yok canım olurmu hiç benimki meraktan tabi
dun benm başıma gelenleri bir bilsenızz yatak odam soğuk die oturma odasında yatıoruz eşimlee gece saat 11 demir ilacımı aldı suyumu içtim artık yatıcammm birden mideme bir haller oldumu kendımı lavabnun kapısının önüne zor attım halıya çıkarmamak için lavaboonun kapısın onundee çıkardım kapı benm üst baş rezil oldu ağlıorum üzerimi gördükçe midem daha çok bulanıorr eşim ağlama diyo yazık yaa üztümü çıkar daha kotu oluyorum die ağlıorum üzerimi çıkardıı canım yaa heryeri domestosla temizlemiş maske takmış hakkını helal et diorr sırf ben temizleyim diyemı ağlıorsun diyorr:) bu kusmalar bitmişti nerden çıktı anlamadım birde onceden haber verirdi normalde hiç ortalığa çıkarmazdım çok kotu oldum benneyaptımki benneyaptımki senağlama senağlama
yok kalp atışı felan dinletmediler neler yemem gerektiğini felan söylediler zaten benim doktorum hiç bi zaman kilo kontrolümü yapmıyo ii oldu kilomu öğrenmiş oldum:)
slm kızlar
bizde seni özledik gülcümm nbr nasılın öğrettinmi arkadaşına işi
umutlu şu tessten bide bana yap ayyy bugünüde atlattık inşallah yarınıda atlatırız şafak 1
benim 02.10.1980
eşim 25.10.1981
saol canım inşallah :)) teşekkür ederim
saol canım inşallah :)) teşekkür ederim
kızlar selam!!
Ayrıntılı ultrasona 18. Haftadan sonra mı gidiliyor bilen var mı? Biz bu gidişle ayrıntılıda öğrenicez bebeğin cinsiyetini.
Sizde de öyledir eminim. Hamilelik ilk 3 aya göre daha zevkli geçmeye başladı. Iştahım arttı ve her akşam mesaiye kalmama rağmen enerjim de arttı biraz. Bir de hareketlerini hissetsek işte o zaman bizden mutlusu olmaz artık. Gerçi aramızda hissedenler var.. Ben de ara sıra bişeyler hissediyorum ama emin olamadım daha.
merhaba arkadaşlar
bizim doktorumuz 22. Haftada yapacağını söyledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?