• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar iyi geceler.. bugun gelemedim pek.. kayınvalıdem burda.. bır ara dedim bir bakayım doguran varmı diye... 2 tane dogum haberi aldım...
az öncede nefertiti50 nin dogurdugunu ögrendim...:lepi: ALLAHIM analı babalı büyütsün.. hayırlısıyla bizde nasip etsin İNŞAALLAH...

gulll senle aynı haftamız senin sancın varmı nasıl vücudun

canım ben mesajını okuduğumda sen yatmıştın :(( benim sancım var canım son muayenemdede çıktı doktor 38. haftayı görmek istiyorum yorma kendini dinlen dedi. gün içindede ara ara bel ağrısı kasık ağrısı karnımda sertleşme yaşıyorum. sen ne alemdesin???

ya sertleşme bende de çok fazla oluyo ama sinir olaya başladım druma.o kadar rahat ki...
bebek geriliyordur deyip duruyor...
erken doğum belirtisiymiş değil mi sertleşme.nette okumuştum...

ya sertleşme bende de çok fazla oluyo ama sinir olaya başladım druma.o kadar rahat ki...

evet canım karında sertleşme ve bebeğin bir yere toplanması doğum belirtilerinden. valla iyice doğumun yakın olduğu hissine kapıldım çantalar kapının yanında doktorun telefonu hızlı aramada öyle yatıyoruz eşimle.

Bende de sertleşme cok fazla oluyor kac haftadır hemde.. dogursam ben dogurmuşşştum şimdiye kdr diye düşünmeden edemedimm kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun güll.allahım bi avazda kurtarır hepimizi inş...
git gide düşünmeye başladım ben doğumu.acaba nasıl olacak? bakalım benim haftaya belli olur her halde çatı kontrolünden sonra son durumum.şimdilik son 3-4 haftadır başı aşağıda,doğum pozisyonuna girdi dedi dru.26 temmuz görünüyor doğumu bugün temmuzun ikinci haftasından sonra her an gelebilir dedi.bakalım nasıl olacak?

Bende de sertleşme cok fazla oluyor kac haftadır hemde.. dogursam ben dogurmuşşştum şimdiye kdr diye düşünmeden edemedimm kaydirigubbakcemile3

bende de çok fazla oluyo hatta bayadır her kontrolde dile getiriyorum dra.ama adam buz dolabı sanki önemli deil onlar deyip geçiyo.erkenden doğuruvericem görecek gününükaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısss sen en son doğurcan dur bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun güll.allahım bi avazda kurtarır hepimizi inş...
git gide düşünmeye başladım ben doğumu.acaba nasıl olacak? bakalım benim haftaya belli olur her halde çatı kontrolünden sonra son durumum.şimdilik son 3-4 haftadır başı aşağıda,doğum pozisyonuna girdi dedi dru.26 temmuz görünüyor doğumu bugün temmuzun ikinci haftasından sonra her an gelebilir dedi.bakalım nasıl olacak?

aminnn canım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alsaydık,

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısss sen en son doğurcan dur bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aminnn canım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alsaydık,

en son benim sanırım burda bebeğine kavuşacak sat tarihime göre...
geçmek bilmiyor ki günler ben o zamana dek çatlamazsam iikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısss sen en son doğurcan dur bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3]

haklısın canım... zaten sertleşme cok sık oluyor ama dogası yok kızımın..
Şaka bir yana gerçekten artık hayırlısıyla dogsun dıye dua ediyorum.. vucudumdakı odemler, kollarımdaki agrı, ellerimdeki uyusukluk, aldıgım kilolar beni cok zorluyor artık :çok üzgünüm:

en son benim sanırım burda bebeğine kavuşacak sat tarihime göre...
geçmek bilmiyor ki günler ben o zamana dek çatlamazsam iikaydirigubbakcemile3

valla canım bu haftaya kadar ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiçbir sorunum yoktu fıldır fıldır gezip duruyordum çok rahattım ama şimdi bu ağrılar falan beni üzüyor biran önce doğsun istiyorum. tabi hayırlısıyla. dediğin gibi günler geçmiyor :ecrin_bebek:

haklısın canım... zaten sertleşme cok sık oluyor ama dogası yok kızımın..
Şaka bir yana gerçekten artık hayırlısıyla dogsun dıye dua ediyorum.. vucudumdakı odemler, kollarımdaki agrı, ellerimdeki uyusukluk, aldıgım kilolar beni cok zorluyor artık :çok üzgünüm:

anlıyorum canım seni allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi ...

kıslarrrr ben yatayım bari bizim oğluş yine sıkıştırmaya başladı iyi uykularrrr opuyorumnanaktan

valla canım bu haftaya kadar ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiçbir sorunum yoktu fıldır fıldır gezip duruyordum çok rahattım ama şimdi bu ağrılar falan beni üzüyor biran önce doğsun istiyorum. tabi hayırlısıyla. dediğin gibi günler geçmiyor :ecrin_bebek:

ağrı bende de çok var.belim şiddetli ağrıyor.ama erken olduğundan benim için doğumu konduramıyorum ben.akşamüzeri çok yorucu bi gün olduğundan sanırm tüm akşam yattım çok fazlaydı kasılmam...
iyiyim şimdi çok şükür...
senin vakti saatin yaklaştı güll bel ağrın varsa yakındır demek doğum...
oğlumda ben sadece belim ağrıyo diye gitmiştim hastahaneye meğersem bizim bıdık doğmaya karar vermiş çoktan...
allahım tez zamanda kurtarsın çok zor hamileliğin son zamanları...

Back
X