2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar...
bugün yine bebeğimi görmeye gideceğim doktor tekrar çağımıştı öğleden sonra çok mutluyum çok
2 günde bir bebeğimi görmek ne güzel bişe yaaa

bişe olacağını sanmıyorum vişnecim

Çok güzel bir duygu insan kuş gibi hafifliyor , çok mutlu oluyor dimi görünce
ben ve burdaki bazı arkadaşlarımız 3 4 hafta bekleyebiliyoruz gerçekten şanslısın..

Korkuyorum aslında ya bebekler bizden beslenmiyor mu inşallah bi yerleri tıkamaz
Direk geçer. :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım önce miden onu parçalayacak onra kana karışacak onrada bebeğin plesentasından zararlı maddeler ayrıştılacak oooooooooooo mümkün değil içini rahat tut canım

teşekkür ederim canım...
inşallah ende görürsün yarın aklında olsun yarım aat önceden başla çikolata browni şeker yemeğe
kıpır kıpır oluyolar doktor yine öyledi bana gelmeden önce tatlı şeyler ye diye

günaydın yakamoz ben henüz hiç bi şey hissetmiyorum benim için daha erken sanırım. sen hissediyormusun artık?

canım çok güzel bişiy 1.5 haftadır hissediyorum dün ben gezince oda hep uyudu heralde bişiy hissetmedim ama biraz önce sertçe vurdu şaşırdım çünkü bukadar sert vurmamıştı hiç göbeğimi açtım hemen bir baktım bidaha vurdu ve göbeğimi kıpırdattı şaşırdım çok hemen babasına haber verdim.
canım ben temmuzun ilk haftası bekliyorum yani 21.haftaya girdim senin bebişide sen yakında hissedersin merak etme zemuszemus

Günaydın kızlarrrr...
Herkese iyi bir hafta diliyorum.

Benimki biraz tuhaf başladı.Çok cici bi elbise almıştım hamiş elbisesi gibi bişey.Bu sabah onu giydim ama dışarı bi çıktım acayip bir rüzgar etek kafama geçiyodu okula gelene kadar neyseki öyle bi olay olmadı akşama eşim gelip alsın bari yoksa tuhaf olaylara maruz kalabilirm.

Göbeklerde kaşıntılarınız başladı mı hatunlar?Benim kaşıntım oluyo ara sıra,çatlıyo muyum ne oluyorum ayol anlamadım:))

günaydın kızlaaar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrendik,
doktorumuzun tahmini doğru çıktı,
"erkek" delikafadulden
allah bekleyen herkese bir an önce öğrenmeyi nasip etsin

Ayyy gözün aydın canım yaa ne güzel:)))

Ben de akşamları karnım açık uzanıyorum TVnin karşısında kıpırdarsa göreyim diye ama ben de daha 16+3üm sanırım daha vaktimiz var.Ama hemen olmasını istiyorum.Canım o benim yaa rüyamda görüyorum bazen çok tatlı:)))

evet canım daha erken ama çok karnını açık tutma üşütüverirsin rüyanda görmen çok güzel ben göremedim annem görüyo rüyasında soruyorum ona nasıl bişiydi diye :dance:

bütün annelere günaydın.. herkese bebekleriyle ve eşleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..

cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
kolay gelsin arkadaşlar..

günaydın kızlaaar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrendik,
doktorumuzun tahmini doğru çıktı,
"erkek" delikafadulden
allah bekleyen herkese bir an önce öğrenmeyi nasip etsin

Çok sevindim canım Allahım sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…