Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma canım yaa şimdi uyuyabileceğimiz bir yatağımızın olmasını çok isterdim.:CüvCüv::CüvCüv:
İş yerlerinde gebeliğin ilk 3 ayında böyle durumlarda uyuma izni verseler keşke (tabi espiri) :roflol::roflol:
Sen benden 3 gün ilerdesin canım.
günaydın temmuz anneleri...
herkese güzel günler dilerim
bulantılarım başadı dünden beri hele de sabah ac karnına cok fena oluyorum
ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum boğazlarım yara oldu
cogu yemekleri yiyemezdim daha 1 sene dolmadan tekrar hamilelik başladı
oğlum 11 aylık şuan
kızlarrr dün bir yerde okudum eğer doğumdan sonra sütüm olsun diye deli gibi herşeyi yemezsek vücüdumuzda biriken yağlar süt yapımı için kullanılıyormuş.
Bende gÜnde 1 bazen 2 tane alıyordum tedavİ gÖrdÜĞÜmÜz dÖnemde yanİ gebelİkten 2 ay Önce baŞlamıŞtım Şu sıralar bİraz boŞladım bazen İÇmeyİ unutuyorum![]()
herkese merhaba arkadaşlar güzelr bir gün diliyorum:))
Ben her gece 1 tablet folik alıyorum ..
Bende gÜnde 1 bazen 2 tane alıyordum tedavİ gÖrdÜĞÜmÜz dÖnemde yanİ gebelİkten 2 ay Önce baŞlamıŞtım Şu sıralar bİraz boŞladım bazen İÇmeyİ unutuyorum![]()
hoşgeldin şekerim :)
hoşbulduk şekerim:))
bu arada papatya çizelgeyi düzeltmiş bizim tarihlerimiz aynıymış:CüvCüv:
Merhaba canım,
Çok teşekkür ederim...
Belim aynı bir değişiklik yok yattığım zaman kalkamıyorum. Dikkat ettim de daha çok kuyruk sokumuna yakın yerler daha çok ağrıyor. Bu konuda yapacak bişeyim yok herhalde...
Cumartesi günü doktoruma gidince sorucam canım...
kızlarrr miğde yanması olan var mı??? bendeçok yoğun sık sık bişeyler atışırıyorum. az önce elma yedim mesela biraz sakinleşti![]()
Canım arkadaşının plesantası aşağıya kaymış ve kanama olmuşsa plesanta previa durumu olabilir bu yüzden evde istirahat etmesi gerekir..Geçen hamileliğimde bende de vardı..Aşkın Nur Yengi de de vardı hatta...Yorulmaması lazım...günaydınnnnnnn kıslarrrrr dün bahsetmiştim arkadaşımın kanaması başlamış diye doktor plesenta aşağı kaymış o nedenle kanaman olmuş dikkatli ol demiş rapor vermiş dinlenmesi için ama bizimki durur mu işe gitmiş yine(
benimde bulantım yok çok şükür ne yani bebeğim sağlıksız mı??? valla benim doktorum sordu bulantım yok kusmam yok deyince oh iyi iyi dedi kötü bişey olsa iyi dermiydi hiç :) anneminde erkek kardeşimde hiç bulantısı olmamış maşallah tosun gibi doğmuş şimdi 25 yaşında :))
Burada normalde 400 mg olarak üretiliyor bir folik asid..Normal hamile bayanlarda günde 400 mg..Ben 1200 mg alıyorum ikizler diye..Hamile kalmadan 2-3 ay evvel başlamıştım..İlk 3 ay bitiminde 400 mg a düşüreceğim dozu...peki kizlar 1 tablette ne kadar kac mg folik acit var .. benimkinde 0,5 var gunde kac tane icmeliyim sizce
yani siz ne kadar iciyorsunuz ...
Günaydın arkadaşlar,bu gün bulantım falan yok.Çünkü hafif şeyler yiyorum..opuyorumnanaktan
Canım arkadaşının plesantası aşağıya kaymış ve kanama olmuşsa plesanta previa durumu olabilir bu yüzden evde istirahat etmesi gerekir..Geçen hamileliğimde bende de vardı..Aşkın Nur Yengi de de vardı hatta...Yorulmaması lazım...
Burada normalde 400 mg olarak üretiliyor bir folik asid..Normal hamile bayanlarda günde 400 mg..Ben 1200 mg alıyorum ikizler diye..Hamile kalmadan 2-3 ay evvel başlamıştım..İlk 3 ay bitiminde 400 mg a düşüreceğim dozu...
canım bende çok kızdım doktor dinlen dediyse dinleneceksin diye ama öğretmen sınavlar varmış gitmem gerekiyor dedi(