hanımlar bakımlı msnz?
ben pek sayılmam çünkü dediğim gibi , fırsat kalmıyor hiç birşeye. 1 aydır saçımı boyatacağım inanın fırsat bulamıyorum yoğunluktandoğum sonrası bir kaç tel saçım beyazlaşmaya başladı çok üzülüyorum , gittikçe artıyor gibi. saçımı genelde toplarım rahat oluyor, şekil verdiğim çok nadir olur. kokoş bayanlara hep imrenmişimdir, ama hiç olamadım..
küçük bi araştırma yapmak istiyorum kıslarr;
kullandığın şampuan ;gliss pembe
parfümünüz ;lacoste, lancome
yüz nemlendirici ;vaselline, sebamed
yüz temizleyici ;garnier
makyaj malzemeleriniz ;flormar, elite, max factor
sizin kullandığınız ürünler neler? paylaşalım lütfenn.
iyi akşamlar canlarım..
bu ara burayı ihmal ettim. istanbuldayım birazda canım sıkkın bazı şeylerden dolayı. birde kuzeyim hasta oldu. öksürük ve kusma var. boğazda balgam var atamayınca kusuyor.
hemen iyileşir inşallah yavrum çok üzülüyorum...
günyadın kızlar...
ben gene feci bir akşamdan çıktım..
metin eren gece çığlık çığlığa ağladı...
sancısımı vardı dişlerimi ağrıdı bilmiorum...
kendini ordan oraya attı uykudan uayanıpp..
çığlarlaaa ağladı... karnını yağladım iice.. ayağımda salladım uyudu..
daha sonra yine aynı şekilde ağladı..
ağrı kesici verdim ayağımda salladım uykuya daldı... çok şükür..
eli hep ağzında salyalar akıyor hep...
dişmi .. karın sancısımı anlamadım..
hasta olan bebişlere geçmiş olsun herkesler iyidir umarım kimin yzdıgını hatırlamıyorum ama çörek otunun yagını kullanan arkadaşgrip oluncamı yoksa devamlımı kullanıyorsun bizimki kötü olacak gibide yine başladık kış geldiye agzımızdan antibiyotik çıkmasın aman
hanımlar bakımlı msnz?
ben pek sayılmam çünkü dediğim gibi , fırsat kalmıyor hiç birşeye. 1 aydır saçımı boyatacağım inanın fırsat bulamıyorum yoğunluktandoğum sonrası bir kaç tel saçım beyazlaşmaya başladı çok üzülüyorum , gittikçe artıyor gibi. saçımı genelde toplarım rahat oluyor, şekil verdiğim çok nadir olur. kokoş bayanlara hep imrenmişimdir, ama hiç olamadım..
küçük bi araştırma yapmak istiyorum kıslarr;
kullandığın şampuan ;gliss pembe
parfümünüz ;lacoste, lancome
yüz nemlendirici ;vaselline, sebamed
yüz temizleyici ;garnier
makyaj malzemeleriniz ;flormar, elite, max factor
sizin kullandığınız ürünler neler? paylaşalım lütfenn.
Geçmiş olsun tatlımiyi akşamlar canlarım..
bu ara burayı ihmal ettim. istanbuldayım birazda canım sıkkın bazı şeylerden dolayı. birde kuzeyim hasta oldu. öksürük ve kusma var. boğazda balgam var atamayınca kusuyor.
hemen iyileşir inşallah yavrum çok üzülüyorum...
iyi akşamlar kızlaaar
benim kızda 4 gündür ateşli yaa,nasıl geçicek neler oluyo anlamıyorum,,
ya benim kızın ateşi geçmedi gitti,,sabah ilaç veriyorum gündüz iyi oluyo,koşuyo oynuyo,tabi az halsizlik hala var ,,sonra akşam olunca bi ateştir başlıyo,,geçmiyoda,,4gündür böyle yaa:26:bide ateşini ölçtümmü 39.7ydi ilaç verdim indi,,bide dün akşam yine ateşi var diye ölçtüm 39.3 çıktıınoluyo anlamadım gitti,tam diyorum ilaç verincede geçmezse bidaha dr'a gidelim,bakıyorum yarım saate top koşturyo kız:44:vazgeçiyoruz,,ama bugün yine akşama kadar iyi geçti,,saat 19 gibi ateşi çıktı ayıla bayıla yanımda yatmak istiyo,,yanından kalktığımı farkettiği an ağlıyo tutuyo elimi gitme dercesine asılıyoo ya noluyo kızımın vücudunda bi bilsem,hastaneye gidelim dedik geçen gün iğne vurur geçer dedi eşim,,ama dr iğne verince sabah akşam 10gün veriyo,oğlanıda bırakıp çıkamıyorum saatler hiç denk gelmiyo,,geçen yıl tek bebek arabasıyla ikisinide götürüp getirmiştim,,bu sene ikiz arabası aldık kolay olur diye,ama kış geldi ikisinide sabah akşam perişan edicem soğukta ,,hastane uzak çünküü napcam ben yaaa eşim ilk defa bu sabah,,sen napıyosun nasıl dayanıyosun akşama kadar bunlaraa aaaayyy dedi,,hasta olmasalar yine idare ediliyo bişekil,ama hasta olan onlar olunca beter olan yine ben oluyorum,,dayanamıyorum onun halsizliğine
HAyırlısı olsun canımGünaydın çıtırlarr... nerdesiniz?
ben işteyim, akşam Doruk u alıp eve gittik, annem yemek vermişti sağolsun, onu ısıtıp yedik. sonra mutfağı toparladım baya dağınıktı, Dorukla onadım yemeğini yedirip uyuttum. 12 ye kadar da ders çalıştım , terfi sınavım var kızlar şubat ayının 5 inde lütfen dua edin.. gününüzün güzel geçmesi dileklerimle, öpüyorum hepinizi...
günyadın kızlar...
ben gene feci bir akşamdan çıktım..
metin eren gece çığlık çığlığa ağladı...
sancısımı vardı dişlerimi ağrıdı bilmiorum...
kendini ordan oraya attı uykudan uayanıpp..
çığlarlaaa ağladı... karnını yağladım iice.. ayağımda salladım uyudu..
daha sonra yine aynı şekilde ağladı..
ağrı kesici verdim ayağımda salladım uykuya daldı... çok şükür..
eli hep ağzında salyalar akıyor hep...
dişmi .. karın sancısımı anlamadım..
Selam güzel hatunslarrr :))
geçmişi takip edemediğim için kim nerde ,nasıl,ne yapıyor çok fazla bilgim yok....Umarım herkes iyidir,hoştur,sağlıklıdır..
Son sayfada gördüğüm kadarıyla çörekotundan bahsedilmiş...İnanılmaz şifalı annemin şekerini düşürmede birebirdir,benden söylemesi....oğluma hiç denemedim...bir tarif faalan mı var ortada geçmiş sayfalara bakıcam...
İçinizde GÜLBEN programını izleyen var mı bilmiyorum ama(çalışan bayanlar hariç) inanılmaz faydalı bilgiler var...Esasında ben izlemiyordum fakat benim kv.çok takip ediyor ve orada verilen tarifleri birbir anlatıyor...(bende internetten videolardan bakıyorum)Benimde ne zamandır kafama takılan şeyler vardı..Mesela uzun zamandır oğlanın çamaşırlarına yumusatıcı kullanmıyorum...İçeriğindeki maddeleri okudugum zaman vazgeçtim...Hacışakir'in toz matiğini kullanıyorum...
Bu programda da deterjanların hayatımızı çok kolaylaştırdıgını ama kanser vakalarındaki artışıda hiç hafife almamamız gerektiğinden bahsediyor.....Evde çok kolay tariflerle deterjanlarımızı kendimiz yapabilirmişiz...Bende bunlardan ilkini denedim..Elde bulaşık yıkamak için hepimizin illaki deterjanı vardır.....Bunun yerine ;
Yeşil sabunu rendeliyoruz,(beyaz saf sabunda olur)
yapışmaz teflon tavaya koyun rendelediğimiz sabunları ve üzerini azıcık geçecek kadar su koyun tavanın altını açın....kaynasın...ara ara karıştırın...jel haline geldiğini göreceksiniz.sonra ufak bir saklama kabına koyun....oldu da bitti.........
Gülbende bilgi veren adamın söylediği bir sözüde gerçekten çok doğru buldum.....1 damla ile dağ gibi bulaşık yıkamak demek, "ben ne de çok zehirliyim" demek dedi..
Kızlar birçok tarif var..Bulaşık mak.deterjanı,çamaşır mak.deterjanı...bunların hepsini elinizde çok kolay tariflerle yapıyoruz....
Ben iyice sardım bu duruma.......Bir başka şeyde" yerlerinizi sadece arap sabunuyla silin" dedi......
Ben bu tür bilgileri öğrenince ve çevremle paylaşmayınca eksik hissediyorum kendimi....hepimizin çocukları var,allah sağlık versin...Tabiki kişinin tercihine kalmış bir olay....
En kısa zamanda bulaşık ve çamaşır mak. deterjanlarımı yapıcam ve memnun kalırsam tekrar paylaşıcam..
Biz oğlumla iyiyiz.Bütün gün oyundu,hoplamaydı,zıplamaydı ,yemekle,içmekle geçiyor :))))aynı tas aynı hamam......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?