günaydın kızlar...
bugün yine bebeğimi görmeye gideceğim doktor tekrar çağımıştı öğleden sonra çok mutluyum çok
2 günde bir bebeğimi görmek ne güzel bişe yaaa
bişe olacağını sanmıyorum vişnecim
ulecim cuma günü göterdi %90 kız dedi ama pzt bidaha bakalım emin olamım dedi
kızlar günaydın hepinize bebişleriniz kıpraşmaya başladımı herkezin sağlığı iyi dimi opuyorumnanaktan
aa süper çok sevindim hayırlı olsun kızın darısı ben ve vişneye artık umarım bende yarın öğrenebilirim:)
günaydın yakamoz ben henüz hiç bi şey hissetmiyorum benim için daha erken sanırım. sen hissediyormusun artık?
Şule yarın mı gideceksinnnn
Ne güzelll yarın olmaz artık...
yakamoz_35;
Günaydınnn ben daha hissetmiyorum
canım çok güzel bişiy 1.5 haftadır hissediyorum dün ben gezince oda hep uyudu heralde bişiy hissetmedim ama biraz önce sertçe vurdu şaşırdım çünkü bukadar sert vurmamıştı hiç göbeğimi açtım hemen bir baktım bidaha vurdu ve göbeğimi kıpırdattı şaşırdım çok hemen babasına haber verdim.
canım ben temmuzun ilk haftası bekliyorum yani 21.haftaya girdim senin bebişide sen yakında hissedersin merak etme zemuszemus
Ayyy gözün aydın canım yaa ne güzel:)))
Ben de akşamları karnım açık uzanıyorum TVnin karşısında kıpırdarsa göreyim diye ama ben de daha 16+3üm sanırım daha vaktimiz var.Ama hemen olmasını istiyorum.Canım o benim yaa rüyamda görüyorum bazen çok tatlı:)))
günaydın kızlaaar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrendik,
doktorumuzun tahmini doğru çıktı,
"erkek" delikafadulden
allah bekleyen herkese bir an önce öğrenmeyi nasip etsin
Şule yarın mı gideceksinnnn
Ne güzelll yarın olmaz artık...
yakamoz_35;
Günaydınnn ben daha hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?