A
AdaEge
Ziyaretçi
Sağol canım. Allah bu kez tamamına erdirsin İnşallah. Sende ferah tut yüreğini.
Amin,inşallah hepimizi :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Allah bu kez tamamına erdirsin İnşallah. Sende ferah tut yüreğini.
Halt etmiş o dr...klava:
İnsanları böyle yönlendirmesi çok yanlış...
İlla bulantı olacak diye bir şey yok hamilelikte...
Ben geçen sene de ikizlere hamileydim .Çok da sağlıklıydı hamileliğim..Bebeklerimin gelişimleri de çok iyiydi..Rahim ağzı yetmezliği,ki benim rahmimden kaynaklanan bir sebepten ve dr ihmalinden kaybetmiştim bebeklerimi..Bulantım kusmam yoktu öyle...
Hiç bulantısı,kusması olmayıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan bir sürü arkadaşım var..
Korkma canım....
O rahim ağzı yetmezliği nasıl birşey? Nasıl teşhis ediliyor? Tedavisi varmı?
Rahim ağzı normalden kısa oluyor ve zamanla kısalarak rahim ağzı sıfırlanıyor.Buna rahimdeki kasılmalar neden oluyor ilerki aylarda..Ultrasonla teşhis ediliyor..Bana hiç bakmamışlardı,sadece bebeklerimin ne kadar sağlıklı olduğu söylenmişti...12. hafada rahim ağzı dikiliyor..Serklaj deniliyor buna..Ayrıca rahmin kasılmasını engellemek için bazı ilaçlar alınıyor..Çok acil durumlarda hastanede kalıyorsun doğuma dek...
Rahim ağz yetmezliğinden erken doğum ya da geç düşük yapanlar oluyor...
Benim biraz başım döndü ,uzanmam lazım...İyi geceler herkese...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Benimde bulantım yok dr bazı kan tahlilleri verdi henüz gidip yaptıramadım. Bir an evvel de yaptırmam gerekiyor. Ama hiç bir şeye yetemiyorum ki. Kendime, eve, işe , oğluma ne bilim....
günaydın temmuz anneleri...
herkese güzel günler dilerim
bulantılarım başadı dünden beri hele de sabah ac karnına cok fena oluyorum
ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum boğazlarım yara oldu
cogu yemekleri yiyemezdim daha 1 sene dolmadan tekrar hamilelik başladı
oğlum 11 aylık şuan
Papatya ben de aynı durumdayım...
Resmen bugün ayakta uyuyorum. Bir dökümana bakıyorum kendime bir geliyorum dalmışım.
Napıcaz biz böyle yaa...
Deli gibi uyumak istiyorum...klava:
klava:
Papatya canım senin çizelgeden kafam karıştı...
Sen şimdi kaçıncı haftadasın?
Canım sorma ya bende öyleyim gece erken yatmayınca böyle oluyorCADIARZU
Bir yatak olsa da uyusak değil mizemuszemus
Ya evet benim ki tersten birazcıkCADIARZU
İlk yaparken böyle oldu şimdi de bir türlü değiştiremiyorum nedense sinir oldum bende ama kaldıı artık..
Ben şimdi 9+2 yim cnm...