:) onlar artık sevimli yaşlılar olmuşlar
allah mutluluğunuzu bozmasın canım
hey allahim ya koca insanina gorev paylasimi yapalim ben yetisemiyorum dedim sen yapiyorsuki dedi adam ya bilgisayarin basina gecmis ahkam kesiyor gulermisin aglarmisin sinirlendi vurdu kapiyi gitti bende yattim oksuruktrn uyuyamiyorum simdide(
Canım benim günün için geçmiş olsunHerkese merhabalar kızlar...
bende cuma dan beri yoktum..Cuma izin aldım...
Cumartesi akşamı günümüz vardı ya biraz evde temizlik yapayım diye..
Ama Özgecik saolsun burnumdan fitil fitil getirdi...
Ben bile inanamadım yaptıklarına...
okadar çok buğuz ettiki bana bir saniye yanımdan ayrılmak istemiyor babaannesinin yanından bile geçmedi
düşünün artık gerisini...Sürekli memede duracakmış bıraktığında kıyamet koptu bağırmamız başladı çığlık atıyor istediğini
yapmadığımızda....çok şükür ki atlattım misafirlerimi herşeyi çok beğendiler...
pazar günüde kendi annem aşure yaptı mevlitli oraya gittik birde orada da kalabalığa girince çıldırdı öğle uykusu uyumadı ben uyutmaya çalıştım o kafayı kaldırdı benide kendini de üzdü..Dün başım çatlıyacak zannettim böyle bir ağrı görmedim ben...Kaç günün yorgunluğu stresi birde özge nin böyle yapması heralde iyice kötüydüm akşam eve zor attık kendimizi...çok zor ve yorucu bir ha.sonu geçirmiş olduk yani..Bu çocuklar akıllanacaklarına daha beter oluyorlar yaa...
Biraz geçmişe bakabildim...
esmacım çok geçmiş olsun hastaymışsın...Acil şifalar diliyorum canım en kısa zmanda iyileşirsin inş..
Miss seni de çok tebrik ediyorum araba konusunda süpersin sen yaparsın mutlaka...Darısı başıma diyorum..
Şu epilasyon işini bende çok istiyorum ama inş.kısmet olur banada...
15 tatilde de bursa ya geliyormuşsun çok sevindimm.Zaten bursa da bir buluşma yapmak istiyorduk sen gelince yapabiliriz..
çok mutlu oldum vallahi...
Bermuda seytan ucgeni gibiyizz valla
Misscim bu arada kafana takma geciksede problem degil sizin caniniz sagolsun kusum muck :))
Ayyy yine dayananadim geldim burayagerci berayi uyutuyorum:))
Tubisim benim k.v 78 k.peder 80 yasinda gungormus insanlar.yaslilari cok sevdigim icin aramizda bi problem olmadi simdiye kadar bundan sonrada olmaz ins
Esmosum duydumki beni ozlemissin kusumgecmis olsun bitanem dikkat et kendine
hey allahim ya koca insanina gorev paylasimi yapalim ben yetisemiyorum dedim sen yapiyorsuki dedi adam ya bilgisayarin basina gecmis ahkam kesiyor gulermisin aglarmisin sinirlendi vurdu kapiyi gitti bende yattim oksuruktrn uyuyamiyorum simdide(
canım benim yapılan işler yapılmayıp birikince göze gelir. sende al kuzunu geç kenara biriksin bakalım çamaşırlar ütüler giyecek birşey bulamasın su içecek bardak bulamasında görsün ne iş yaptığını.
zamanında ben çalışırken böyle bir hadise yaşamıştık biz. cumartesi akşamı evde misafir vardı masada yenilen içilen tabaklar duruyordu. bir kavga patlak verince ben bıraktım herşeyi gittim yattım. sabah kahvaltıyı da masadakileri kenara ittirip ufacık bir köşede yemiştik. mutfak talan halde yatak falan kapanmamıştı. pazar günü de eşim dışarı çıktı bana kızgın ya bende gittim yattım duş aldım falan. akşam geldi ortalık duman halde tabi bende bir yandan dağıtmaya devam ediyorum. ertesi gün evi öğle bırakıp işe gittim hiç umurumda olmadı. eve akşam geldim baktım ev çiçek gibi olmuş. benden iki saat önce gelirdi işten.
madem öğle işte böyle demiştim. ohhh nasılda iyi yapmıkşım ama....
korkma canım hiç acımıyoo takılırken rahat ol..benimkide 3.gün takıldıı,,ama sadece sinek ısırığı derlerya,,aynı o şekil 1 saliselik bi acı gerisi tataaaaaaaaaaaammmahh şo kocalar...
misss.. aslında sen sorunun çözümünü buldun banada anlattın ama bazı zamanlar
sinirlerimizin geriliminden... bizde patlıyoruz....
benm eşiminde ayarı yoktur 3 gun çook iyidir...
1 haftaa beni sinir eder.... ayarını tuturamadım kullanma klavuzunuda çözemedim..
o yüzden görme duyma..
myline sende cnmm bekleme bişeler boşver...
bende yarın ria taktırıcam.. adetimin 3. gunu çook korkuyorum kızlar...
umarım acımadan hallolur...
yapabildiğin yere kadar boşverr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?