- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yoğurt ve meyve suyuna başladım bugün, anne sütüne devam..
benim kızım çok kilo alan bir bebek değil ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
Canım benim sütüm de gayet iyi çok şükür..
Sadece anne sütüyle besledim bugüne kadar.
Bundan sonra da anne sütüne devam..
Ama bizim doktorumuz da başlattı ek gıd alara 8 kasımda..
yavaş yavaş fazla yüklenmeden başlayalım dedi.
Kilosu da şu an 6900-7000 gr gibi.
yani gelişimi de iyi ama,Her doktor farklı işte..
Ek gıdalara başladık derken anne sütünü kesmiyoruz zaten, verdiğim çorbada 1 kahve fincanı günde şu an..
Bugün güne gittim veremedim o ayrı.![]()
emel59, flowersun+, gokcek merhaba.![]()
emel59, flowersun+, gokcek merhaba.![]()
meraba canım bu arada sonbaharın kızına nolmuş ben çok uzun zamandır girmiyorum geçmişi okumama imkan yok
Flowersun oğullarımız arasında 2 gün var.Arda 18 temuz doğumlu.Maşallah sizinkinin kilosu gayet iyi.Benim oğlum 6 kilo daha.Gerçi 2700 gr doğdu ama.Senin oğlun ne kadar doğdu?
merhaba kızlar
benim kız huy mu değiştirdi nedir
2 gecedir 2 saatte bir uyanıyor..normalde geçen gün ne güzel benim kız beni hiç uykusuz bırakmadı hep 7 saat kesintisiz uyudu diye aklımdan geçiriyordum nazarım mı değdi nedir
hem de bayağı ağlayarak uyanıyor emziriyorum koyuyorum yine ağlıyor..
leyla gibiyim uykumu alamadım 2 gündür ya.
herkese selamlar .
deniz_güneş canım ek gıdalara geçmişsiniz doktor su konusunda birşey söylemedimi ,
ben ipeğe sadece yatmadan önce gece için kaşık maması veriyorum kakası daha koyu kıvam olmaya başladı bu yüzden soruyorum,bu arada benim kızımda 8 temmuzda doğdu:)
ben sordum bazı doktorlar başlatıyor dedim hiç gerek yok dedi.kilosu 7700 çok güzel kilo alıyor özenmeyin ne kadar fazla anne sütü alırsa o kadar iyidir vermeyin hiçbişey dedi ne bilim ben de istiyodum bir de benim bebeğimin allerjisi var ek gıdalara geçerken sizde çok dikkatli olmamız lazım dedi ben de korkuyorum şimdi allerji için zaditen damla vermeye başladık kortizonlu krem de sürdüm bir kere çünkü artık yaraya çevirmişti çocuk kaşınmaktan uyku uyumuyordu ben de sinirden kaşınmaya başladım anne oğul sabaha kadar kaşınıyodukneyse ama beni haşat ediyor sürekli emiyor bakalım ne kadar dayancam
merhaba canım :))
3880gr doğdu canım. benim oğlum 12 gün ün. hastanesinde yattı ve çok ağır antibiyotik yedi. yüksek ateşten dolayı sanırım akrabalardan birinden bir virüs kapmış. aman dikkat edin kızlar valla öptürmeyin çocuklarınızı ben engel olamadım 25 günlükken çok acı çekti çocuğum. ama genel kilo alımı gelişimi bozulmadı hiç Allaha şükür sütüm de kesilmişti ama yoğun çabalarım sonucu geri geldi şimdi sadece anne sütüyle besleyebiliyorum.bebeğim de gayet iyi.ama denizin yazısını okuyunca aklım karıştı mutlaka ek gıda verilmelidir filan yazıyodu. neyse doktorun bir bildiği vardır heralde bizi geçirmedi ek gıdaya.
Dışarı çıkmışlar hastalanmış sanırım bronşit olmuş.Dr ilaç vermiş.Allah acil şifalar versin.Bir an önce iyileşir inşallah.
Boşver canım..
sen sormuşsun doktoruna ek gıda konusunu o da gerek yok demiş..
Her çocuk farklı sonuçta
3880gr doğdu canım. benim oğlum 12 gün ün. hastanesinde yattı ve çok ağır antibiyotik yedi. yüksek ateşten dolayı sanırım akrabalardan birinden bir virüs kapmış. aman dikkat edin kızlar valla öptürmeyin çocuklarınızı ben engel olamadım 25 günlükken çok acı çekti çocuğum. ama genel kilo alımı gelişimi bozulmadı hiç Allaha şükür sütüm de kesilmişti ama yoğun çabalarım sonucu geri geldi şimdi sadece anne sütüyle besleyebiliyorum.bebeğim de gayet iyi.ama denizin yazısını okuyunca aklım karıştı mutlaka ek gıda verilmelidir filan yazıyodu. neyse doktorun bir bildiği vardır heralde bizi geçirmedi ek gıdaya.
Maşallah doğum kilosu iyiymiş.Sadece anne sütü alması da güzel.
Küçücük bebek hiç şapur şupur öpülür mü ne düşüncesiz insanlar var.Allahtan şimdi oğlun iyi.Allah onların hastalığını,sıkıntısını,üzüntüsünü yaşatmasın bizlere.İnsan evladına birşey olsa kahroluyor.
Ek gıdaya gelince eğer bebek mama alıyorsa bizim gibi 4. ayda ek gıdaya geçiriyoe drlar.Ama anne sütü alıyorsa 5,5 ay civarı geçiriyorlar diye biliyorum.Ama yavaş yavaş bazı şeyleri yalatın diyolar tat duyusu gelişsin diye.