• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar dün doktora gittim nst ye de bağlandım hifif sancılar belirlendi haftaya perşembe kontrol edicek yine ama çok büyük ihtimal cuma gününe doğum gerçekleşir dedi 38+3 te olmuş oluyor yani

2 temmuz cuma günü hayılısıyla ardamı kucağıma alıyorum :lepi: çok heyacanlıyım

nerdesin sen bakayım? özledik..hayırlısı olsunnn..:Saruboceq:

merhaba kızlar size bişe sormak istiyorum benım erken dogum riskim var biliyosunuz salı günkü kontrolde suyumun azaldıgını ögrendim bi önceki kontroldede iç rahımde açıklık oldugunu benımde bu ayın sonunda dogumum gerçekleşebilir.benım sorum şu anda bi akıntım var su gibi sümüksü sarı renkte kokusuz tıkaç dediklerimi bumu suyla bi alakası varmı bende şimdi ne olur ne olmaz bütü hazırlıklarımı gözden geçirdim sancım zaten süreklı var karnım da sertleşme mevcut sizce akıntımıdır yoksa tıkaç dedikleri olaymıdır bu gelen

tıkaç da ne? valla doktora sor ben bilmiyorum bende de akıntı var ama çok değil..günlük pedlerden kullanıyorum yoksa günde 2 kere don değiştirmek zorunda kalıyorum..sempatiksalakcinni

akıntı çok değil ama ben rahatsız olurum az akıntıdan bile.

umutlu..bu arada erken doğum kategorisine girmiyorsun artık canım..36 btmek üzere..

36 haftadan sonraki doğumlar erken sayılmıyor..

çok şükür canım yeniden geçmiş olsun :)

sempatiksalakcinni

maşallah canım oğluşuna :nazar:

hayırlısı olsun tatlım yavruna kavuşmana az kaldı :)) darısı başımıza :))

canım bilmiyorum ama kanlı olur nişan diye duydum ama duyum sadece.
cnm bende kanlı olur die duymustuk bide sümüksü olurmus benımkıde sümüksü ama kanlı degil anlamadımkı bu ne şimdi

nerdesin sen bakayım? özledik..hayırlısı olsunnn..:Saruboceq:

tıkaç da ne? valla doktora sor ben bilmiyorum bende de akıntı var ama çok değil..günlük pedlerden kullanıyorum yoksa günde 2 kere don değiştirmek zorunda kalıyorum..sempatiksalakcinni

umutlu çantanı falan hazır et sen canım..

İnş bu ayı çıkarırsın..

benımde akıntım oluyodu nerdeyse 1 haftadır kesilmişti birden bu kadar yogun görünce şaşırdım en son hazırlıklarımı yaptım ne olur ne olmaz hazırladım herşeyimi inşallah bu ayı çıkarırız hatta temmuz ayından da yaralarlanırsak 1 hafta kadar çok memnun olurum kaydirigubbakcemile3

umutlu..bu arada erken doğum kategorisine girmiyorsun artık canım..36 btmek üzere..

36 haftadan sonraki doğumlar erken sayılmıyor..

ewet cnm bunu biliyorum ama inan başkalarının agzından duymakta beni çok mutlu ediyo inanın okadar tedirginimkı bebek için kendimden geçtim artık bebege bişe olurmu korkusu yaşıyorum ciger geliştirici ignelerimi oldum solunum zorlugu yaşamaması açısından ama bilemiyorum iştte gerisi allahın takdiri ne olur dualarınızı eksik etmeyın

ewet cnm bunu biliyorum ama inan başkalarının agzından duymakta beni çok mutlu ediyo inanın okadar tedirginimkı bebek için kendimden geçtim artık bebege bişe olurmu korkusu yaşıyorum ciger geliştirici ignelerimi oldum solunum zorlugu yaşamaması açısından ama bilemiyorum iştte gerisi allahın takdiri ne olur dualarınızı eksik etmeyın

Allah hayırlısyla kucağıa almak nasip etsin canım...:Saruboceq:
Kritik zamanları hepimiz atlattık bence..
Gerisi Allahın takdiri evet..

ben geldin aile hekimliğinden.idrarda protein çıkmadı çok şükür.ama tansiyonum niye öyle yükseldi doktor da anlamadı.takip edelim hergün tansiyonu dedi.ödem filanda yok bende nerdeyse hiç şişmiyorum ama ben de anlamadımbilmiyorumkismile

idrarda enfeksiyon varmış yine.antibiyotik vereyim istersen dedi.istemem dedim hele bi doğurim de bakarız:emir_bebek:

çok şükür herşey yolunda yani kaydirigubbakcemile2

çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına.
ama tansiyon konusunda da dikkatli olmakta fayda var. benim eltim yüksek tansiyonu nedeni ile 37. haftasında sezeryan olmak durumunda kalmıştı....

selam güzel anneler

bende 3 gündür giremedim geçmişe bir bakayım dedim epsini okuyamadım bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza bende çarşamba günü kasıklarımda sancıyla hastaneye gittim benim normalde çok ağrılı geçiyor dr her seferinde normal diyor nts girdim sancı çıkmadı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı şimdi antibiyotik kullanıyorum ama ağrılarım henüz geçmedi oğlum hala dönmemiş poposu sıkışmış artık dönmez sezaryan olman gerekiyor dedi ben artık bu sancılara dayanamadığımı söyledim dr bana senin sancıların önemli değil önemli olan bebeğim sağlığı dedi 37 haftayı bir görelim eğer devam ederse ondan sonra sezaryana alırız belki dedi çok moralim bozuk yatamıyorum ağrılardan oğlum bu arada 2500 gr olmuşçarşamba tekrar kontrolümüz var bizden bu kadar

oğluna maşallah denizkum.. :nazar:
sancıların için minoset falan içsen.. öyle sancı çek çek sabrın biteer. :teselli:

selam kızlar dün doktora gittim nst ye de bağlandım hifif sancılar belirlendi haftaya perşembe kontrol edicek yine ama çok büyük ihtimal cuma gününe doğum gerçekleşir dedi 38+3 te olmuş oluyor yani

2 temmuz cuma günü hayılısıyla ardamı kucağıma alıyorum :lepi: çok heyacanlıyım
akannehir oy oy bugün çok şaşırttı beni bir kaç haber...
hayırlısı olsun inşallah diyelim... Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin canım...

bende dün kendime yeni donlar aldım 8 numara sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol:

benim donlarım şaka gibi. hayatımda bu kadar estetikten uzak iç çamaşırı görmedim ben. südyenler yine bir derece ama donlar çok çikin yaw -tatlicadiarzu-

benimkiler kırmızı zemin üzerine siyah çiçekler kendinden desenli bildiğin pamuklu penye don işte ama kocümennnn nenem giyse ona olur :roflol: :roflol: :roflol: yani resmini koymak isterdim donlarımın ama yakışık almaz :1: :1: :1:

kızlar 7 de randevum var..yemek vs derken ancak hazırlanırım.

gelince doktor haberlerni yazarım..çıkıyorum ben..

beni özleyin anacım byyyyyyyyyyyyy

benimkiler kırmızı zemin üzerine siyah çiçekler kendinden desenli bildiğin pamuklu penye don işte ama kocümennnn nenem giyse ona olur :roflol: :roflol: :roflol: yani resmini koymak isterdim donlarımın ama yakışık almaz :1: :1: :1:

valla benımkılerde babanne donu gıydıkce kendime gülüyorum bır vücüt bukadar mı degışır ya

bende şimcik oğluşumla gezmeden geldim:emir_bebek:

medaa cım seni çok merak ettim güle güle büyüt bebişiniii :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 bende aldım doğum çantasına koymak için 3 tane ama bu sefer öncekilerden az ufak aldım çünkü şuankiler çoookkk büyük eşim bakıp bakıp gülüyor kaydirigubbakcemile3

Back
X