bende senin gibiyim zayıflarım diye birsey de almak istemiyorum ama ne yapacagız kılo da veremıyoruz ben evden dısarı cıkmadım daha dogru düzgün dogum yapalı nasıl kılo verecegım bu şekilde bılmıyorum gunduz sıcak gece buz gıbı zaten cocuk hasta amaaan
ben iki gündür mekik çekiyorum.başka kıyafette almıcam yoksa şişman halime alışırım:) dün bende burda yazılanları okuyorum bebegimle gezdim falan akşam yürüyüşe çıtık diyenleri heveslendim eşime dedim hadi bizde çıkalım neyse çıktık baktım serin bime gittik geldik sadece
ben hamile kalmadan önce kullanıyordum yasmin bana hiç iyi gelmemişti ayda 3 4 defa adet oluyordum ama herkeste aynı etkıyı yapmaz herhalde sonra bıraktım zaten
doğum kontrol hapları herkezde farklı oluyor mirnova diye bir hap kullanmıştım ben hiç bir yan etki yapmamıştı bana ama ama yasmin bir acaip yapmıştı normal de iki gün adet olurum yasmini kullandım on günden fazla kanamam olmuştu.
aynen canım özellikle annem yanımdayken sunu yeme bunu içme çorap gıy çocuk senden dolayı hasta yedıklerınden kabız falan sureklı sucluyorlar çocuk hıckırıyor onu bıle bana mal ediyorlar