• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen yaa resmen bıseyler anlatmaya calısıyorlar sımdı de bızımkı oyun halısında donme calısmaları yapıyor : )

çok güzel sesler çıkartıyor bayılıyorum o haline benimkide tam dönmedi henüz yarım dönüyor şişko totosunu kaldıramadı henüz :))))

bu hafta 2 kötü haber aldım. ikincisini şimdi öğrendim. sizinde bozulmasın moraliniz ama insan böyle şeyleri duyunca daha çok anlıyor herşeyin kıymetini..
bi akrabamız doğum yaptı, kızı oldu. yemek borusu ve kalbi delik, böbrekleri sorunlu ve makatı yok. duyunca şok oldum, ameliyat olacak bayramdan sonra.. :(
diğeride ikizleri olan bir tanıdık, bayram için gece yolculuğundayken arabada uyuyakalıp kaza geçiriyorlar. ikizin biri beyin kanaması geçirmiş hayati tehlikesi varmış başka şehre gönderilmiş,çocuğun babası hariç annesi ve diğer kardeşi de yaralı. Allah hastanelerde olanlara şifa versin. Herkesin bebeğine, hepimize sağlık versin..İnsan anne olunca farklı etkileniyor sanki. Kızla tanışmıştım geçen sene. Yazık, Allah acısın.Yollarda herkes dikkatli olur inşallahh.. Böyle üzücü haberler duymasak keşke hiç..

Son düzenleme:
bu hafta 2 kötü haber aldım. ikincisini şimdi öğrendim. sizinde bozulmasın moraliniz ama insan böyle şeyleri duyunca daha çok anlıyor herşeyin kıymetini..
bi akrabamız doğum yaptı, kızı oldu. yemek borusu ve kalbi delik, böbrekleri sorunlu ve makatı yok. duyunca şok oldum, ameliyat olacak bayramdan sonra.. :(
diğeride ikizleri olan bir tanıdık, bayram için gece yolculuğundayken arabada uyuyakalıp kaza geçiriyorlar. ikizin biri beyin kanaması geçirmiş hayati tehlikesi varmış başka şehre gönderilmiş,çocuğun babası hariç annesi ve diğer kardeşi de yaralı. Allah hastanelerde olanlara şifa versin. Herkesin bebeğine, hepimize sağlık versin..İnsan anne olunca farklı etkileniyor sanki. Kızla tanışmıştım geçen sene. Yazık, Allah acısın.Yollarda herkes dikkatli olur inşallahh.. Böyle üzücü haberler duymasak keşke hiç..

:59::59:
Allah şifa versin hepimizi korusun

saat 3 ten beri uyanık..
ne anakucağında duruyor ne kucağımda..
evin içinde yürürsem iyi.
eşim işte.
sıkılıdım yaaaa...

şu oyun halılarının ucuzunu bulup almam lazım..
off

gökçekim ne desem bilemedim çok ama çok üzücü evt keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa allah evlatlarımızı bize bizide onlara bağışlasın anne olunca dayanamıyorum kalbim cıslıyor evlatlarımı yitirme korkusu en büyük korkum oldu ölmekten korkmazken kara toprak korkusu girdi içime bunu dün depremden sonra daha iyi anladım inşallah bebekler iyileşir sende buradan iyi haberlerini verirsin tekrar inşallah

saat 3 ten beri uyanık..
eşim işte.
sıkılıdım yaaaa...

off

benim kızımda 3 gündür çok ağlıyor. bugün gün içinde öyle bir ağladıki hiçbir sebep yokken bir anda titredi elleri kıpkırmızı oldu. ne derdi var çözemedim huysuz bugünlerde..

saat 3 ten beri uyanık..
eşim işte.
sıkılıdım yaaaa...

off

Denizcim mızmız oldukları zaman ne oyun halısında duruyorlar ne başka yerde..
Benimki de bugünlerde kucak delisi oldu..
İndirdiğim anda başlıyor ağlamaya hemde öyle böyle bir ağlama değil..

Denizcim mızmız oldukları zaman ne oyun halısında duruyorlar ne başka yerde..
Benimki de bugünlerde kucak delisi oldu..
İndirdiğim anda başlıyor ağlamaya hemde öyle böyle bir ağlama değil..

huysuz olduklarında durmuyorlar gerçekten bizde eşimle ilk çocuk kavgamızı yaptık
kucak çocuğu yapmışım diye kızdı bana
durmuyo çocuk napayım dedim ağlasın biraz ne var yani diyor:2:

biizmkide huysuz bugün durmuyor hiç bellerim ağrıdı şimdi koci oyalıyor mert durmuyor öfff sıkıldım baya kavak yelleri başlasa bari

selam kızlar bizim oğlan da tepemizden inmiyor annem eşim ben sırayla gezdiriyoz valla evin içinde yanına yatıp konuşursak ta biraz duruyor ama aslaaa yanlız başına oyun halısında filan durmuyor. sizinki dönüyor mu benim oğlan dönmüyor aslında ç.ok hareketli ama dönemiyor henüz. doktor bu cüsseyi ancak kaldırır merak etmeyin henüz küçük dedi. ama sanırım dönebilmesi için sert yerde yatması lazımmış. biz daha yere o düzeneği kuramadık. yarın orta sehpayı kaldırıcam. yere halının üstüne yorgan sericem ve yatırıcam ama durmucak gene. şimdi divanın üstüne yatırıyoz genelde ama 5 dakka sonra başlıyor mızlamaya. almazsan katıla katıla ağlıyor.

napıyosunuz kızlar.oğlumla kocam uyuyor kaldım yine tek basına.sizlere bakıyım dedim

bendende herkeze selam.budayz canım.efe ile aslı karşılaştı ona bakıyordum.aslında hiç izlemiyorum diziyi fragmanlarındna takip ediyorum tüm dizileri öyle yapıyorum :))

selam kızlar bende şimdi uyandım. 19.00 a kızı uyuttum bende uzanmıştım uyumuşum ya nasıl yorulmuştum bugun. bı kız beni mahvediyor.telefonum falan çalmış hıç duymamışın.eşimde uzanmıştı oda 21.30 kadar uyumuş. yani ailecek uyuduk bu akşam. çay demledım bıraz kendime geleyim.

Back
X