Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak Allah neelre kadir. yarın doktora gidiyorum bu kez meleğimi görmeey değil sadcee iyimiyim diye kontrole. çok özlüyorum oğlumu. her yerde onu görüyorum. her şey bana onu hatırlatıyo. ne yapıcam bilmiyorum.
bak Allah neelre kadir. yarın doktora gidiyorum bu kez meleğimi görmeey değil sadcee iyimiyim diye kontrole. çok özlüyorum oğlumu. her yerde onu görüyorum. her şey bana onu hatırlatıyo. ne yapıcam bilmiyorum.
uzun süre ne bu evden çıkmayı, ne birileriyle konuşmayı, ne de yaşamayı istiyorum. yanında olamıcam malesef. ben okadar güçlü bi insan değilim. hoşçakal.
uzun süre ne bu evden çıkmayı, ne birileriyle konuşmayı, ne de yaşamayı istiyorum. Yanında olamıcam malesef. Ben okadar güçlü bi insan değilim. Hoşçakal.
kızlarr benim bebişlerim iki taneydi ya bayramdan sonra pıtpıtlar duyulacaktı ya bgun gıttım doktora
wede sok sok sok bebişler bir tane olmus yane bır tanesı gelsıp büyümüş sadece diğeri olusmamıs..kısmet böyleymiş rabbim bölesini nasip etmiş diyorum.inşş bebişim sağlıcakla doğar
Allah sağıkla sana bağışlasın yavrukuşunu canım :1hug::Saruboceq:
saol canım allah senınde bebişlerini meleklerinin ksrdeşlerini sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsopuyorumnanaktan
şekerim bel fıtğım olmasına rağmen ilk doğumum epidural sezaryandı..hiç bişey olmadı..belki fıtığı yeri ile ilgilidir ama dr hiç ilgisi yok diyor..allah izin verirse yine öyle olacak..sende hemen moralini bozma canım:teselli:
klava:
olumlu düşün, herşeyin kötü gideceğine kendine inandırıp, olumsuzlukları cekme bakim...
ya canım demin dediğim yataktan kalkamayan arkadaşım varya onda kronik bel fıtığı vardı işte epudural sezeryan ile doğurdu
bak hemen kötü kötü düşünme canım, Allah herşeyi gönlüne göre versin.
Arkadaşlar merhaba,saçma bir nedenle sitede yoktum ama geldim...a.s.
6+6 günlükken bebeklerimin kalp atışlarını duyduk![]()
Artvinli canım senin de ikiz diye umut ediyordum çok sevindim..![]()
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...:asigim::1hug:
kızlarr benim bebişlerim iki taneydi ya bayramdan sonra pıtpıtlar duyulacaktı ya bgun gıttım doktora
wede sok sok sok bebişler bir tane olmus yane bır tanesı gelsıp büyümüş sadece diğeri olusmamıs..kısmet böyleymiş rabbim bölesini nasip etmiş diyorum.inşş bebişim sağlıcakla doğar
Teyzoşları maşallah diyin bi haberimiz var kalp atışlarını gördüm bugün ultrasonda pıt ppıt pıt yapıyo oyyy kıyamam ben ona.Canıııııım canııım o benim.
Henüz kalp sesini duyamadık ben daha yeni 6 haftalık olmuşum.Ama attığını gördüm ekranda bu bile çok güzel.
15 gün sonrasına randevum var rahat ol dedi doktorum.Herşey iyi gibi diyo.Kız olcak bu diyo dalga geçiyo bizle.Eşimde ben de ilk bebeğimiz olduğu için adama sürekli bişiler soruyoruz o da bizle dalga geçiyo kendi çapında.Ama rahatlatıyo doktorumun bu tavırları beni.Espirili olması eşimle bize iyi geliyo çünkü biz çok pimpirikleniyoruz.Bişi olursa diye.