• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

2 sıpayı da yıkadım,babamız mamalarını verdi...oğlan uyudu,kız her zamanki gibi uyanık :30:

bu günlerde ikisi de aynen huysuz..sanki etini koparmışçasına katıla katıla ağlıyorlar..ağlamak da sayılmaz,çünkü gözlerden yaş akmıyor sadece bağırıyorlar..durup dururken hem de...umarım geçicidir...

şanslısınız valla anneler yanınızda..yükünüz oldukça hafifliyordur..

Evet hem de nasıl.Allah sana kolaylık versin.Allahtan eşin yardımcı oluyor.

evet çok şükür..ama bir kadın gibi ,anne gibi olamaz tabi..sonuçta sadece acemi bir baba..bebek bakımı konusunda tecrubesi yok...yine de Allah razı olsun ondan....:69:

saol cnm haftasonu o tarafa gıdıcektık bakayım ben de ama oturamıyorlar sımdı hafıf yatarak mı bındırıyorsun .

Aynı salıncaktan bizde de var.Kademeleri var zaten en yatar pozisyona da getirebiliyorsun.Biz uyuyunca ona koyuyoruz genelde.Memnunuz tavsiye ederim.

saol cnm haftasonu o tarafa gıdıcektık bakayım ben de ama oturamıyorlar sımdı hafıf yatarak mı bındırıyorsun .

evet tam yatırıyorum yada bir kademe daha yükseğe daha erken biliyosun yavaş yavaş aynı bebek arabasında olduğu gibi uyuyo alıyorum yatağına 20-25 dakkadan fazla bırakmıyorum yanlız

slm kızlar maşlhh herkez burada.bizimki uyumadı kucagımda bugün çokkkkkkkkk huysuzdu sürekli agladı beni çok yordu. huzursuz bu sıralar çok yaramazzzz umarım geçer hemen.bide dün muatenemiz vardı doktor poposunu muayene ederken vajinada yapışma başlamış dedi onuda gördü kafam takıldı biraz sizce nedir bu hiç duymamıştım takip et devam ederse müdahale edilir dedi

Saol cnm bana da cok acıl lazım cunku bızımkı sallanmadan uyumuyor : )) Esımle batanıyeyle sallıyoruz o yokken ben ayakta salıncaktaymıs gıbı saga sola sallıyorum .
Bır de bırsey sorucam kızlar 4. ay asılarından sonra banyo yapılıyormuydu yoksa 3 gun beklıcez mı

Cnm burdan bı arkadasın bebegı olmustu . Krem verıyorlar acılma gecsın dıye gecmezse ufak bı mudaheleyle acıverıyorlar .Ardından yıne krem kullanılması lazım yıne yapısabılıyor mus aman dıkkat et cnm idrar cıkısını fılan engellemesın .Idrarını yaparken aglıyor mu ona dıkkat et

kızlar bebeklerinizi nasıl oyalıyorsun neler oynuyorsun ben bişiy bulamıyorum artık konuşuyorum oda ağzında bişiyler geveliyor ama en çok da dışarıda gezmeyi seviyor kucağıma alıp bahçeye çıkarıyorum yoldan geçenlere avuuuuu buuu gibi sesler çıkarıyor camdan dışarı bakınca bile çıldırıyor gülücükler atıyor sanırım benim kız gezenti olacak :))

Neden bırakmıyorsun cnm belkı buyyunce daha fazla kalır

tabi öyle olur herhalde ama baktım uyumuyo dinlendiriyorum ama ben gerçekten sadece uyusun diye aldım zaten senin gibi bende ayakta kucağımda pışpışlıyarak uyuyordu e ağırlaştı tabi zor oluyo aldım. uykusu gelince belli oluyor yatırıyorum 5-10 dakikada dalıyor biyerlerde okumuştum uzun süre bırakmayın diyodu ne bilim öyle işte:)

Son düzenleme:
Bızımkı sevınce hosuna gıdıyor bol bol gıdıklıycaksın karnından opuceksın fılan . Oyalanması ıcın oyun halısı var orda oynuyor bır de salıncak alırsak baya bo oyalanır herhalde

tabi öyle olur herhalde ama baktım uyumuyo dinlendiriyorum ama ben gerçekten sadece uyusun diye aldım zaten uykusu gelince belli oluyor yatırıyorum 5-10 dakikada dalıyor biyerlerde okumuştum uzun süre bırakmayın diyodu ne bilim öyle işte:)

Evet ben de uyutmak ıcın ııstıyorum suanda ana kucagının kayıslarından tutup sallıyorum tek basımayken ayaklarıma carpa carpa .. Yatagı da sallanıyor aslında park yatak ama kesmıyor beyfendıyı : ))

Back
X