• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

uzun süre ne bu evden çıkmayı, ne birileriyle konuşmayı, ne de yaşamayı istiyorum. yanında olamıcam malesef. ben okadar güçlü bi insan değilim. hoşçakal.

bak Allah neelre kadir. yarın doktora gidiyorum bu kez meleğimi görmeey değil sadcee iyimiyim diye kontrole. çok özlüyorum oğlumu. her yerde onu görüyorum. her şey bana onu hatırlatıyo. ne yapıcam bilmiyorum.

Ahhh bi tanem seni bırak ben bile öyleyim buralarda,aklıma geliyo yemekte başlıyo gözümden yaşlar dökülmeye.Ne kadar kendimi üzmemem lazım desem de bana bile zor geliyo.Özlemezmisin.Canım benim .Ama Rabbim vardır bi bildiği.Senin için bi asker aldı yanına cennette yerini tutuyo şimdi.

Üzülme bitanem çok fazla nolur.Kendini yıpratma.Zaman lazım zaman her şeyin ilacıdır.İnşallah kendini iyi hissedince yine güzel bi haber alıcaz.

bak Allah neelre kadir. yarın doktora gidiyorum bu kez meleğimi görmeey değil sadcee iyimiyim diye kontrole. çok özlüyorum oğlumu. her yerde onu görüyorum. her şey bana onu hatırlatıyo. ne yapıcam bilmiyorum.

Sweetbaby canım sanırım oğlunu kaybettin..Ben de bu 2009 14 şubatında doğum günümde kızımı ve oğlumu zamansız doğurdum ve bebeklerimin ölüme terkedilişlerini gördüm..herkes bebekleri ile çıkarken ben 2 küçük kefenle çıktım...eşimle arasıra gideriz.konuşurum ağlarım..şimdi onların kardeşleri için hayata tutunuyorum...meleklerimizin kardeşleri için bunu yapmak zorundayız......

uzun süre ne bu evden çıkmayı, ne birileriyle konuşmayı, ne de yaşamayı istiyorum. yanında olamıcam malesef. ben okadar güçlü bi insan değilim. hoşçakal.

Aaaa yapma ama öyle kızarız bak sana biz.Sonra nasıl göndersin Denizcik kardeşini sen böle yaparsan.Yeni bi bebiş yeni bi hayat istiyosan içinde yılmayacaksın.Hüzne buhrana kapılmayacaksın.evet sen çoook kaptırmıştın kendini normalde değilmiydi.İnsan kaptırıveriyo kendini ilk dk.dan itibaren.Şu an bu üzüntüleri yaşaman da çok normal.Ama geçicek emin ol geçicek.Sen eski cıvıltına bi kavuş inşallah için bi düzelsin,yeni bi hayat düşüvericek içine.

Yine hayallerimiz gerçekleşecek beraber ben buna çok inanıyorum.Ve onun sevinci sana bu acıyı bi tecrübe olarak hatırlatacak sadece.

Sakın isyan etme tatlım neler var neler şu dünyada daha bugün 7 şehit verdik bak Tokatta ya onların anaları ne yapsın.Ya bizim burdaki akrabanın oğlu o durumdayken annesi onun altını alıp yemeğini burnundaki borudan eritip geçirirken.Sakın isyan etme canım.Rabbim daha kötüsünden korusun.

ben geçen sene 2009 temmuz annesiydim bu sene yine temmuz annesiyim...zaman gerekiyor..bebeklerimizin acısı hep kalbimizde olucak..Ama Allah madem bize hala bu hayatı verdi acımızı kalbimizde tuta tuta yaşayacağız....

uzun süre ne bu evden çıkmayı, ne birileriyle konuşmayı, ne de yaşamayı istiyorum. Yanında olamıcam malesef. Ben okadar güçlü bi insan değilim. Hoşçakal.

cnm cok cok gecmıs olsun allah daha kötüsünden korusun dıyelım ama üzmemeye calıs kendını cok uzuldum cok gecmıs olsun yaaa

Yaa lütfen o bebğini kaybedenler kulübüne falan da girme hatta bu siteye girme bi zaman neden kendini daha çok yaralayacaksın.Yapma bunu.Güçlü olmak diye bişi yok bu hayatta.Güçlü olmayı istemek var.Bunu sen istemelisin.Bırakma kendini.Benim senin gibi beni bu kadar iyi anlayıp seven başka bi dostum yok,hayat ışığıyla beni coşturan keyiflendiren başka bi dostum yok,seni öyle bulmak istiyorum geldiğimde.Yavaş yavaş atıcaksın üstünden vee o enerjine kavuşunca yeni bebişin kendiliğinden merhaba diyecek bizlere.

kızlarr benim bebişlerim iki taneydi ya bayramdan sonra pıtpıtlar duyulacaktı ya bgun gıttım doktora
wede sok sok sok bebişler bir tane olmus yane bır tanesı gelsıp büyümüş sadece diğeri olusmamıs..kısmet böyleymiş rabbim bölesini nasip etmiş diyorum.inşş bebişim sağlıcakla doğar

kızlarr benim bebişlerim iki taneydi ya bayramdan sonra pıtpıtlar duyulacaktı ya bgun gıttım doktora
wede sok sok sok bebişler bir tane olmus yane bır tanesı gelsıp büyümüş sadece diğeri olusmamıs..kısmet böyleymiş rabbim bölesini nasip etmiş diyorum.inşş bebişim sağlıcakla doğar

Allah sağıkla sana bağışlasın yavrukuşunu canım :1hug::Saruboceq:

şekerim bel fıtğım olmasına rağmen ilk doğumum epidural sezaryandı..hiç bişey olmadı..belki fıtığı yeri ile ilgilidir ama dr hiç ilgisi yok diyor..allah izin verirse yine öyle olacak..sende hemen moralini bozma canım:teselli:

Çok teşekkür ederim canım,

Moralimi bozmuyorum çünkü insan kısmetinde ne varsa onu yaşıyor.

Allah iyi de olsa kötü de olsa herşeyin hayırlısını veriyor.:Saruboceq:

Sadece ilk etapta şöyle bir baştan bu yanayı düşününce oldu.

:oklava:
olumlu düşün, herşeyin kötü gideceğine kendine inandırıp, olumsuzlukları cekme bakim...

ya canım demin dediğim yataktan kalkamayan arkadaşım varya onda kronik bel fıtığı vardı işte epudural sezeryan ile doğurdu
bak hemen kötü kötü düşünme canım, Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Çok sağol canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bakma sen bana benim ki dereyi görmeden paçayı sıvamak oldu aslında... :roflol:

Arkadaşlar merhaba,saçma bir nedenle sitede yoktum ama geldim...a.s.
6+6 günlükken bebeklerimin kalp atışlarını duyduk :nazar: :nazar:
Artvinli canım senin de ikiz diye umut ediyordum çok sevindim..:nazar: :nazar:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...:asigim::1hug:

Ayyyyy çok şükür liyadora'cımm yaa şükür kavuşturana...

İyi haberini okudum çok mutlu oldum. :teytey:

Meraktan çatladık...

Bebişlerini de Allah nazardan korusun. :nazar::nazar:

Canım yaa yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm acını derinden paylaşıyorum.

Allah gerçekten sabır sabır sabır versin.

Ama şuna inan moralini düzeltip biraz iyi olduğunda emin ol yeni bebişin gelecektir.

Kendini çok yıpratmışsın tabi haklısın da ama canım düşünsene yeni bir bebiş yeni bir heyecan yeni bir mutluluk ama bunun için senin iyi olman gerekiyor. Bu kadar kendini bırakmışken bebiş gelemez ki..

Bak sana yaşadığımız bişe anlatayım.
Benim teyzem ve amcam evli (yani annemin alasıyla babamın abisi) Çift taraflı akraba olunca tabi biz çocuklarıyla kardeş gibi büyüdük hatta gibisi fazla kardeştik. O kadar bağlıydık ki birbirimize ben hasta olduğumda onlar uyumazlardı. Bir gün iki abim (teyzemin çocukları) futbol oynarken küçük olan topu bir şut atıyor kenarda oturan diğer abimin başına çarpıyor. Ona atmıyor ama Allah işte. Orda yığılıp kalmış ve beyin kanaması geçirdi, kurtaramadılar. abimi kaybettiğimizde tam 19 yaşındaydı. O günlerde iç birimizin yüzünün gülmesine imkan yoktu hele ki kardeşinin ki zaten psikolojik tedavi gördü. Abimi ben öldürdüm diye..

Ya teyzem ben teyzemi tam 14 sene bir kez bile gülerken görmedim. Ta ki ne zamana kadar biliyor musun torunu doğana kadar... Torunu onu hayata bağlayan tek şey oldu. Onu kendi büyüttü diyebilirim. Acısını unuttu mu tabiki hayır her mezarlığa gittiğimizde onu getiremiyoruz ama artık gülüyor, hayata daha farklı bakıyor, yaşama gücü var, sevgiyi yaşıyor neden torunu sayesinde...

İşte sen de kendini toparlarsan ve moralini biraz düzeltirsen yeni bebişin gelecek ve hayat bambaşka olacaktır.

Bunu normalde anlatmazdım ama acını gerçekten içimde yaşadım o gün aklıma geldi ve o günü ben tekrar yaşadım. Son kez abimin yüzünü gördüğümde 7 yaşındaydım ve ben onun cenazesinde onu gördüm.

Sen daha tam birşeyler paylaşmamışken meleğini kaybettin bir de o hayalini kurduğun şeyleri paylaşıp kaybetseydin inan çok daha kötü olurdu. Belki engelli olacaktı, belki doğduğunda kaybedecektin, belki daha da büyüdüğünde kaybedecektin Allah sana en hafifini vermiş lütfen isyan etme ve toparla kendini...

Çok uzun yazdım özür dilerim

Umarım bu yazdıklarımı okuma şansın olur.

Allah sana tekrar bebiş gönderir inşallah tüm kalbimle dua ediyorum.:Saruboceq:

canım Allah diğer bebişini sana bağışlasın ve sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Bu arada geçmişe daldım unuttum...

Herkese günaydın,

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir gün diliyorum hepinize... opuyorumnanaktan

Herkesee günaydınlar olsun...
ooo iyice kalabalık olmuşuz ne güzel ya....
Liyadora canım hoşgeldin bu arada merak ettik gerçekten..
neyse buradasın ve bir sorun yok ya çok şükür...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabır versin diyorum.Ama inanıyorum her kötü gidenin ardından mutlak ve mutlak iyi günler, mutlu günler gelecek. Hiç bir şey üst üste kötü gitmez devamında insan mükaafatını alır. Her yaşadığım kötü şeyde aklıma hep getiririm her şey iyi olacak diye. ınanıyorum o arkadaş içinde her şey çok iyi olacak. Liyadora bu arada hoş geldin.

Teyzoşları maşallah diyin bi haberimiz var kalp atışlarını gördüm bugün ultrasonda pıt ppıt pıt yapıyo oyyy kıyamam ben ona.Canıııııım canııım o benim.
Henüz kalp sesini duyamadık ben daha yeni 6 haftalık olmuşum.Ama attığını gördüm ekranda bu bile çok güzel.

15 gün sonrasına randevum var rahat ol dedi doktorum.Herşey iyi gibi diyo.Kız olcak bu diyo dalga geçiyo bizle.Eşimde ben de ilk bebeğimiz olduğu için adama sürekli bişiler soruyoruz o da bizle dalga geçiyo kendi çapında.Ama rahatlatıyo doktorumun bu tavırları beni.Espirili olması eşimle bize iyi geliyo çünkü biz çok pimpirikleniyoruz.Bişi olursa diye.

gözün aydın janımmmmm :))

Back
X