2010 Temmuz Anneleri : )

slm güzel anne adayları nasılsınız bugün?
ben biraz geçmişe bakiyim dün hiç okuyamadım

Canim gecmis olsun endiselenmene gerek yok, benim kuzenim 9 ay boyunca kustu.Ayrica rezil falan olmadin, beni gorsen ne dersin 3.5 ay boyunca her sabah otobuslerde kusa kusa gittim geldim, kusmak icin torbalar var ya cantam onlarla doluydu hala kesilmedi 2-3 gunde bir yine kusuyorum ama eskisi gibi degil, ilk zamanlar gunde bir kac defa kusuyordum, igrenc birsey ama ne yapalim 9 ayin sonunda bunlari hatirlamayacagiz bile.

kızlar aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı dün kaynanam bana yaptı ben bıçaga oturdum bakalım tutacakmı kaydirigubbakcemile3

yok kalp atışı felan dinletmediler neler yemem gerektiğini felan söylediler zaten benim doktorum hiç bi zaman kilo kontrolümü yapmıyo ii oldu kilomu öğrenmiş oldum:)

sulecik 1.5 kilo cok iyi afferin sana.ben 5 kilo aldim oysaki fazla birsey de yiyemiyorum son 2-3 haftadir normal yemeye basladim.Kalp atislarini buradada ebeye gittimgde dinletiyor, inanilmaz guzel bisey.Neler yemen gerekiyormus peki bizede soyleyebilirmisin?

kızlar selam!!
ayrıntılı ultrasona 18. haftadan sonra mı gidiliyor bilen var mı? biz bu gidişle ayrıntılıda öğrenicez bebeğin cinsiyetini.
sizde de öyledir eminim. hamilelik ilk 3 aya göre daha zevkli geçmeye başladı. iştahım arttı ve her akşam mesaiye kalmama rağmen enerjim de arttı biraz. bir de hareketlerini hissetsek işte o zaman bizden mutlusu olmaz artık. gerçi aramızda hissedenler var.. ben de ara sıra bişeyler hissediyorum ama emin olamadım daha.

slm kızlar
bizde seni özledik gülcümm nbr nasılın öğrettinmi arkadaşına işi
umutlu şu tessten bide bana yap ayyy bugünüde atlattık inşallah yarınıda atlatırız şafak 1

offff yemek yapma zamanı geldi ne yapıcam hiç bilmiyorum
mutfağa bi atıyım kendimi kızlar..
öpüyorum koccamaannnnnnn
görüşürük yarınnn

merhaba arkadaşlar
bizim doktorumuz 22. Haftada yapacağını söyledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…