• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

bızde bugun esımın aılesıne gıttık oglusum resmen benım yuzume bakıyor bırının kucagındayken eger ben guluyorsam sorun yok ben tedırgın bakıyorsam hemen aglıyor : DD

beğendim butonu gene yok..yazamadığımda beğendime tıklıyordum..mesela selam karşılığı için falan da tıklıyorum..o an sıpalar izin vermiyor yazmaya..
yine burada okudum lcwaikiki den bir kaç bayramlık aldım sıpalara..onları ütüleyeyim,hazır uyudular..aylardır ilk defa ütü yapıcam..hala hamile pantolonumu giyiyorum..eskilerin hiçbiri olmadı üzerime :(

Ben de yarın alıcam bayramlık tosbidiğe insallah guzel bıseyler bulurum kolay gelsin cnm sana ben de yatayım artık ıyi geceler herkese

erkenden günaydıııın herkese.:71:
karşıya anneme gideceğiz bugün, yarın da kayınvalideme geçeriz öğleden sonra.
herkese hayırlı bayramlar.bebileride sizide öpüyorum. görüşürüz.

beğendim butonu gene yok..yazamadığımda beğendime tıklıyordum..mesela selam karşılığı için falan da tıklıyorum..o an sıpalar izin vermiyor yazmaya..
yine burada okudum lcwaikiki den bir kaç bayramlık aldım sıpalara..onları ütüleyeyim,hazır uyudular..aylardır ilk defa ütü yapıcam..hala hamile pantolonumu giyiyorum..eskilerin hiçbiri olmadı üzerime :(

bende aynı durumdayım eskilerin içine giremiyorum :(
ben kızıma alamaıdım bişiy beğenemdim bir türlü :( beğendiklerim 6 aylıktan başlıyor elbiseler tulumda çok var zaten almak istemedim yanlış mı yaptım acaba :(
geçen bayram aldık giyemedi...

bende aynı durumdayım eskilerin içine giremiyorum :(
ben kızıma alamaıdım bişiy beğenemdim bir türlü :( beğendiklerim 6 aylıktan başlıyor elbiseler tulumda çok var zaten almak istemedim yanlış mı yaptım acaba :(
geçen bayram aldık giyemedi...

lcwaikiki de 3-6 ay arası kıyafetler var canım..hem kızlar hem de erkekler için..

lcwaikiki de 3-6 ay arası kıyafetler var canım..hem kızlar hem de erkekler için..

evet oraya girmeyi başaramadık okadar kalabalıktı ki birşeyi beğensemde bedenini bulamadım resmen talan edilmişti herşey yerlerde ortada yığılı :) bizim gibi son güne bırakanlar... dışarı zor attım kendimi kanza baktım orası boştu :) ama hem fiyatlar hemde bedenler uymadı yine :) bu günde dışerı çıkmayı yemiyor gözüm hem hava soğuk hemde çok kalabalıktır, neyse daha çok bayram var önümüzde. hem evde daha önce giymedi bişiyler ayarladım ...

Son düzenleme:
sağol canım deneyim bakalım.hem biberonu hem yoğurt yapımını anlatmışsın. tşkler :)
100 cc süt falan diye okumuştum dün bi yerde, sen ne kadar süte koydun 1 çay kaşığı yoğurdu? bende yapacağım yarın..

gökçek merhaba!geç cevap veriyorum ama daha önce giremedim.ben ölçmedim sütü.kahve kincanına koydum sonra yoğurt ekledim.sulu oluyor baya.ama yerken zorlanmamış oluyor kızım.daha iyi bence.bu arada maya için kullandığın yoğurdu koyu kısmından koy.yan katı gibi olan yerinden.ancak oluyor.

slm kızlar çok yoğunum geçmişi yine okuyamadım 1-2gün siteye fazla giremem bu yüzden hepinize iyi bayramlar diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere.

yine buruk bir bayram geçirecez.annemden babamdan kardeşlerimden uzaak.artık okadar sıkıldımki her bayram böle geçiyor.bayram olduğunu anlamıyorum.bayram deyince akla ilk gelen akrabalar kalabalık ve şenlik geliyor.ama biz okadar uzaktayızki her istediğimizde gidemiyoruz....ailesiyle beraber olanlar çok şanslılar.kıymetini bilin derim..
herkese şimdiden iyi bayramlar..

herkes bugünden hatta dünden bayramlaşmış... bugünlerde hiç keyfim yok. bahar hala hasta. hastanelere düşmeden iyileşebilse kızım...

Bende bütün cici ennelerin mübarek bayramını kutlarım bebişlerini öperim..

Son düzenleme:
oğlumla ilk kurban bayramımızzzz:9:
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım:29:
kızlar bende hastayım grip kafamı taşıyamıyorum resmen umarım iyi bir
bayram olur:72:

Back
X