bu arda hala sorun var sanırım mesajlarım geç geliyor bende 2 kere yazdım..
amaann anlamadım ben de..yazıyorum görünmüyor sayfayı yeniliyorum görünüyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arda hala sorun var sanırım mesajlarım geç geliyor bende 2 kere yazdım..
herkese selamlar
neler olmusz buralara böyle
selam canım..sitede tadilat var:) ortalık karışık..mesajların bazıları silinmiş falan filan işte..
siz nasılsınız?
off çok kötü olmuş ama
yabancı bir yerde gibiyim
bizde iyiyiz diyelim bayramın iki günü istanbuldaydık yine bir dünya çamaşırla geri geldik
ev desen allahına kavuşmuş durumda kuzey üç gündür çok huysuz eşim film izliyor ben ortada koşturuyorum
evi toparlayayımda kendimi dışarı atayım biraz bayram gezmelerinden fena bunaldık
birazda kendimi eğlendireyim havada çok güzel
ama dışarı çıkmak akşamı bulur
gez canım kendine gelirsin..hava burda da güzel biz de çıkarız akşama..
ben de çıkayım kız uyurken işlere bakayım..
hadi byyy
nasılsınız arkadaşlarrrrr
Herkese slm.Ben de oğlum babası ile oynuyorken bakayım biraz dedim.Memlekete de gitmeyince bayram boyunca hep evdeydik.Hasta falan olur diye korkumdan çıkamadık biz hiç dışarı.Herkes gezmiş.Kızlar siz bebekleri nasıl dışarı çıkarıyorsunuz?Hava güzel gibi ama serin yine de.
canım biz bayram için bayağı bir ev gezdik..
Ben kadife jile aldım kızıma içine kalın penye bodysi vardı..altına da kalın kilotlu çorap giydirdim..
üzerine de mevsimlik bir mont o kadar. hava da çok güzeldi bayramda..başka birşeye gerek kalmadı.
zaten evin önünden arabaya biniyoruz gittiğimiz yerde direk pusetle evin içine..
yani arabayla gittiğimiz için fazla giydirmedim ben..
normalde de havalar şimdiye kadar çok soğuk olmadığı için hep bu şekilde çıkardım dışarı..
tabii biz açık havada fazla gezmiyoruz, dediğim gibi,evin önünden arabaya bin, gideceğimiz yere in, gelirken de aynen, yanii ne bileyim yaya gezme durumu ya da bebek arabasıyla gezme durumu olsa biraz daha sarıp sarmalamak gerek, dediğin gibi hava sıcak gibi olsa da hafif serinlik var..bebekler için dikkat etmek lazım.
Biz de dr. giderken araba ile kapının önünden dr. önünde de arabadan in.Bir kere alışveriş merkezine gittik o da dr gittiğimzde.Ne bileyim korkıyorum ben dışarı çıkmaya.Bir de bebekle dışarı çıkmak ayrı bi zor.Herşeyi en ince ayrıntısı ile düşün falan.Hergün çıkan var 3-4 aylık bebekle.Helal olsun çıkana ama bana göre zor.En az 7-8 aylık olmalı ki daha rahat gezelim.
Helal olsun sana.Büyük oğlun kaç yaşında?Benim de ablamla aramda 8,5 yaş var annemin işi olunca bana bakarmış.Şimdi de oğluma bakmaya gelecek 2 aylığına sonra da annem bakacak inşallah.
iyiyiz şekerim sen nasılsın?
nasıl gidiyor?
bu arada bebiş için kıyafet sormuştun sen ..
gerçi bayram geçti ama olsun..
Koruparkta ceylan var, bebe/çocuk mağazası 3.kat..
ben kızıma bayramlık ordan aldım ..çok şık bebek kıyafetleri var..tavsiye ederim..
Panço da var yanında orda da çok harika kıyafetler var..
Bir de Kanz var bilirsin ..orda da güzel kıyafetler var..Ama Kanz, Koruparkta yok, Carrefourda ve Ihsaniyede var..Oranın da kıyafet yelpazesi geniş..
LCWaikiki de çok güzel ama özel günlerde oraya adım atmak heleki seçmek çok zor kabus gibi..Çünkü ekonomik olduğu için çoğu insan ordan alıyor ve çok kalabalık oluyor..
,