hoşgeldinnn şeker :)) maşallahhhh oğluşuna kuzucuklar kocaman oldu yaaaa
saol canım.senin bebişin fotosunu gördüm geçmişte çokkkk tatlı maşallah barekallah.Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı biizee:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnn şeker :)) maşallahhhh oğluşuna kuzucuklar kocaman oldu yaaaa
birde isim bulabılseydim kızıma...adı bebiş kaldı yaa.artık her akşam eşimle isim düşünmekten nette aramaktan sıkıntı geldii yaa.ne zormuşş .diğer kızıma ilke ekin koymuştum..bilseydım tekrar doğuracağımı tek isim koyar diğerini buna saklardımkaydirigubbakcemile3
saol canım.senin bebişin fotosunu gördüm geçmişte çokkkk tatlı maşallah barekallah.Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı biizee:CüvCüv:
6 aylıkkenden beri kesinleştirdik biz kızımın ismini teyzesi.inş kızımın ismi ECRİN olacak benim...:CüvCüv:
Göbüş topicine ekledim resimleri kızlar bakamak isteyenlere duyrulur.
Cedrix hoşgeldin kızzz...
ayy ne güzel kara vermişsiniz..anacım ben hastane çıkışını bile alırken öldüm daha kararsızlıktan.hatta önce bir sarı almıştım sonra karar veremedim götürüp değiştirdim...artık siz düşünün isim konusunda neler çektiğimi:uhm:
elbiseni yesinler seninn.ayy bayıldım maşallah.çok yakışmış gülüm hamişlik sana![]()
ben yatıyorum kızlar..iyi geceler herkese:ecrin_bebek:
canlarım ben çıkıyorum duş alıp yatıcam öpüorum sizleri ve bebişleriii ii gecelr![]()
:1hug:
Teşekkür ederim canım benim.
Her kadına ayrı bi yakışıyo bu hamişlik.
ben sadece kendini iyice şımartanlardanım.
Belki ikinciyi düşünmezsem diye tam tadına vardım galiba.
iyi uykular kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))
gull en yakın doğum yapacak sensn sanırım dimi? cumaya çok az kaldı....
yok canımm bizim daha belli değil)) beklemedeyiz :)))
CAnlar cananlar ben de kaçıorum size doyum olmaz.
Ama uyuyalım ki bebeişlerimiz büyüsün.
Hadi bakım herkes yatsın artıkın.
saat 12yi vurmadan bal kabağına dönüşmeden uyuyun hatunlar.
sizi sevioruz ve ii geceler dilioruz oğluşumla.
Ben oğluşumu da çok seviorum.
Onu çoooooooook merak ediorum artık.
Rüyamda görürüm belki hadi yattım ben.