- 27 Ocak 2010
- 2.205
- 2
- 156
Esım bakayım dedı bugun nete bana anca kaldı bılgısayar :)
hımm siz ailecek gececisiniz demekkiv:))
linki buldum oyuncağın adı ikili egzersiz arkadaşımmış
Playskool-Bebeimin en iyi arkada!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esım bakayım dedı bugun nete bana anca kaldı bılgısayar :)
Iyı bır oyuncakmıs cnm o oyalanır baya onunla
beğendim butonu gene yok..yazamadığımda beğendime tıklıyordum..mesela selam karşılığı için falan da tıklıyorum..o an sıpalar izin vermiyor yazmaya..
yine burada okudum lcwaikiki den bir kaç bayramlık aldım sıpalara..onları ütüleyeyim,hazır uyudular..aylardır ilk defa ütü yapıcam..hala hamile pantolonumu giyiyorum..eskilerin hiçbiri olmadı üzerime![]()
bende aynı durumdayım eskilerin içine giremiyorum
ben kızıma alamaıdım bişiy beğenemdim bir türlübeğendiklerim 6 aylıktan başlıyor elbiseler tulumda çok var zaten almak istemedim yanlış mı yaptım acaba
geçen bayram aldık giyemedi...
lcwaikiki de 3-6 ay arası kıyafetler var canım..hem kızlar hem de erkekler için..
sağol canım deneyim bakalım.hem biberonu hem yoğurt yapımını anlatmışsın. tşkler :)
100 cc süt falan diye okumuştum dün bi yerde, sen ne kadar süte koydun 1 çay kaşığı yoğurdu? bende yapacağım yarın..
herkes bugünden hatta dünden bayramlaşmış... bugünlerde hiç keyfim yok. bahar hala hasta. hastanelere düşmeden iyileşebilse kızım...