2010 Temmuz Anneleri : )

iyi akşamlar canlarım..

bu ara burayı ihmal ettim. istanbuldayım birazda canım sıkkın bazı şeylerden dolayı. birde kuzeyim hasta oldu. öksürük ve kusma var. boğazda balgam var atamayınca kusuyor.

hemen iyileşir inşallah yavrum çok üzülüyorum...

ben de yazayım saçlarım uzun nerdeyse belime kadar kendim boyuyorum uçlarında çok hafif krepe balyaj (kendim yaptım:)))var zemin rengi küllü açık kumral.
cildim çok hassas ve alerjik durumum var bir sürü nemlendirici denedim en beğendiğim vichy.
kirpiklerim de bayağı uzun ve düz
elektrikli kirpik maşam var:))
onsuz hayat düşünemiyorum:))
sabah kalkar kalkmaz banyoda kirpiklerimi kıvırıyorum, kıvırmadığım zaman kocam hasta mısın diyo o derece simam değişiyo yani:))
bakımlı sayılırım yani gözlerimi kalemsiz rimelsiz görmüş kişi sayısı 1 elin parmaklarını geçmez:))

kullandığın şampuan ;elseve beyaz, krem pantene
parfümünüz ;burberry weekend
yüz nemlendirici ;vichy
yüz temizleyici ;olay, diadermine
makyaj malzemeleriniz ;biotherm allık-far, loreal son reklamdaki rimel:)),flormar kalem.. fondöten pudra kullanmıyom:))

iyi akşamlar kızlaaar
benim kızda 4 gündür ateşli yaa,nasıl geçicek neler oluyo anlamıyorum,,
ya benim kızın ateşi geçmedi gitti,,sabah ilaç veriyorum gündüz iyi oluyo,koşuyo oynuyo,tabi az halsizlik hala var ,,sonra akşam olunca bi ateştir başlıyo,,geçmiyoda,,4gündür böyle yaa:26:bide ateşini ölçtümmü 39.7ydi ilaç verdim indi,,bide dün akşam yine ateşi var diye ölçtüm 39.3 çıktıınoluyo anlamadım gitti,tam diyorum ilaç verincede geçmezse bidaha dr'a gidelim,bakıyorum yarım saate top koşturyo kız:44:vazgeçiyoruz,,ama bugün yine akşama kadar iyi geçti,,saat 19 gibi ateşi çıktı ayıla bayıla yanımda yatmak istiyo,,yanından kalktığımı farkettiği an ağlıyo tutuyo elimi gitme dercesine asılıyooya noluyo kızımın vücudunda bi bilsem,hastaneye gidelim dedik geçen gün iğne vurur geçer dedi eşim,,ama dr iğne verince sabah akşam 10gün veriyo,oğlanıda bırakıp çıkamıyorum saatler hiç denk gelmiyo,,geçen yıl tek bebek arabasıyla ikisinide götürüp getirmiştim,,bu sene ikiz arabası aldık kolay olur diye,ama kış geldi ikisinide sabah akşam perişan edicem soğukta ,,hastane uzak çünküünapcam ben yaaaeşim ilk defa bu sabah,,sen napıyosun nasıl dayanıyosun akşama kadar bunlaraa aaaayyy dedi,,hasta olmasalar yine idare ediliyo bişekil,ama hasta olan onlar olunca beter olan yine ben oluyorum,,dayanamıyorum onun halsizliğine

Günaydın çıtırlarr... nerdesiniz?

ben işteyim, akşam Doruk u alıp eve gittik, annem yemek vermişti sağolsun, onu ısıtıp yedik. sonra mutfağı toparladım baya dağınıktı, Dorukla onadım yemeğini yedirip uyuttum. 12 ye kadar da ders çalıştım , terfi sınavım var kızlar şubat ayının 5 inde lütfen dua edin.. gününüzün güzel geçmesi dileklerimle, öpüyorum hepinizi...

günyadın kızlar...

ben gene feci bir akşamdan çıktım..

metin eren gece çığlık çığlığa ağladı...

sancısımı vardı dişlerimi ağrıdı bilmiorum...

kendini ordan oraya attı uykudan uayanıpp..

çığlarlaaa ağladı... karnını yağladım iice.. ayağımda salladım uyudu..

daha sonra yine aynı şekilde ağladı..

ağrı kesici verdim ayağımda salladım uykuya daldı... çok şükür..

eli hep ağzında salyalar akıyor hep...

dişmi .. karın sancısımı anlamadım..

günaydın kızlar...
hacercim bende saçlarını çok beğeniyorum :)
bakımlı selvacım maşallah sana...
sezencim afiyet olsun ardacığa...
bende benzeri çorbalar yapıyorum doğa sebzeyi çok seviyor
geçmiş olsun baharcımkuzeyde doğa gibi olmuş balgam ve kusma doğada hafta sonu öyleydi
ama şükür bugün iyiydi
triendy çok geçmiş olsun canım
ama ihmal etmeden götürmelisin bence doktora mikrobik bişey gibi görünüyor
ve antibiyotiksiz geçmez yazık kuzuyaa
komşularından falan iğne yapan kimse yok mu canım bi sor
bi hemşire falan vardır belki
yada doktora söyle bakalım belki iğne yerine kullanılabilecek bi şurup falan vardır
sebul günaydın canım
allah kolaylık versin herşey gönlünce olsun inşallah
esmacım günaydın canım ya ne oluyor metin erene kıyamamm
büyük ihtimalle dişlerdendir
br an önce çıksada kurtulsa kuzucuk ne acı çekiyor kim bilir

Baharcım merhaba..Evet ihmal etme bizi..Boşver canını sıkan şey neyse takma kafana...Senden çocuğundan başka önemlisi yok sonuçta...Çok çok geçmiş olsun kuzeyciğe biran evvel iyileşir inş.annesi..

Canımcımmm günaydın...
Ahh canım yaa kıyamam ben onaa...
Annesine de tabiii...
Canım dişlerinden heralde sıkıntısı arada ağrı kesici ver bari...
Hem onun için hem senin için..

hasta olan bebişlere geçmiş olsun herkesler iyidir umarım kimin yzdıgını hatırlamıyorum ama çörek otunun yagını kullanan arkadaşgrip oluncamı yoksa devamlımı kullanıyorsun bizimki kötü olacak gibide yine başladık kış geldiye agzımızdan antibiyotik çıkmasın aman

sebul söylemişti canım hergün 1-2 damla veriyormuş
bende ondan sonra araştırdım
aslında hepimizin tüketmesi gereken çok faydalı bişeymiş
çörek otu ve yağı

merhaba arkadaşlar
2011 temmuz annesiyim ben size bişi sormak istiyorum :)
chicco num liteway yada multiway model arabalarını kullanan varmı aranızda ?
ben yeni bi bebek arabası almak istiyorum da bu modelleri kullanan ve yorumda bulunabilecek varmı
artı ve eksi yönleriyle
bebek büyüdüğünde bu arabalara sığamayacağı (rahat oturamayacağı) ve ön barının olmayışının sıkıntı yaratacağını duydum
kullanan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim :)

Selam güzel hatunslarrr :))

geçmişi takip edemediğim için kim nerde ,nasıl,ne yapıyor çok fazla bilgim yok....Umarım herkes iyidir,hoştur,sağlıklıdır..
Son sayfada gördüğüm kadarıyla çörekotundan bahsedilmiş...İnanılmaz şifalı annemin şekerini düşürmede birebirdir,benden söylemesi....oğluma hiç denemedim...bir tarif faalan mı var ortada geçmiş sayfalara bakıcam...
İçinizde GÜLBEN programını izleyen var mı bilmiyorum ama(çalışan bayanlar hariç) inanılmaz faydalı bilgiler var...Esasında ben izlemiyordum fakat benim kv.çok takip ediyor ve orada verilen tarifleri birbir anlatıyor...(bende internetten videolardan bakıyorum)Benimde ne zamandır kafama takılan şeyler vardı..Mesela uzun zamandır oğlanın çamaşırlarına yumusatıcı kullanmıyorum...İçeriğindeki maddeleri okudugum zaman vazgeçtim...Hacışakir'in toz matiğini kullanıyorum...
Bu programda da deterjanların hayatımızı çok kolaylaştırdıgını ama kanser vakalarındaki artışıda hiç hafife almamamız gerektiğinden bahsediyor.....Evde çok kolay tariflerle deterjanlarımızı kendimiz yapabilirmişiz...Bende bunlardan ilkini denedim..Elde bulaşık yıkamak için hepimizin illaki deterjanı vardır.....Bunun yerine ;

Yeşil sabunu rendeliyoruz,(beyaz saf sabunda olur)
yapışmaz teflon tavaya koyun rendelediğimiz sabunları ve üzerini azıcık geçecek kadar su koyun tavanın altını açın....kaynasın...ara ara karıştırın...jel haline geldiğini göreceksiniz.sonra ufak bir saklama kabına koyun....oldu da bitti.........

Gülbende bilgi veren adamın söylediği bir sözüde gerçekten çok doğru buldum.....1 damla ile dağ gibi bulaşık yıkamak demek, "ben ne de çok zehirliyim" demek dedi..

Kızlar birçok tarif var..Bulaşık mak.deterjanı,çamaşır mak.deterjanı...bunların hepsini elinizde çok kolay tariflerle yapıyoruz....
Ben iyice sardım bu duruma.......Bir başka şeyde" yerlerinizi sadece arap sabunuyla silin" dedi......

Ben bu tür bilgileri öğrenince ve çevremle paylaşmayınca eksik hissediyorum kendimi....hepimizin çocukları var,allah sağlık versin...Tabiki kişinin tercihine kalmış bir olay....
En kısa zamanda bulaşık ve çamaşır mak. deterjanlarımı yapıcam ve memnun kalırsam tekrar paylaşıcam..

Biz oğlumla iyiyiz.Bütün gün oyundu,hoplamaydı,zıplamaydı ,yemekle,içmekle geçiyor :))))aynı tas aynı hamam......

Oğluşdan önce bakımlıydım diyebilirim
ama artık biraz daha az bakımlıyım galiba((
Aman olsun şunun şurasında 2 sene sonra süper bakımlı oluruz yine nolcak:))

Şampuan: Komili yeşil(Zeytinyağlı doğal saçıma iyi geldi)
PArfüm: LAcoste Pink
Yüz nemlendirici:Avonun 25 yaş üstü serisini aldım geçen hafta yeni kullanmaya başladım bakalım ne sonuç verecek paylaşırım.
Yüz temizleyici: Genelde tatlı badem yağı ama bazen de sebamed köpük.
Makyaj: Maybeline,max factor,avon

Geçmiş olsun tatlım
bu istanbul da birşey mi var
Sen de Hacer de gittiniz çocuklar hasta oldu
allah Allah şüphelendim şimdi.

Çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin canım yaa.

HAyırlısı olsun canım
Umarım terfine terfi katarsın
seni en tepelerde görürüz.

Bence diş Esmacım yaa
Anlattıklarından öyle görünüyor
Ahh mahvediyor bu dişler oğluşlarımızı
Benimki de aynı.
Çok üzülüyorum
Hep annem annem diye sayklıyorr geceleri.

Baharcım,Hacercim,Esmacımm çokk geçmişler olsun canlarım.....Allah şifa versin kuzulara...

Kızlar hepinizi çoook öptüm ben kaçar
Öyle 10 dk. okudum çıkıyorum
Evde olmak yavruşla beraber olmak süper ötesi
Oğlumda hemen farklar gözlemleniyor
Çok ballandı yaa
Ölecem sıpaya
ama çok da yaramazız
dün apartman komşuma çıktım akşam Rüzgar beyimiz kızıyla oynasın diye
Kızı 5 yaşlarında
Bizim deli
Kızın ojesini bulmuş bir yerlerden
Kapağını açmak istiyor
açamadı bana geldi söyledi falan
Ben de anlattım olmaz falan diye
Sinirlenip tv.ye fırlattı
Offf napıcam ben bu bıdıkla
Çok utandım bişey olmadı Allahtan ama
Yapılacak şey mi
Daha neler yaşayacağız bakalım bu oğlanla
Bir oğlan çocuğunda olması gereken tüm haytalıklar var Rüzgarda yandım ben yandımmm.

Herkese selam.
Tubisss çok teşekkür ederiz afiyetle yedi oğlum.
Bahar çok geçmiş olsun Kuzey'e.
Miss benim oğlum da istediğini yapmayınca ağlamaya hatta yere yatmaya kalkıyor.Yandık ki ne yandık biz bu oğluşlarla işimiz zor.Allah sağlık versin.İnşallah büyüdükçe uslanırlar.
Sebul ben oğlum olana kadar daha bakımlıydım.Şimdi eskiye göre pek sayılmam.Eskiden makyajsız okula gitmezdim ama şimdi gittiğim de oluyor.Oğlum geç yatınca bazen uyku tatlı geliyor.Çünkü makyaj yapmak 20 dakikamı alıyor.
Şampuan: Panten.Ben değiştiririm arada.Geçen syoss şampuan ve saç kremini kullandım.
Parfüm: Avon ve oriflameden hediye gelen parfümlerim var.
Yüz nemlendirici:Avonun 25 yaş üstü serisi.
Yüz temizleyici: Niveanın aldım bir aydır onu kullanıyorum.
Makyaj:Fondöten ve pudra Maybeline,rimel avon,göz kalemi avon,allık avon top allık,ruj avon.

merhaba arkadaşlar tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...

canım ben doğumdan sonra uzun bir süre beyaz kullandım ama içime bi türlü sinmedi çok iyi durulamama rağmen hep tabaka gibi bi kalıntı kalıyordu annem ve kvdem de aynı şeyi söyleyince vazgeçtim şimdi Froch kullanıyorum üzrinde %98in üzerinde doğada parçalanabildiği ve zararlı madde içermediği yazıyor kipa ve migrosta var fiyatıda uygun 3,90 falan aynı markanın yüzey temizleyiciside var ama acayip sirke kokuyor ben şimdi yerler için amway kullanıyorum çünkü oğlum sürekli elinin suyun içine sokmaya çalışıyor memnunum...

esmacım çok geçmiş olsun bebeğine, kıyamam.. calgel jel sürsene belki fayda eder. bir de calpol ver ağrısını keser iyi gelir yani.

74umut çörek otu yağını hergün veriyorum hayatım sabah akşam 1-2 damla sadece. o kadar faydalı ki, araştır istersen. bir de ben hergün octomar veriyorum balık yağı özlü+vitamin içeriyor reklamı çok çıkıyor bilirsin.

lucky çalışıyorum malesef ama çok severim aslında böyle programları, yeşil sabun işlemini deniycem bakalım nasıl olacak, arap sabunuyla yerleri sildiğimzde çok iz bırakıyor bir türlü arınmıyor ..

tubiş, miskapris çok sağolun iyi dileklerinizi için umarım geçerim de şu sınavı üstümden koca bir yük kalkmış olur ve emeğimin karşılığını alırım.. inşallah. kapris imrendim sana ne güzel oğluşunla brliktesin , ben daha işteyim çıkmama 1.5 saat var

çok bakımlı olamıyoruz malesef, hiç birşeye yetişemiyoruz nedendir bilmem .44:

hanımlar bebeklerinize yaptığınz özel bi kek tarifi var mı acaba?

Selam canlarim hasta olan tum bebislere acil sifalar bizimkide dahil.
İstdan annem geldi evi duzene sokmaya calisiyoruz gerci annemi yormuyorum berayla ilgilenmesi yetiyi bana.simdu kaldigim yerden devam edicem mola vermisken ugrim dedim:)

Tubisim tsk ederim cnm:)
Esmacim canim uzulme gecicek bugunler hepimiz ayni dertle ugrasiyoruz
Baharim bendr berayi istda hasta ettim acil bisi olmadikca evimdrn cikmicam
Misscim ruzgari yerim ben:)

Bakımdan bahsedilmiş...
Bakım mı, o da ne?
Ellerim deterjanlardan resmen katır derisi gibi oldu.. Saçlarım desen almış başını gitmiş..
Makyaj malzemelerini ise sadece TV'de reklamlardan görür oldum..
Herşeyim var ama hiçbir şey yapmaya vaktim yok..
Bu arada bulaşık deterjanı olarak bende FROSCH kullanıyorum.. Çok memnunum..
Ayrıca KOMİLİ'nin saç şampuanını ve saç kremini geçen ay aldım, çok memnun kaldım tavsiye ederim..

Hasta olan bebeklere Allah'tan acil şifalar diliyorum..
Evi biraz yoluna koydum galiba.. Yatak odası, salon, mutfak, banyo tamamdır..
Yalnız Zeynep ve babasının ortak kullanım alanı kaldı.. Daha hiçbir şeye dokunamadım..
Sadece kitapları yerleştirdim.. Eşyalar daha pakette.. Camı, kapısı silinip tülü,perdesi ütülenecek..
Ayrıca mutfağın da tülünü perdesini ütülemem lazım..
Ama işleri bayağı bir kolayladım.. Yalnız başıma bu kadarına bile şükürler olsun..

Şimdilik benden bu kadar.. Herkesleri öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…