• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile

korkma tatlım ne güzel kavuşcan yavruna yakında inş. nişandan sonraki 2 gün içinde oluyomuş genelde doğumlar.ona göre hazırla sen psikolojini bence. sancı ya da su gelirse gidersin doktora.kanama şeklinde akıntı olmadıkça gitmeye gerek yokmuş doktora...benimki öle dedi

hiç korkma canım..bence izin al ve eve git.yada eşini çağır alsın seni.saat 4 olmuş zaten.
hem korkacak ne var..ne güzel.darısı isteyenlere..
bazen sancıdan önce leke veya su gelebılıyor.açılma başladımı hastanede suni sancı veriyorlar.doktorunu bir ara o seni yönlendirir.
panik olma canım sakin ol..sevinmelisin.beklenen gün geldi diye..hmm belki sende her şey yavaş ilerler..yarın yada diğer günde olabılır dogum.ama bu işler belkiyle olmuyor işte.

beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

korkma tatlım ne güzel kavuşcan yavruna yakında inş. nişandan sonraki 2 gün içinde oluyomuş genelde doğumlar.ona göre hazırla sen psikolojini bence. sancı ya da su gelirse gidersin doktora.kanama şeklinde akıntı olmadıkça gitmeye gerek yokmuş doktora...benimki öle dedi

benim için dua edin ne olur valla utanmasam ağlamaya başlıycam. hazır hissetmiyorum kendimi doğum için.

beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
canım benim önemli olan sana bişe olmasın..bu benim 4.hamileliğim.insan nede olsa unutmuyor.
ben senden kırmızı leke geldi sanıyordum canım..eğer çok az bir lekeyse pembeyse korkma.bnm kırmızı lekem geldiğinde sabah saat dokuzdu.akşam 5 tede doğum oldu.bende çok sancı yoktu.sadece halsizlık yorgunluk bi kırgınlık vardı.idrara daha sık gitmeye başlamıştım.iki saat içinde hastaneye gitmiştim.daha 2 santımlık bir açıklık vardı.çok panik yapma yani canım..

sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile

canım hiç korkma ilk doğum öle hemen olmuyomuş duyduğum kadarıyla bence doktorunu ara danış en iyi o yönlendirir seni panik yapma sakın bunca ay bu günleri beklemedik miopuyorumnanaktan

[TE=sevgimert82;13912202]benim için dua edin ne olur valla utanmasam ağlamaya başlıycam. hazır hissetmiyorum kendimi doğum için.[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım.kaçıncı haftadasın? hayırlısı olsun...sağ salim doğsunlar da yavrularımız,erken de olsa bişe olmaz.gönlünü ferah tut sen.dualarım seninlee:Saruboceq:
:teselli:

hmmm kızlar aklıma bişe geldi..
bebekler doğduğunda cennet kokusuyla doğarlarmış..kulaklarının arkasında mis gibi cennet kokarmış.ama ilk 24 saat içerisinde.sonra kaybolurmuş bu koku.
bunu adana da iyi bir kadın doğum prof.undan duydum.bine yakın doğum yaptırdıgını ve hepsınde bunu denediğini bnm de koklamamı söyledii.
unutmayın kızlar.bebişlerimizi koklarken kulaklarının arkasını da koklayalım...

arkadaşlar merhaba windy arkadaşımız doğum yaptı. bebekleren biri malesef vefatetmiş. oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış şükür küveze girmemiş. kendi durumuda iymiş şükür... allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin....

vefat eden yavrusu için Allah sabır oğluşu için hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim

benim için dua edin ne olur valla utanmasam ağlamaya başlıycam. hazır hissetmiyorum kendimi doğum için.

Korkulacak bişey yok merak etme. Benim ilk hamileliğimde pempe akıntı gibi sıvı geldiydi sonra az bi su geldi 4 saat sonra hastane gittiydik açılma olmadığı için sezaryan olduydum..
İnşallah herşey yolunda gider, az kalmış bebişine kavuşmaya..

hmmm kızlar aklıma bişe geldi..
bebekler doğduğunda cennet kokusuyla doğarlarmış..kulaklarının arkasında mis gibi cennet kokarmış.ama ilk 24 saat içerisinde.sonra kaybolurmuş bu koku.
bunu adana da iyi bir kadın doğum prof.undan duydum.bine yakın doğum yaptırdıgını ve hepsınde bunu denediğini bnm de koklamamı söyledii.
unutmayın kızlar.bebişlerimizi koklarken kulaklarının arkasını da koklayalım...

ayyy ne güsel bi bilgi bu canım paylaştığın için teşekkürler...doğum sırasında ve sorasında bol bol dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar hepsi kabuldur biliyosunuz ve doğumdan sora bizde bebişlerimiz gibi günahsız yeni doğmuş gibi oluyoruz tüm günahlarımız siliniyo ne muhteşem bi olay dimi

çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdi doktorumu aradım tekrar akıntım olursa ya da sancım olursa hemen gelmemi söyledi. 36 haftayı bitirdim ben.

merhaba arkadaşalr bende çarşıya gittim geldim eksiklerimi gördüm. 15 sayfa ilerlemiş maşallah nefertiti50 doğum yapmış çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :nazar:

papatya2010 nasıl heyecan durumları? yarın Allahın iziniyle bebeğin kucağında. bugün onunla yanlız son günün. bol bol konuş onunla. karnına son tekmeleri. yarın artık kucağında inşallah. Allah sağlık versin. kamera fotoğraf işini naptınız? hastabakıcılara verince kamerayı çekim yapıyolarmıymış sordun mu? bir de bebe şampuanı ve havluyu bebek için mi istiyolar sordun mu?cerrahide bebeği yıkamıyoruz demişlerdi. üstündeki amniyos kalıntıları bebeğe faydalıymış. sadece yüzünü siliyoruz demişlerdi bize.

canım inanılmaz heyecan var.. yüreğim ağzımda dolaşıyorum. ama maalesef bugün o kadar yoğun geçtiki .. bebişimin odası bugün geldi daha yeni bitti kurma işi. dün temizlik vardı. bu gün maaşallah yine heryer battı sinir oldum. annem yine temizlik yapıyor. saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile. çok az kaldı. eyvahedigeldismile valla ölüyorum heyecandan ..

herkese hayırlı akşamlar
biz çıkıcaz oğluşumla
öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

Back
X