2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada Zeyno'nun da daha 8 dişi var..
4 tane üst ön dişi ve 4 tane alt ön dişi mevcut..
Bizde diş bekliyoruz ve sıfır iştahla devam ediyoruz..
Ara ara gereksiz ateşlenmelerimiz ve huysuzluklarımız oluyor...
Ama hiç bu kadar aç yaşamamıştı.. Bakalım ne zaman gelecek şu azılar...

Kızlar merhabalar...
Bugün bir rahatla yazamadım buraya...
Biraz işler yoğun gelen gidende olunca bakamıyorum...
Kendimi sersem gibi hissediyorum nedense..
bütün gün uyusam uyurum yani..
Dün Özge anneannesindeydi akşamda yemeğe kaldık orada çaya ablamlar geldiler..
Bu sabah dedemiz yunanistan yolcusuydu o yüzden ona güle güle dedik...
Özliyeceğiz yine onu bir süre...Özge çok seviyor dedesini kafaları çok uyuşuyor...

bugün evde babaannesi ile birlikte öğlende aradım geç kalkmış yine bakalım akşama ne yapıcaz...
beşiğinden bile inmek istemiyor diyor annem...
Keyif yapmış...Çok taklitçi oldu ya...
Ben ona nasıl bakıyormuşum onu keşfetmiş kaşlarını kaldırıyor cadı yaa...
Akşam annemle konuşuyoruz birşeyler anlatıyorum çok nadirdir diye bişey dedim..Aa bir baktım
arkadan tekrarlıyor öldük gülmektenn...

Uff birde ben şu memeden kesme olayına çok takıldım bu sıralarda nedense yaa...
Sürekli kafamda o var...Nasıl olucak ya çok ağlarsa çok üzülürse offf bir görsenin psikolojik savaş
veriyorum resmen daha şimdiden...
Az önce de bir blogta okudum ayy ağladım resmenn.....
Bu kadar büyütülecek ne var diye düşünüyorum ama işte sinir bir durum...

Aaa Efim gelmiş hoşgelmiş...
Canımm vallahi sana bravo zaten tek başına bir ptırcık ve o halinle o işleri hallediyorsun...
kocamann bir maaşallah sana..
Şükür azalmış yinede işlerin tez zamanda bitsinler inş..
Bizde sizi öpüyoruzz dikkat edin kendinize...

selam kızlar ne zamandır yazamıyorum bir telaşedir gidiyor ..
Kullandıgım urunleri bende yazayım dedim ;

kullandığın şampuan : elidor saç kremi elidor

parfümünüz ;gunluk olarak : body shop vanilyalı ; ozel zamanlar içinse elizabeth arden ( uzun zamandır parfum kullanmıyorum bu arada ) bebise zararı olmasın dıye ufak ufak body shopu kullanmaya başladım sadece

yüz nemlendirici ; Nivea Pure and Beatuy ( yuzde100 doğal ) ustelik fiyatı hayli uygun

yüz temizleyici ;garnier
makyaj malzemeleriniz ; fondoten : maybelline rimel : max factor allık : golden rose , göz kalemi :flormar ruj :flormar

selam kızlar ne zamandır yazamıyorum bir telaşedir gidiyor ..
Kullandıgım urunleri bende yazayım dedim ;

kullandığın şampuan : elidor saç kremi elidor

parfümünüz ;gunluk olarak : body shop vanilyalı ; ozel zamanlar içinse elizabeth arden ( uzun zamandır parfum kullanmıyorum bu arada ) bebise zararı olmasın dıye ufak ufak body shopu kullanmaya başladım sadece

yüz nemlendirici ; Nivea Pure and Naturel ( yuzde100 doğal ) ustelik fiyatı hayli uygun

yüz temizleyici ;garnier
makyaj malzemeleriniz ; fondoten : maybelline rimel : max factor allık : golden rose , göz kalemi :flormar ruj :flormar

bende taktım bu aralar bakımlı olmaya, o kadar konuşuyorum bari bi işe yarasa.. bayılıyorum ya bakımlı gezen hatunlara, ne sürüyolar , nasıl vakit buluyolar bilemiyorum artık, bakımlı olmanın pratik bi sırrını bilen varsa söylesn Allah aşkına

arkadaşlar evimizin güzel kokması için bi püf noktası var mı? kimilerinin evi sadece hijyen kokuyo mesela yüzey temizleyici, sabun, yumoş v.s. nasıl oluyo acaba, çok merak ediyorum ???

çok teşekkür ederim cevaplarınız için hemen aldım başladım vermeye bakalım ne olacak ben birde arı sütü veriyorum ona başladıgımdan beri hiç ateşlenmedik hasta olduk ama çok çok agır olmadı en azından . grp aşısı yaptıranlar varmı bebişlere ben yaptırdım ama yinede hastalanıyor çok kötü onlar hastalanmasın bizim 16 tane dişimiz var son azı dişlerimiz geliyor onun içinde çok mızmzız anlatamam(((((((((((

Canim bana gelende ev cok guzel kokuyo diyo.gerci calismadigim icin en gec 3 gunde bir evi siliyorum komple.Ayrica salon hol ve oturma odamda kullandigim koku var.parfum sisesi gibi icinde degisik esanslar oluyo ve 4-5 tane tahta cubugu var.sisenin icine koyuyosun cubuklari cok guzel koku yayiyo.mudoda satiliyo ama uygun fiyata almak istiyorum dersen sosyete pazarlarindada satilmaya baslamis.

günaydın kızlar...
dün biraz izleyebildim canım müsait bi zamanda hepsini izlemek istiyorum
çok beğendim çookk. vaktim olsa sürekli bunlarla uğraşırım ama bakalım yapabileceklerimi yapıcam
teşekkürler paylaşımın için
yerim ben o asabi rüzgarı :)
ama bu daha iyi günlerimiz gibi geliyor
ben oda parfümlerini hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum
çok zaralı olduğunu duymuştum bir çok şey gibi oda bol kimyasal içeriyor
elimden geldiği kadar doğayı uzak tutumaya çalışıyorum
doğayla beraberken parfüm bile sıkmamaya çalışıyorum
ama bi arkadaşım yumoşu sulandırıp oda parfümü gibi sıkıyordu çok hoşuma gitmişti

ben geçen sene brezilya fönü yaptırmıştım en azından saçlarım
sürekli fönlü bakımlı görünüyordu
bu sıralar yine yaptırmayı düşünüyorum gerçekten uğraşacak vakit bulamıyorum
hafifde bir makyaj tamamdır işte :)
doktorumuza grip aşısını sormuştum canım ben bize önermemişti
bu sene çok sık hastalanırsa seneye bakarız demişti
hacercim annen gelmiş gözün aydın
onların olması büyük rahatlık ne işin varsa halledersin anneciğin oradayken ü
efim allah kolaylık versin canım
yormadan yapman iyi oluyor kendine dikkat et

Günaydınlarr olsunnn güzel anneler...
Herkese güzell bir gün diliyorumm inş...

Haftasonu hayta gibi gezersen temizliğin de haftaiçine kalır tabii...
Akşam dib bucak temizlik yaptımm..Halımızı temizleyiciye vermiştik o yüzden başka küçük bir halımız vardı
yerinde...Onu kaldırdım koltukların altını süpürüp sildim..yeni halıyı serdik iyi olduu ohh her yer miss gibi oldu...
temizlik gibisi varmı yaa...İnsanın içi açılıyor resmen...
Ama kösülmüşümm Özge hiiç rahat vermiyor temizlik yaparken..Birde uyumadı saat 1:30 oldu yokk uyku saati kaçtı bi kere...
valla onu uyutmaya çalışırken bende uyumuşum gözümü bir açtık 2:30 koltuktayız...hemen kalktım yatırdım özge yi de ama arkadan uyandı yine bütün gece devam mesaiyee...
İşte böyle bizden haberler...

günaydın kıslar, yoğun kar yağışı nedeniyle bizim burda okullar tatil edildi, öğretmenliğin gözünü seveyim , ama ben işteyim :2: nasılsnz bakalım?
ben yeni evime yaklaşık 1 ay önce taşındım, yerleşmiş gibi gözüksemde hala yerleşememişim aslında dün akşam farkettim gardrobum resmen yıkılıo, güzelce yerleştiriyorum, arkasından 1-2 gün sonra dolapta birşeycik bulamıyorum.. dağınıklık karakteristik özelliğim heralde. ama evim genelde toplu olur, sadece gardrobum dağınık oluyo. neyse kotonda kampanya var arkadaşlar 1 ceket alana 1 ceket bedava , ihtiyacı olan varsa bi baksın derim.
ayrıca cildim için denemediğim ürün kalmamasına rağmen 'vaseline' marka krem çok iyi geldi, paylaşmak istedim http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f66/Vaseline-Essential-Moisture-Baki_2666_1.jpg

bir de kek tarifi istemiştm bebeğinize özellikle yaptığınz bir tarif var mı? paylaşırsanz sevinirim.. öpüyorum herkesii

Son düzenleme:
Sen nerede yaşıyorsun Sebul?Ben hemen tayinimi oraya isteyeyim:)Zaten yazılı sorusu hazırla, oku, performans, ders içi performans puanlarını ver derken yoğun bir hafta geçiriyorum.Kek olarak besleyici bir kek olan tarçınlı, cevizli, havuçlu kek yapabilirsin.

Kullanılan Malzemeler:
3 yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
Yarım su bardağı süt
1 paket vanilya
1 pakat kabartma tozu
1 büyük boy havuç
2 su bardağı un
1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın

Hazırlık
Yumurta ve şekeri iyice köpük köpük olana dek çırpın ardından sırayla sıvı yağ,süt,ince rendelenmiş havuç,tarçın,vanilya,kabartma tozunu iyice karıştırın...Sonra unu koyup,azar azar ununu ilave ediniz.En son dövülmüş cevizlerin (toz gibi olmasın) yarısını içine dökünüz fakat mikserle değil bir kaşık yardımıyla karıştırıp hamurunuzu hazır hale getirin...
Tarifin Hazırlanışı
Kek kalıbınızı yağlayın ve üzerine kalan cevizlerin bir kısmını serpip hamurunuzu ilave edin.Kalan cevizleri de en üstüne serpin ( en üstte ne kadar bol ceviz olursa o kadar harika oluyor,kavrulmuş tadı oluyo çünkü) ve fırınınıza yerleştirin...ben 170 derecede yavaş yavaş 40 dkkada pişiriyorum...Afiyet olsun...

HErkese merhabalar
Üç gündür evdeyim üç gündür çok iyiyim
Oğlum da çok iyi maşallah
Ücretsiz izin hakkım devam etse alırdım valla
Ama tabi nereye kadar:))

Dün akşam Rüzgarı 9:30 da uyuttum
ben de vurdum kafayı yattım
Günde 3 saat çalışınca evde toplu yemekler de hazır tabi
Ayy nasıl iyi geldi
yüzüm düzelmiş yine
Ben uykuyu çok seviyorum galiba
Gece uyansak da erken yatınca insan bi kendine geliyor vallahi
Rüzgar Beyimiz tamam demeyi öğrenmiş
Bişey söylüyoruz arkasından hemen pamam diyor
Öldürdü beni dün gece
Pamuk prensim benim
Beyaz tospaam
Allah yavrularımıza güzel ömür nasip etsin.

Benim evimin de güzel koktuğunu söylerler hep
Haftada 3 kez çamaşır yıkarım
Çamaşırları evde kuruturum(Vernel yumuşatıcı kullanıyorum)
HAcerin dediği gibi ev kokularım var
Ama Oğluma zarar vermesin diye o uyuduktan sonra takarım
Bir de evi bol bol silmek lazım yerleri elle siliyorum ben
Yer deterjanının parfümünün kalıcı olması da önemli.
Arada sırada tüllerime fıs fıs sıkıyorum
Tüller ve halılar gzel kokuyorsa ev güzel kokuyor
Evi bol bol havalandırmak da önemli
Tabi çocuklar üşütmesin diye kışın bu çok fazla olamıyor.

Off kıyamam sana ben yaa
Yapmasan da olmuyor diimi tatlım yaa
O zaman ne diyorum sana bu hafta sonu acık otur totonun üstüne tamam mı
Şaka şaka gez yaff boşver bi daha mı gelecek bu günler
Genciz güzeliz herşeye yeteriz alimallah.
Herşey gençlik de oluyor diyor bak yaşlılar
Çocuk da bakılır iş de yapılır dışarıda da çalışılır süper woman seçtim seni Sevalim.

Merhabalar canımmm hoşgeldinn...
Aaa ama bu iş durumu size yaradı ama bize yaramadı ya..
Seni daha az görmüş oluyoruz...
Neyse neyse olsun herşey rüzgar için o mutlu olsun sen mutlu ve huzurlu ol...
Yerim ben pamuk prensi annesii çok tatlı maaşallah...

Ya evin güzel kokması tamamen güzel havalandırma,temizlik ve güzel deterjan ve kokularla alakalı kızlar...
Evi bir hafta süpürüp silme herşey tamamen değişiyor...Oyüzden bende çok dikkat ediyorum temizliğe sonuçta küçük çocuklarımız var..
Yerlerde dolanıyorlar herşeyi ağızlarına götürüyorlar..Hoş kolay olmuyor zorlanıyoruz ama mecburen...
Aslında yarıdmcı almak şart ama ben içime sinen birini bulamadım bir türlü...Ayda bir bile gelmiş olsaa süper ya...
İnş.oda olurr...

Yaa napimm gezmeden de olmuyor işte ama sonra ben perişan oluyorum..
Olsun gençlik dimi doğru söylüyorsun her işin üstesinden geliriz evelallah...

Selam fıstıklar,

Madem herkesler yazmış bende yazıyım dedim...Bakım olayları bende de hamilelikten önce çok iyiydi ama nazar boncugum olduktan sonra çok boşladım .amaaan napıyım,biraz büyüsünde kuzum... :))))

Şampuan:Bioxcin kullanıyorum...serumlarıyla beraber..çok sacım dökülüyor..
parfüm: cacharel amor kullanırım genelde ama parfümüde bayadır kullanmıyorum diyebilirim..
Yüz nemlendirici:bioterm
Yüz temizleyici:neutrogena
Makyaj:çok değişiyor...fondoten dior ,rimel lancome hiç şaşmaz...gerisi değişiyor....

Kızlar evlerin güzel kokmasının sebebi kullandıgımız yumusatıcılar ,oda spreyleri vs....mümkün oldugunca bunlardan uzak durmaaya bakın.Bolbol havalandırın....Yumusatıcıları sadece tüllerinize kullanın bu bile mis gibi kokmasını sağlayacaktır evlerinizin..

Son düzenleme:
temizlik gibisi yok hakikaten her yer pırıl pırıl.. evimi adamakıllı derleyip toplayıp bi fotoğraflarını çekip koyamadım evim evim güzel evim bölümüne, ben orayı takip ediyorum çok şık, güzel evler var gerçekten, sizin evlerinizin de resmi varsa söyleyin bakiyim.

sezencim kek tarifi için çok teşekkr ederim, deneyip sonucu bildiririm, bu arada ben kütahyadayım gel beklerim

miss günde 3 saat çalışıorum demişsn, ne işle meşgulsn acaba? darısı başıma diyeyim

dediğinz doğru uzak durmak lazım bu kokulardan ama evimin güzel kokmasını da çok istiyorum, oğluma dalin in yumuşatıcısını kullanıyorum çok etkili mesela, çamaşırları kuruduktan sonra bile ev buram buram kokuyor. onun dışında daha etkili bişey bulamadım..

Kızlarrr günaydınnn günaydınnnn....
Aaa kimsecikler yok yaa...
Nerdesiniz dünden beri(((

Herkes iyidir inş..merak ettim şimdi...
Bennn yine uykusuzluktan ölüyorumm...
Özge okadar huysuz oldu ki anlatamamm..
Sürekli ağlıyor ve ağlayarak istediğini yaptırmak istiyor..
Hayır diyorum kendini yada elinde etrafında ne varsa yere atıyor...
Nasıl başa çıkıcam ben bu kızla...
Birde yeni takıntımız beni hiiç oturtmuyor...Geliyor yanıma annee gakk anne gakkk...
Nerey kızım o da bilmiyorda dolanıyoruz evde...
Akşam wc ye bile göndermedi beni....
İnş.bir süreçtir bu ve geçer...
Çok şükür ki artık kan şurubuna alıştı hadi annecim dediğimde hemen kucağıma gelip ağzını açıyor..

Ben uyumak istiyorumm yaaa..Nezaman deliksiz bir uyku uyuyacağızz kızlar...
Zombi gibiyim bugün kimseler görmesin vallaa...

canım sanki hiç geçmicek bu süreçç...

valla okdar ihityacımız varki uykuyaa..

ama benm şanslı yanım.... metin eren uyuyana kadr komşunun çocuklarını topluyorum etrafına..

sürekli benden ilgi beklemior..

ama geceleri sadece beni istiyor. babası kalmak istese bile..(ki bu pek nadirdir:)) metin eren kabul etmior.. benm için ağlıor...

geçen sabah babası almak istedi almış mızırdanıorr.. baktım meğer babasının kucağından inmiş benm tarafıma gelmiş.. benim yanıma almamı istior..

kıyamadım kuzuma aldım yatırdım yanıma uyudu mis gibi..

allah yardımcımız olsun..

büyüyorlar işte..

papatya ya bizmi çok tembelizz... ben 2. çocuğu hiç ama hiç düşünmüyorm...

çok korktu gözüm... sil baştan yapamam diyorum...

bu kadar yorgunluğu tekrar göze alamıyorum..

günaydın arkadaşlarım....

evime döndüm ama kuzey fena hasta dün ateşi 39.5 a çıktı. ilaçlar falan verdim hemen düştü. bir daha çıkmadı ama ialcı kesmedim muhtemelen o dengeliyor.

burnu akıyor öksürüyor birşey yemiyor yediğini çıkarıyor. berbat bir dönemdeyiz. şimdi yattı bakalım, sürekli tetikteyim durmadan çocuğun ateşini ölçüyorum.

bende keyifsizim bu aralar.

offffofff kendimi denize atasım var ama üşürüm diye korkuyorum.

baharım hayırdır ... ne oldu sana böyle kıymamm ..

kuzey paşamda hasta olmuş..

çok geçmiş olsun cnmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…