2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlaaar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrendik,
doktorumuzun tahmini doğru çıktı,
"erkek" delikafadulden
allah bekleyen herkese bir an önce öğrenmeyi nasip etsin

domatescim gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla doğsun inş.:)

bütün annelere günaydın.. herkese bebekleriyle ve eşleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..

cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
kolay gelsin arkadaşlar..

günaydın efim kızının adını zeynepmi koyacaksın bende kızım olursa eğer zeynep dila koyucam:)

Herkese günaydın kızlar...

Domates gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun prensin...

Darısı inşallah bugün benim başıma...

günaydın efim kızının adını zeynepmi koyacaksın bende kızım olursa eğer zeynep dila koyucam:)

Evet canım.. Zeynep koyucam Allah kısmet ederse.. Taaaaa evlenmeden önce bile derdim, birgün kızım olursa adını Zeynep koyucam diye.. Ama hiç oğlum olursa diye düşünmemiştim.. Şimdi de bir kızım oluyor.. Hayırlısı olsun..

Şulecik sanki bana senin kızın olacakmış gibi geliyor.. Ama gene de Allah bilir.. Ama içimden gelen öyle.. ''Allah gönlüne göre versin''.. Hayırlısı olsun..

amin canım bakalım yarın belli olucak inş. tahminler genelde kız yönünde zaten:)

Saol canımm sizinde kutlu olsunn....
Aynen benim de sevgililer günü denince Geçici vergiler aklıma geliyor..Eskiden daha da üzülürdüm allahtan evlenince hep birlitesin problem olmuyor...Allah kolaylık versin hepimize bugün yorucu bir gün...

Günaydınn...Ohh maaşallah uyusunda büyüsün tabi annesi..Ne güzel dinlenmişsinn...Benim için yorucu bir hafta sonu geçti..3 akşamda misafirim vardı...Hiiç dinlenemedim bünya kaldırmıyor artık....​
günaydın kızlar...
bugün yine bebeğimi görmeye gideceğim doktor tekrar çağımıştı öğleden sonra çok mutluyum çok
2 günde bir bebeğimi görmek ne güzel bişe yaaa

Günaydınnn...Çok güzel gerçekten güzel haberlerini bekliyoruz Muzurcum..

Günaydın Sulecik allah kolaylık versin çok yorma kendini dinlene dinlene yap bari işlerini...
günaydınnnn kıslarrrrrrrr eşimi işe yolladım azıcık daha uyumya devam edicem görüşmek üzereeee opuyorumnanaktan a.s.
Güll daha günaymamış sana bizim yerimize de uyuuu((

kızlar günaydın hepinize bebişleriniz kıpraşmaya başladımı herkezin sağlığı iyi dimi opuyorumnanaktan

Günaydınn evet benimki de hissettiriyor artık kendini...

günaydın kızlaaar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrendik,
doktorumuzun tahmini doğru çıktı,
"erkek" delikafadulden
allah bekleyen herkese bir an önce öğrenmeyi nasip etsin

Gözünaydın Domatescim...Bir gamyoncu daha geldi desene....
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim inş..:lepi::Saruboceq:

günaydın papatyacım
kzına isim düşündünmü kafamda birsürü erkek imi vardı kız ismi bulmak çok zormuş ya

derin
melisa
okyanus
ilayda
ilkim
nisan
defne
nehir
şimdilik bunları bulabildim
ençok içime sinen derin ama bakalım

bütün annelere günaydın.. herkese bebekleriyle ve eşleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..

cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
kolay gelsin arkadaşlar..
Saol canım sana da günaydınlar olsun...
Aminnnn inş...hepimiz için...

Herkese günaydın kızlar...

Domates gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun prensin...

Darısı inşallah bugün benim başıma...

Caprimm günaydınnn sanada...
hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruzzz:lepi:

Yaa sorma canım ya bizde öyle dedik eşimle geçen akşam kız ismi bulmak ne kadar zormuş diye...Erkek olsaydı bizim hazırdı ismimiz şimdi ondan zor geliyor sanırım:))
Benimde aklımda bir kaç isim var ama eşim bir türlü beğenmiyor çok merak ediyorum ne isim koyucaz kızımabilmiyorumkismile

Dila
Asya
Esma
Begüm
Melis yada Melisa
Zülal

günaydın kızlar. sonunda ben de bebeğimin cinsiyetini öğrendim. bebeğim erkekmiş. liyadoranın tahmini ve umutlunun falı artı çin falı hepsi tuttu yani. ctesi günü eşime dedim ki sen gelmiyosun göstermiyo çocuk utanıyo bizden ,sen de gel babasına göstercek bak kesin dedim. neyse gittik doktor ultrason aletini bi koydu 2 bacak ta açıktı direk gördük. şulecik beni de listeye ekleyebilirsin. bu sene erkekler çoğunlukta sanırım.muzurperi aklındaki erkek isimlerine ben bakabilirim eğer yazarsan. isim bulmak ne zormuş arkadaşlar bütün haftasonu düşündüm.bebeğim bu ultrason görüntüsünde bayaaa hareketliydi. hatta hıçkırdı bi ara ağzını açtı kapattı sonra da eliyle ağzını sildi :) çok hoştu. neyse iş çok yoğun ara ara girip bakarım. herkese iyi günler. cinsiyeti öğrenen diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.bir süredir giremedim takip edemedim.

valla bende eşime beğendiremiyorum...
defne ismini çok beğeniyordum teyzemin kızı koydu 3 ay önce
derin ismini eviyordum onuda 3 ay önce yakın bi akraba koydu napıcaz yaa

hayırlı olsun canım öncelikle
doruk
atakan
kuzey
ilk aklıma gelenler canım listeyi silmişim kız olduğunu öğrenince

valla bende eşime beğendiremiyorum...
defne ismini çok beğeniyordum teyzemin kızı koydu 3 ay önce
derin ismini eviyordum onuda 3 ay önce yakın bi akraba koydu napıcaz yaa

Ay canım ya teyzenin kızı koymasaymış sen de Defne koyardın ne güzel., benim kızımın ismi de Defne olacak inşallah biliyorsun..

Ama kuzenin koymuş bence uygun olmaz ama siz bilirsiniz yine..

Derin Defne koy ya da:)sempatiksalakcinni

a.s.günaydın papatya...
günaydın flowersun hayırlı olsun oğluşun sağlıcakla kucağına da alırsın inş. ekliyorum listeye:)
oo şimdi isim telaşı başladı tabi cinsiyetler öğrenilince ama benim öyle bi telaşım olmıycak kız ismimde erkek ismimde hazır önceden düşünülmüştü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…