• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

canım inanılmaz heyecan var.. yüreğim ağzımda dolaşıyorum. ama maalesef bugün o kadar yoğun geçtiki .. bebişimin odası bugün geldi daha yeni bitti kurma işi. dün temizlik vardı. bu gün maaşallah yine heryer battı sinir oldum. annem yine temizlik yapıyor. saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile. çok az kaldı. eyvahedigeldismile valla ölüyorum heyecandan ..

ayyyy canım benim yaaa bende heycan yaptım şimdi bak eyvahedigeldismile

Ayy kızlar eşim bugün pikniğe gitti.
Yazık çok sıkılmıştı.Ben de gezemediğim için o da benim gibi çakılıp kalmıştı.
arkadaşlarıyla gittiler ben de hadi git biraz eğlen dedim.
Az önce aradı nasılsın iyimisin diye.
Ben de şaka yapmak istedim ayy sancılarım tuttu galiba,böyle kırmızı akıntı falan da geldi dedim.
Adam tırstı ne yani doğummu başlıyo diyo.
Ben gayet ciddi galiba diyorum.
ınandı canım benim yazık.
Hemen geliyorum dedi.
Ben de dur dur gelme şaka yaptım deyince telefonu yüzüme kapadı.
Çok kızmış msj yazdı.
Böyle bi konuyla nasıl dalga geçersin yaa demiş.
Ayy çok üzüldüm yaptığıma.
Ne şapşalım yaa.
Adamcağız korkmuş.

Ayy kızlar eşim bugün pikniğe gitti.
Yazık çok sıkılmıştı.Ben de gezemediğim için o da benim gibi çakılıp kalmıştı.
arkadaşlarıyla gittiler ben de hadi git biraz eğlen dedim.
Az önce aradı nasılsın iyimisin diye.
Ben de şaka yapmak istedim ayy sancılarım tuttu galiba,böyle kırmızı akıntı falan da geldi dedim.
Adam tırstı ne yani doğummu başlıyo diyo.
Ben gayet ciddi galiba diyorum.
İnandı canım benim yazık.
Hemen geliyorum dedi.
Ben de dur dur gelme şaka yaptım deyince telefonu yüzüme kapadı.
Çok kızmış msj yazdı.
Böyle bi konuyla nasıl dalga geçersin yaa demiş.
Ayy çok üzüldüm yaptığıma.
Ne şapşalım yaa.
Adamcağız korkmuş.

ama sen de maşallah tam damarına basmışsın :) erkekler çaktırmıyo ama onların da yüreği ağzında bekliyolar. neyse eve gelene kadar sakinleşir :)))

valla çok tuhafım. heyecan var bir de bilinmeyene doğru gidiş. nasıl olacak doğum sonra kuzumu ilk göreceğim an. inanılmaz bişey şu an yaşadığım duygular.. hemen saatler geçsin istiyorum..

canım yaaaa bu duygu ömründeki en güzel duygu emin ol bu duyguyu doyasıya yaşa bugün opuyorumnanaktan bende mustafa cecelinin dön şarkısını dinliyorum oğluşum içinkaydirigubbakcemile3

ya bişi sorcam benimde 36+2 deyim hala sexe devam ediyoruz bir problem olurmu ama doktor hiçbir şekilde bizi bilgilendirmedi eşm korkuyor ama bende kızıyorum ona faydalı diye çünkü normal doğum istiyorum.

canım yaaaa bu duygu ömründeki en güzel duygu emin ol bu duyguyu doyasıya yaşa bugün opuyorumnanaktan bende mustafa cecelinin dön şarkısını dinliyorum oğluşum içinkaydirigubbakcemile3

kesinlikle en güzel duygu canım.. bir de eşimi görün benden beter sabahtan beri midesinde kramplar canım benim ya
Şeniz

ya bişi sorcam benimde 36+2 deyim hala sexe devam ediyoruz bir problem olurmu ama doktor hiçbir şekilde bizi bilgilendirmedi eşm korkuyor ama bende kızıyorum ona faydalı diye çünkü normal doğum istiyorum.

valla biz uzun zamadır tatildeyiz kardeş kardeş takılıyoruz :)) eltimler son güne kadar yaparlar hatta 2 doğumundada gecesi yaptıklarını sabaha doğuma gittiğini söyler ama ben cesaret edemem. zaten kocaman bir göbekle hiç canımda istemiyor. eşimde bebeğe bir zararı olur diye korkuyor.

Ayyy yooook biz 9 aydır bacı kardeşiz.
Yazık ama babamız artık sabrının son demlerinde.
geçen bi arkadaşı ne kadar kaldı diye sormuş.
Bizimki yaklaşık 70 gün falan demiş.
Adam doğuma 70 gün mü var deyince haa yoook ona 30 gün var demiş.
Düşünün bizimkinin aklı nerde yazık yaa kıyamam ben ona.
Ben de kocişimi çok ösledim aslında ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik asla cesaret edemeyiz.

Ben de kocişimi çok ösledim aslında ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik asla cesaret edemeyiz.

:1: bizimkide öyle canım :1:

Ayy ben herhalde ceyran da kalmışım bu sabah sırtımın ağrısı aklbimi sıkıştırdı.
Sol kolumda da uyuşma falan hissettim ayy kalp krizi falan geçiriyorum sandım.
Uyuyup uyanınca geçti Allahtan.
Kasları rahatlatmak lazım işte.
En iyisi de uyku bunun için.

ınşallah yarın annemler burda olacak kızlar.
Ayy helecanlıyım.

Tarkanın son şarkısı çok güzel yaa.
Biz oğlumla çok sevdik o şarkıyı sürekli dinliyoruz.
Kesin bebeğem çok sevecek doğunca bu şarkıyı.

valla biz uzun zamadır tatildeyiz kardeş kardeş takılıyoruz :)) eltimler son güne kadar yaparlar hatta 2 doğumundada gecesi yaptıklarını sabaha doğuma gittiğini söyler ama ben cesaret edemem. zaten kocaman bir göbekle hiç canımda istemiyor. eşimde bebeğe bir zararı olur diye korkuyor.

valla bizde tatıle gırdik cok oldu hiç canımda istemıyo valla bundan sonrası nası olur bılmem

anaaa aynı biz adamım kendini uykuya verdi. 8-9 gibi gelir yemek yiyoruz azcık otururken horr diye bi ses yükseliyor evin bir yerinden. zaten yorgun onu biliyorum ama kendini uykuya verdi diye tahmin ediyorum napsın başka zaten ben bi koca göbekli, kendisi bi koca göbekli, göbek tokuşturmayla olacak iş değilki o dediğiniz hihih :1:

Back
X