Sorma Esmacım yaa
Ben sana anlatırım
Başkasına anlatırım
Akıl veririm
KEndim hiç uygulayamam ama
Galiba artık bu adamla yaşaya yaşaya ben de sinirli bir insan oldum
Akşam bana tutturmuş
emzirmeyi bıraktığında sana psikolojini düzeltecek ilaçlar yazdırıcam
Her şeyin olumsuz tarafını görüyorsun diyor
Güleyim bari
Karşındaki insan lay lay lom olunca
Herşeyi senin üstüne yıkınca sen de herşeyi olumsuz görmez misin diyesim geldi ama cevap vermeme hakkımı kullandım.
helal olsun kız,,işte adamlara bazen böyle davranmak müstahak,,akıllanıyolar benimkinin allahı var,,ütüsünü falan bazen kendi yapar,,bulaşık hariç evin tüm işlerinde yardımcı olmuştur bana,,yeterki tatlı dilli ol bana karşı diyoo,ozaman sen istemeden yardım ederim herşeyine diyoo ama bende şu sinir vede bağırma huyu hiç ama hiç ortaya çıkmasa nede iyi olucak,,neyse bakalım..en son kavgamızın üstünden 1 hafta geçti şükür tantanamız bile olmadı,,iş bende bitiyomuş anladım,,adamı çileden çıkaranda benmişim bağırmayınca güzel dille konuşup isteyince melek gibi oluyo aşkım ,,neyse allah bozmasın...sende az değilmişin haa
aslında bende biraz deliyim. hemen alev topuna dönerim, dönemsem eşime güzel güzel söylesem o da yapar. takıntılıyım kafayı taktım mı işin içinden kimse çıkamaz.
aman allah ağız tadınızı kaçırmasın. bende dün adet oldum kaç gündür gerginim. dün de eşim evdeydi baktım bir o koltuğa atıyor kendini bir o koltuğa bozuyorsun yastıkları düzgün otur diye çıkıştım. adam birşey demedi ama bana geliyorlar baktım aldım oğlumu avm ye gittim sen gelme biz yalnız gitmek istiyoruz yoksa kavga çıkacak dedim. o da dünden razı tabi.akşam geldim o da erkenden yattı kavgasız atlattık dünü.
şu birkaç günü kazasız balasız atlatırsak bir ay rahatız aslında.
allah sabır versin canım sana...hey allahim ya koca insanina gorev paylasimi yapalim ben yetisemiyorum dedim sen yapiyorsuki dedi adam ya bilgisayarin basina gecmis ahkam kesiyor gulermisin aglarmisin sinirlendi vurdu kapiyi gitti bende yattim oksuruktrn uyuyamiyorum simdide(
tebrik ediyorum baharcımmcanım benim yapılan işler yapılmayıp birikince göze gelir. sende al kuzunu geç kenara biriksin bakalım çamaşırlar ütüler giyecek birşey bulamasın su içecek bardak bulamasında görsün ne iş yaptığını.
zamanında ben çalışırken böyle bir hadise yaşamıştık biz. cumartesi akşamı evde misafir vardı masada yenilen içilen tabaklar duruyordu. bir kavga patlak verince ben bıraktım herşeyi gittim yattım. sabah kahvaltıyı da masadakileri kenara ittirip ufacık bir köşede yemiştik. mutfak talan halde yatak falan kapanmamıştı. pazar günü de eşim dışarı çıktı bana kızgın ya bende gittim yattım duş aldım falan. akşam geldi ortalık duman halde tabi bende bir yandan dağıtmaya devam ediyorum. ertesi gün evi öğle bırakıp işe gittim hiç umurumda olmadı. eve akşam geldim baktım ev çiçek gibi olmuş. benden iki saat önce gelirdi işten.
madem öğle işte böyle demiştim. ohhh nasılda iyi yapmıkşım ama....
Kızlar araba kapının önünde ve benim bu ders işim yok
Alıp fellik fellik gezmek geliyor içimden
Yaa Baharcım sen beni iyi anlarsın herhalde yeni başlayanlarda oluyor bu
Sürekli sürekli
Kilometrelerce araba sürmek istiyorum
Aaaa ben Bursaya arabayla mı gelsem ne:))))
kızlar sizde durumlar nasıl diş konusunda,,gözdenin henüz 4 dişi var,,kilosu 9.5 boyu 76,,batuhansa 2.5 yaşında 86 cm 15.3kilo ..kız için dr.a zayıf kilosu diyerek götürmüştüm geçen,,yok hayr daha 15 aylık olsaydı kilosu normalin üstünde gösteriyo bak dedi,,18 aylık olunca yine getir hala aynıysa bişeyler yaparız dedi,,sevindim..oğlanda aksine tam idealde ilerliyo,,hiç zayıf boyu kısa bilmem nesini duymadım ebelerden,,ama kıza zayıf diyip durmuştu,,bende dr.a sordum normal şimdilik dedi işte..hayırlısı..belki yakın geçmişte konuşulmuştur,,pek takip edemedim ne zamandır ya sormak istedim..
Evet kesinlikle ben çoooook bunaldımcanım sen bunaldın iyice galiba eşinin söylediği gibi herşeyi olumsuz görüyor olabilirsin.
senin eşinle aranızda bir ahenk var az çok bildiğim bu tabi. sana yardım eden bir eşin var arada yazıyorsun buraya. hakkını yeme adamcağızın.
sen tatilde git anneciğine bak dönüşte kendini daha iyi hissedeceksin...
Ahhh canım benimgünaydın kızlar...
ben uykusuzluktan yorgunluktan bitmiş durumdayım
doğa gece 1,30da bi uyandı en son hatırladığım saat 6,30du ve
biz tv karşısında salonda yerde tepişiyorduk
öyle sızmışız sırtım belim nasıl ağrıyorr
gece olup da bi yatağı görebilsemm...
hafta sonuda aynıydık ama en azından iş yoktu
köpek dişleri çıkıyor yanağını gösteriyordu kuzummm
ağrısı var sanırım ah bu haftada bi geçse köpek dişlerinin sıkıntısından da kurtulsam artıkk
ama şükür diyorum hasta değil ya bu hallerine razıyımm
allah sabır versin canım sana...
tebrik ediyorum baharcımm
miss daha ne ikramlık yapcan canım yeterrr
ben yemekten sonra gelene sadece tatlı ikram ediyorum
oda hazır tatlı
valla hiç kendimi yorup üzemicemm
onları yapmam için doğayla geçireceğim zamanı kısmam gerekir
bende onu yapmak istemiyorumm
kız dur bursaya falan arabayla olmaz.
eşim bana bir yıl sonra ancak istanbula sen gidebilirsin diyor. bende dönem dönem oluyor araba kullanmak isteği. ama bir süre sonra sıkılıyorum yol çabuk bitsin istiyorum.
hoş çok kasılıyorum araba kullanırken, kuzey araçta olmazsa rahatım ama o varken bir tuhaf oluyorum gözüm sürekli hız göstergesinde.
neyseemm aradım doktorumu..
doğum yaptığım özel hastane..
ne tip takıcak bilmiorum spiralii..
ama ithal miş...
takan memnun kalmış hepp..
ssk ile anlaşması var hastanenin..
25 tl muayne 50 tlde sprial...
yarın öğleden sonra.. iinşallah vucudum kabul eder... :18::18::18::18::18::18:
valla ben dra sorunca sağlık ocağında taktırabilirsin,,dedi gittim taktırdım,,ücret ödemeden..1 senem dolmak üzere hiç bi sıkıntım olmadı çok şükürneyseemm aradım doktorumu..
ama ithal miş...
canım biizm dişler neredeyse tamamlandı. 14 diş var biz çok hızlı çıkardık çok da zorlandık. diş çıkmasıda boy ve kilo gibi genetik.
bizim şu an kilo ve boy kaç bilmiyorum ama 12 civarında kilo. boy da 85 falan. benim ve eşimin boyu çok uzun değil ama abim uzun boylu ona benzemiş herelde.
geçen gazetede somalili bir bebek vardı eski halinden eser yoktu çocukta tombalak birşey olmuş. ve fındık ezmesi ile beslemişler. bende aldım ama bizim ki tatlı şeyler yemiyor sevmiyor daha doğrusu.
hep aklımdaydı söylemek bebeğinin zayıf olduğunu düşünen anneler denesin bir kaşık bence. hem sağlıklı hem enrji verici bir besin sonuçta.
canım en son 15 aylıkkken gittik boyu 76 kilosu 9700 dü.kızlar sizde durumlar nasıl diş konusunda,,gözdenin henüz 4 dişi var,,kilosu 9.5 boyu 76,,batuhansa 2.5 yaşında 86 cm 15.3kilo ..kız için dr.a zayıf kilosu diyerek götürmüştüm geçen,,yok hayr daha 15 aylık olsaydı kilosu normalin üstünde gösteriyo bak dedi,,18 aylık olunca yine getir hala aynıysa bişeyler yaparız dedi,,sevindim..oğlanda aksine tam idealde ilerliyo,,hiç zayıf boyu kısa bilmem nesini duymadım ebelerden,,ama kıza zayıf diyip durmuştu,,bende dr.a sordum normal şimdilik dedi işte..hayırlısı..belki yakın geçmişte konuşulmuştur,,pek takip edemedim ne zamandır ya sormak istedim..
inşallah canımmneyseemm aradım doktorumu..
ama ithal miş...
ah çok zor yaakızlar bizim yılbaşından sonra ki hafta sonu için bir tatil planımız var. tatil dediğim cuma cumartesi pazar. eşimin şirketten arkadaşları ile yapılacak bir organizasyon.
ancak yanıma kuzeyi alamam gideceğimiz yere pek uygun olmaz çocuk. birde benden başka çocuk almaya teşebbüs edecek kimse yok.
anneme bırakacağım ama nasıl olacak bilemiyorum. uzak yer ha diyince gelemem birşey olsa. birde ben eğlenirken o evde hapis kalacak diye vicdan yapıyorum.biz gitmezsek olmaz özel bir tatil değil. eşimin bulunduğu ekip ödül kazanmış masrafları şerket karşılayacak zaten. bir nevi şirketin düzenlediği bir organizasyon.
bnde çok stressliyim bu zmanlarda...
ama durduruyorum kendimi..
ağır girp oldum çocuğa bulaştırmamak için elimden geleni yapmaya çalışırken sevgili kocam.. hastasın ben bakayım çocuğa deme zahmetinde bulunmadı..
kafamı kaldıracak halim yokken 11 e kadar uyutmaya çalıştığım çocuğu geçtim baktımki eşim uyumuşşş misler gibi yorgana sarılarak..
şöylee o yorganla boğasım geldii eşimi...
ohhh dedimm hayat sana güzel....
sonra sus tut dilini esma tartışmaaa dedim
sustum... birde bana kpss hazırlan diorr... hem iş hem çocuk hem ev .. birde kpsss...
SüperWomen e benziyormuyum ben..
ama aldırmıyorum artık...
ben diyorr ben dinliyorum.. birde sinirlerim zıplıyorr...
aşkla gözüme bakan.. benim için yıllarca bekleyen adam gitti..
yontulmamış haliss mi haliss odun biri geldi...
idare ettt esmaaa..... diyorum... sabret ama düzelicek biliorum..
yapabilirz kızlarr...
Relax olun kiZlar 2 gunluk dunyada erken yipranip yaslanmayin.
Simdi diyeceksinizki hacer cok rahatsin.asla degil.benim esimde asla ev isiyle kiziyla ilgilenmez,ilgilenemezde.cok yogun tempoda calisiyo surekli direksiyon basinda surekli bas agrisi ceker.ee su anda bende calismiyorum.ondan hicbir beklentim yok oyuzden zorumada gitmiyor.geceleri beray kalktiginda yine ben ilgileniyorum ama cok uykusuz kaldiysam sabah esim kahvaltisiz yola cikar.valla hicte sorun etmiyorum.bu sabahta cok uykusuzdum esim hazirlanmis berayida benide geldi optu ise gitti.bende dokuz gibi k.v let icin cayi koyup kahvalti hazirladim firinagidip sicak ekmek aldim.bana ilk kez k.v sabah kalkip kocana hizmet et yatma dedi.bende dedimki geceleri oglun uykusundan olmasin diye berayla ben ilgileniyorum o bana hizmet etsin hersey karsiliklidir dedim.oda sen annesin tabiki beraya sen bakcaksin diyince ben anneyim kole degilim hem berayi babamin evinden getirmedim onunda kizi dedim.sen beni yalnis anladin dedi dahada karsilik vermedim
Ama ilk kez bole sevimsiz bir diyalog gecti aramizda.sonrada uzuldum o yasli niye cvp verdim diye.
Baharcım bence sen gitmeyi kafaya koymuşsunkızlar bizim yılbaşından sonra ki hafta sonu için bir tatil planımız var. tatil dediğim cuma cumartesi pazar. eşimin şirketten arkadaşları ile yapılacak bir organizasyon.
ancak yanıma kuzeyi alamam gideceğimiz yere pek uygun olmaz çocuk. birde benden başka çocuk almaya teşebbüs edecek kimse yok.
anneme bırakacağım ama nasıl olacak bilemiyorum. uzak yer ha diyince gelemem birşey olsa. birde ben eğlenirken o evde hapis kalacak diye vicdan yapıyorum.biz gitmezsek olmaz özel bir tatil değil. eşimin bulunduğu ekip ödül kazanmış masrafları şerket karşılayacak zaten. bir nevi şirketin düzenlediği bir organizasyon.
Kesinlikle canımmisscimm ne zaman istersen yaz anlat canım
ne derdin sıkıntın olursa..
insan anlattıkça rahatlıyor hem yalnız olmadığı bilmek iyi geliyor insana
eşinle üstesinden gelemeyeceğiniz sıkıntılarınız yok aslında ama
kimse yürekten bir adım atmıyor gibi
bir bıkkınlık sıkılma var sizde
bence asıl yalnız tatile çıkmaya sizin ihtiyacınız var sanki...
Helal olsun canım sanaal işte aynı kendi kocama gördüm bak
hafta sonu yine doğayla boğuştum ctesi gecesi. uyudu benim ki
bende aynı senin gibi hiç ağzımı açmadım pazar günü de çok muhattap olmadım
o anladı benim neye bozulduğumu hiç üstüme gelemedi
yoksa çok da tutamam kendimi hırlarım diye :)
dün gece doğayla yine bir süre ben ilgilendim sonra geldi benim ki
hadi sen biraz uyu ben bakayım dedi
bende hiç itiraz etmedim 1 saat uyumuşum
sonra yine bana kaldı ama olsun düşündü geldi ya
benimde bazen boğasım gelir ama eşimin hakkını yiyemem hatasını anlar düzeltmeye çalışır
bi de bana sen ne iş yapıyon ki falan diyemez dedirtmemmm
ya karşılıklı aslında ben iyiysem o da iyi
ben onu üzmemeye dikkat ediyorum o da beni...
bir de konuşabilmeli insanlar ben hiç bişeyi içimde tutamamm
söylerim üzüldüm kırıldım diye ama sakince hırlamadan
tatlı dillee resmen oynuyorum ha kızlar
Relax olun kiZlar 2 gunluk dunyada erken yipranip yaslanmayin.
Simdi diyeceksinizki hacer cok rahatsin.asla degil.benim esimde asla ev isiyle kiziyla ilgilenmez,ilgilenemezde.cok yogun tempoda calisiyo surekli direksiyon basinda surekli bas agrisi ceker.ee su anda bende calismiyorum.ondan hicbir beklentim yok oyuzden zorumada gitmiyor.geceleri beray kalktiginda yine ben ilgileniyorum ama cok uykusuz kaldiysam sabah esim kahvaltisiz yola cikar.valla hicte sorun etmiyorum.bu sabahta cok uykusuzdum esim hazirlanmis berayida benide geldi optu ise gitti.bende dokuz gibi k.v let icin cayi koyup kahvalti hazirladim firinagidip sicak ekmek aldim.bana ilk kez k.v sabah kalkip kocana hizmet et yatma dedi.bende dedimki geceleri oglun uykusundan olmasin diye berayla ben ilgileniyorum o bana hizmet etsin hersey karsiliklidir dedim.oda sen annesin tabiki beraya sen bakcaksin diyince ben anneyim kole degilim hem berayi babamin evinden getirmedim onunda kizi dedim.sen beni yalnis anladin dedi dahada karsilik vermedim
Ama ilk kez bole sevimsiz bir diyalog gecti aramizda.sonrada uzuldum o yasli niye cvp verdim diye.
Günaydın hatunlar
Bugün tükkanı ben açıorum galiba
Off çok uykum var
Canım hiç bir şey istemiyor
suratım sirke satıyor
Oğluş çıkarken anladı gideceğimi
Ağla bağrış yapıştı yakama ona da üzüldüm
Koca insanı sabah akşam bıdı bıdı bıdı
İntihar edesim var offfffffffffffffffffffff
Akşama da misafir var
Börek yaptım attım dolaba gidince pişiricem
Salata basit
Bakıcıma da sütlaç yapar mısın dedim
Hem Rüzgi yer hem ikram ederim işte napıyım valla halim yok geniş menü çıkartmaya
iki kişi zaten
ve akşam yemekten sonra çaya geliyorlar yeter dimi yaa
Gönül ister neler neler yapmak ama artık can dayanmıyor
Benim bu oğlum ne zaman güzelce uyuyacak yiyecek
akşam yemek yedirmeye çalışıyorum akla hayale gelmeyecek oyunlar oynatıyorum
Bi taraftan da eşimin yok şöyle yok böyle yüksek ses tonuyla konuşmasını dinliyorum
Umutsuz Ev Kadını oldum çıktım sanki.
Hemen 20 ocak gelsin ve ben artık Bursaya ışınlanayım.
Canım benim günün için geçmiş olsun
Özgenin deli zamanı demekki
Bu hafta Rüzgar da aynı anlattığın gibi
Çılgın ötesi
Valla dediğine katılıyorum hadi büyüdü derken
biraz daha iyiye gideceğiz derken
Her geçen gün daha fena oluyor
Tatlım yarıyıl tatilinde bir buluşma ayarlarsak ben de çok sevinirim
Annemler Karacabeydeler ama ben gelirim Bursa merkeze zaten sık sık gideriz kardeşimle
Sizin için de koşa koşa giderim.
Epilasyon işine de taktım kafayı kesin yapıcam yani
Zaten küçücük bir ilçede yaşıyoruz hiç masrafımız yok bakıcı ve kira dışında
Hazır hal böyle iken halletmek istiyorum
Benim paketin içinde genital bölge,koltuk altı,bacak kol tüyleri var
Ben kolları yaptırmıycam gerk yok
Geri kalanları kökünden kurutucam:)))
Hadi bakalım esmacım hayırlısı olsun inş..neyseemm aradım doktorumu..
ama ithal miş...
kızlar bizim yılbaşından sonra ki hafta sonu için bir tatil planımız var. tatil dediğim cuma cumartesi pazar. eşimin şirketten arkadaşları ile yapılacak bir organizasyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?