canım benım çok sevındım zaten bellı baksana totosunu dönüş bu resimde hayırlısı olsun cnmslm herkeslereeeee
yeni dönem başladı bizde başladık arkadaşlar
izinliydim baya bi görüşemedik :)
nasıl herkes
umutluuu kısım oluyoooooor
ben geldimmm....
herkese selam kızlaropuyorumnanaktan
ben geldimmm....
ben geldimmm....
ellerimde değil canım gobeğim kuruçum baya bende hiç gobek yoktu zaten
sanırım gobek çıkmaya ve çatlamaya başlıcakk:) çünkü hiç bu kadr kuru değildi ve her gece surmeme rağmen
slm herkeslereeeee
yeni dönem başladı bizde başladık arkadaşlar
izinliydim baya bi görüşemedik :)
nasıl herkes
umutluuu kısım oluyoooooor
cnm benım göbik sivrildi gidiyo totom yok zaten ama cildim kurudu diyebılırım inş çatlamam :1shok:
burdayım yawrumm kocam geldiii onla ilgileniyorum kaydirigubbakcemile3
canım benım çok sevındım zaten bellı baksana totosunu dönüş bu resimde hayırlısı olsun cnm
sağol canım sana ne dedi doktor gittin deme kaydirigubbakcemile3
burdayım yawrumm kocam geldiii onla ilgileniyorum kaydirigubbakcemile3
canım benım çok sevındım zaten bellı baksana totosunu dönüş bu resimde hayırlısı olsun cnm
ben gitmedim cnm daha sabredebılırsem beklıcem ay sonuna kadar bebgımı daha büyümüş görürüm hem hemde cinsiyet ögrenırız hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım allah sağlık sıhat versin ikinizedee
bende basen maşallah gidior gobek yenı yenı çıkıorr
neler yapıosunuz bakalımm ha ben dun bebe yağını surundum şimdi lavaboya geçtim kurumuş cildim ben çatlıcam kızlar acı gerçekkk bilmiyorumkismile
benimde ellerim, dudaklarimacayip kuruyor, karnim henuz baslamadi, fakat bir arkadasim dediki butun pahali markalari denedim ama saf zeytinyagi gibi yok.Bilmem ben onun yalancisiyim ama gobegim kurumaya baslayinca saf zeytinyagini deneyecegim, biraz kokarim heraldedelikafadulden
ben gitmedim cnm daha sabredebılırsem beklıcem ay sonuna kadar bebgımı daha büyümüş görürüm hem hemde cinsiyet ögrenırız hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3
iyi sabırlısın valla
ben 3 haftada bi gidiyom doktora kaydirigubbakcemile3
dayanamıyoruuuum
bu resimde senın tontiş kaç haftalıktı annem unuttum :kedi:
iyi sabırlısın valla
ben 3 haftada bi gidiyom doktora kaydirigubbakcemile3
dayanamıyoruuuum
bana sor bide ben yarılcam artık meraktan sabırsızım bende bakma ama bu sefer dayanıcam eşimde hem üzülüyosun hem gitmiyosun tuhafsın dio ama benım amacım hem bebegımı büyümüş görmek hem cinsiyetı ögrenmek hemde detaylı ultrasona girmek 3ü bir arada yanı
desene kururluktan çatlayıp ortadan yarılacaz naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?