• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Halt etmiş o dr...:oklava:

İnsanları böyle yönlendirmesi çok yanlış...

İlla bulantı olacak diye bir şey yok hamilelikte...

Ben geçen sene de ikizlere hamileydim .Çok da sağlıklıydı hamileliğim..Bebeklerimin gelişimleri de çok iyiydi..Rahim ağzı yetmezliği,ki benim rahmimden kaynaklanan bir sebepten ve dr ihmalinden kaybetmiştim bebeklerimi..Bulantım kusmam yoktu öyle...

Hiç bulantısı,kusması olmayıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan bir sürü arkadaşım var..

Korkma canım....

O rahim ağzı yetmezliği nasıl birşey? Nasıl teşhis ediliyor? Tedavisi varmı?

O rahim ağzı yetmezliği nasıl birşey? Nasıl teşhis ediliyor? Tedavisi varmı?

Rahim ağzı normalden kısa oluyor ve zamanla kısalarak rahim ağzı sıfırlanıyor.Buna rahimdeki kasılmalar neden oluyor ilerki aylarda..Ultrasonla teşhis ediliyor..Bana hiç bakmamışlardı,sadece bebeklerimin ne kadar sağlıklı olduğu söylenmişti...12. hafada rahim ağzı dikiliyor..Serklaj deniliyor buna..Ayrıca rahmin kasılmasını engellemek için bazı ilaçlar alınıyor..Çok acil durumlarda hastanede kalıyorsun doğuma dek...
Rahim ağz yetmezliğinden erken doğum ya da geç düşük yapanlar oluyor...
Benim biraz başım döndü ,uzanmam lazım...İyi geceler herkese...

Rahim ağzı normalden kısa oluyor ve zamanla kısalarak rahim ağzı sıfırlanıyor.Buna rahimdeki kasılmalar neden oluyor ilerki aylarda..Ultrasonla teşhis ediliyor..Bana hiç bakmamışlardı,sadece bebeklerimin ne kadar sağlıklı olduğu söylenmişti...12. hafada rahim ağzı dikiliyor..Serklaj deniliyor buna..Ayrıca rahmin kasılmasını engellemek için bazı ilaçlar alınıyor..Çok acil durumlarda hastanede kalıyorsun doğuma dek...
Rahim ağz yetmezliğinden erken doğum ya da geç düşük yapanlar oluyor...
Benim biraz başım döndü ,uzanmam lazım...İyi geceler herkese...

İyi geceler canım. Aman iyi bak kendine.

lütfen arkadaşlar böle şeyler yazmayalım şimdi benim midem bulanmıyor diye bebeğim sağlıksız mı yani herşeyden nem kapıyorum zaten benim bebeğim hiç üzmüyor annesini o kadar:))))))

Günaydın herkese,

Sağlıklı,mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle...

herkese günaydın benim 8+4 oldu ama bu zamana kadar hiç bulantım olmadı ve çok şükür bir problem yok bulantı yok diye gebeliğimin iyi gitmediği anlamına gelmiyor dr.um böyle bişi söylemedi

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Benimde bulantım yok dr bazı kan tahlilleri verdi henüz gidip yaptıramadım. Bir an evvel de yaptırmam gerekiyor. Ama hiç bir şeye yetemiyorum ki. Kendime, eve, işe , oğluma ne bilim....

günaydınnnnnnn kıslarrrrr dün bahsetmiştim arkadaşımın kanaması başlamış diye doktor plesenta aşağı kaymış o nedenle kanaman olmuş dikkatli ol demiş rapor vermiş dinlenmesi için ama bizimki durur mu işe gitmiş yine :((
benimde bulantım yok çok şükür ne yani bebeğim sağlıksız mı??? valla benim doktorum sordu bulantım yok kusmam yok deyince oh iyi iyi dedi kötü bişey olsa iyi dermiydi hiç :) anneminde erkek kardeşimde hiç bulantısı olmamış maşallah tosun gibi doğmuş şimdi 25 yaşında :))

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Benimde bulantım yok dr bazı kan tahlilleri verdi henüz gidip yaptıramadım. Bir an evvel de yaptırmam gerekiyor. Ama hiç bir şeye yetemiyorum ki. Kendime, eve, işe , oğluma ne bilim....

canım seni çok iyi anlıyorum hem çalışıp hem aile sahibi olmak çok sıkıntılı bende seninle aynı derdi paylaşıyorum çoğu çalışan evli arkadaşlarımız gibi :((

günaydın temmuz anneleri...
herkese güzel günler dilerim

bulantılarım başadı dünden beri hele de sabah ac karnına cok fena oluyorum
ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum boğazlarım yara oldu
cogu yemekleri yiyemezdim daha 1 sene dolmadan tekrar hamilelik başladı
oğlum 11 aylık şuan

Günaydınnn....
Offf bu sabah gözlerimden uyku akıyor çok fenayım ya:((((
Eve gidip uyumak istiyorum beeeeeeennn...

Papatya ben de aynı durumdayım...

Resmen bugün ayakta uyuyorum. Bir dökümana bakıyorum kendime bir geliyorum dalmışım.

Napıcaz biz böyle yaa...

Deli gibi uyumak istiyorum...:oklava::oklava:

Papatya canım senin çizelgeden kafam karıştı...

Sen şimdi kaçıncı haftadasın?

günaydın temmuz anneleri...
herkese güzel günler dilerim

bulantılarım başadı dünden beri hele de sabah ac karnına cok fena oluyorum
ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum boğazlarım yara oldu
cogu yemekleri yiyemezdim daha 1 sene dolmadan tekrar hamilelik başladı
oğlum 11 aylık şuan

Günaydınlar hoş geldin benimde oğlum 10,5 aylık :)) umarım herşey çok güzel olacak... Bulantıların içinde ikinci gebeliklerde biraz daha rahat olabileceğini okumuştum. Belki 11-12.hafta gibi iyileşme başlar. Benim oğlumda da bulantı sorunum yoktu şimdikinde de yok...

kızlarrr dün bir yerde okudum eğer doğumdan sonra sütüm olsun diye deli gibi herşeyi yemezsek vücüdumuzda biriken yağlar süt yapımı için kullanılıyormuş.

Hem hamile hem de bebişi olan annelere Allah yardım etsin, kolaylık vesin gerçekten çok zordur eminim. Hele bir de çalışıyorsa çok daha zor.

Biz şu halimizle offf puffff diyoruz...

Papatya ben de aynı durumdayım...

Resmen bugün ayakta uyuyorum. Bir dökümana bakıyorum kendime bir geliyorum dalmışım.

Napıcaz biz böyle yaa...

Deli gibi uyumak istiyorum...:oklava::oklava:

Papatya canım senin çizelgeden kafam karıştı...

Sen şimdi kaçıncı haftadasın?

Canım sorma ya bende öyleyim gece erken yatmayınca böyle oluyorCADIARZU
Bir yatak olsa da uyusak değil mizemuszemus
Ya evet benim ki tersten birazcıkCADIARZU
İlk yaparken böyle oldu şimdi de bir türlü değiştiremiyorum nedense sinir oldum bende ama kaldıı artık..
Ben şimdi 9+2 yim cnm...

Canım sorma ya bende öyleyim gece erken yatmayınca böyle oluyorCADIARZU
Bir yatak olsa da uyusak değil mizemuszemus
Ya evet benim ki tersten birazcıkCADIARZU
İlk yaparken böyle oldu şimdi de bir türlü değiştiremiyorum nedense sinir oldum bende ama kaldıı artık..
Ben şimdi 9+2 yim cnm...

Hiç sorma canım yaa şimdi uyuyabileceğimiz bir yatağımızın olmasını çok isterdim.:CüvCüv::CüvCüv:
İş yerlerinde gebeliğin ilk 3 ayında böyle durumlarda uyuma izni verseler keşke (tabi espiri) :roflol::roflol:
Sen benden 3 gün ilerdesin canım.

yaaa bende yok öyle uyku falan sadece akşamları 11 gibi uykum geliyor yatıyorum gündüz sıkıntım olmuyor.

Back
X